ЖК "МАРКО ПОЛО"

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем NOVYJ SVIT, 12 гру 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Joll

Joll Well-Known Member

Не дублюйте повідомлення, що містять суб"єктивну думку. Про умови обігріву я писала там же, трохи нижче. Знаю мешканців із 1-ї черги, яка більше часу заселена, ніж 2-га, які у своїх квартирах палять по +25 С і котел справляється.

2. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

А скільки платять за газ? Він економний?

3. Dmitro Vasiliovich

Dmitro Vasiliovich Well-Known Member

Якщо почитати за нього в інтернеті , то його показники максимального і мінімального кількості спалення газу а також ККД нічим не відрізняються від інших котлів )! Пише , що економний , але багато хто каже - навпаки )

4. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Думаю краще відразу поміняти на якийсь перевірений котел ніж потім все переробляти.

5. Joll

Joll Well-Known Member

Я вписуюсь у 200 кубів щомісяця в опалювальний період, причому температура у квартирі +19-21 С, залежно від доби (на ніч скручую, на день вмикаю більше, якщо у хаті, коли виходжу на цілий день, то теж скручую температуру).

Зараз вже можу сказати, що можливо й хотіла б інший котел, менш шумний, однак треба ще пережити цю зиму і весну (невідомо якою вона буде); крім того, не хочеться переробляти шафки кухні, під якою сховано котел. Ну і газ нам подають не найкращої якості, може і з тим пов"язана і робота котла.

6. vovakrab

vovakrab Member

Вибачте,а скільки квадратів опалюється,в мене на 44м.кв.цієї зими 120-150 куб. в місяць.Котел Вайлант.Новобуд 4 роки темп. в кв. 21-23 градус.

7. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

67 м

8. Dmitro Vasiliovich

Добрий вечір , що нового на будові ?

9. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Підводять ГАЗ до будинку. встановлюють котли. за будинком влаштовуюють тротуар.

10. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

До здачі 30 днів. Тіпа дємбель :)

11. justsawa

justsawa Well-Known Member

Це скоріше тільки "наказ" :)
    Дємбель буде після отримання права власності, за умов закінчення внутрішніх робіт по благоустрою прибудинкової та сходової.:hi:

12. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Наказ, але принаймі можна буде почати ремонт. так обіцяють.

13. justsawa

justsawa Well-Known Member

Мені обіцяли лише після отримання права власності. Ви точно в Марко Поло купили квартиру?))))

14. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Так. На Назарука. Може вони кажуть так що хочуть щоб менше за.....ли і контролювали.

15. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

По нових законах тепер права власності як такого нема. Дають Витяг з державного реєстру і все. Це займає два-три дні а не як колись 1-2 місяці. Тож потрібно буде якщо щось їх напрягати нехай рухаються. :)

16. Serhii Forum

Serhii Forum Well-Known Member

А на якому поверсі квартира? (якшо на даний момент це не секрет)

17. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

7поверх. Сусіди ?

18. Dmitro Vasiliovich

А ви , якщо не секрет ??

19. Serhii Forum

• Безграмотно Безграмотно x 1
  20. Serhii Forum

Вище на 9 поверсі.