ЖК "МАРКО ПОЛО"

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем NOVYJ SVIT, 12 гру 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Dmitro Vasiliovich

Dmitro Vasiliovich Well-Known Member

))))на ОЛІКС продають по 10000грн ...))

2. Dmitro Vasiliovich

Яка послідовність дій ? Думаю для початку , треба телефонувати в ріел і говорити , що від імені громади призначити нам передпланові оглядини ...на місці , після оглядин квартир жителям спільно визначитись з недоліками будинку в загальному і квартир , а тоді звертатись по телефону до адміністрації ріелу ,а також висунути письмову скаргу і з затвердженою печаткою на розгляд в офісі ріелу ...) тоді всім разом дзвонити і надоїдати, а також почергово провіряти виправлення недоліків ! Така моя думка , вибачте , я не компетентний в цих питаннях ! Була б не погана присутність спеціаліста ( думаю це не проблема )!

• Подобається Подобається x 2
  3. Dmitro Vasiliovich

ого )))) 17 градусів і 52 кубика ? скільки квадратів квартира ?)))) щось мало віриться ) Мощность кВт 18 Давление газа мбар 20+5/-10 Расход газа (природный газ max.) м3/час 1,9 Расход газа (сжижженый газ max.) кг/час 1,6 КПД котла % 93... Энергосбережение достигается благодаря эффективной работе котла, оснащенного комнатным термостатом - регулятором с цифровой индикацией режимов, «Отсутствие», «Душ» Це показники одного з найдешевших кітурамі )

Останнє редагування: 14 січ 2016
  4. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Ну "печатки" в нас нема, та це не проблема досить і наших підписів. От тільки дзвонити думаю нічого недасть, потрібно надоїдати особисто бо по телефоні можуть золоті гори пообіцяти а нічого неробити.

• Подобається Подобається x 1
  5. Joll

Joll Well-Known Member

Квартира середньостатистична, 67 кв. Ви розумієте, що газ, який нам подають, препаршивої низької якості, в мене навіть газова плита "задихається" час від часу, це навіть по кольору видно. Ці всі режими, які ви описали, самі вимикаються на режим енергозбереження по замовчуванню, якщо ви ними якийсь час не користуєтесь (у режимі "Душ", наприклад, не вмикаєте воду якихось 10 хв, вийшли з ванни і забули вимкнути режим).

6. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Зірниця з неба світло кидає
    Ісус сьогодні хрещення приймає
    Нехай ця зірниця в Йорданськії свята
    Несе всі злагоди до Вашої хати.
    У Йорданську цю годину
    Віншую Вашу всю родину
    Хай рід Ваш славиться в народі
    Хай прибуває в Вашім роді.
    Я Вас усіх поздоровляю,
    Щастя радості бажаю.
    Нехай же справді буде так
    Як ми собі бажаєм
    Щоб не згасав Йорданський знак
    Над нашим рідним краєм
    Веселіться всі
    Христос ся Хрещає!

Останнє редагування: 19 січ 2016
  7. justsawa

justsawa Well-Known Member

Всім привіт. Які новини? Хто в курсі, що на будові роблять/зробили?

8. gorganu

gorganu Member

Чи хтось знає які вийшли наші квартири по площі? Більші? Менші? Бо попереджували якщо квартира більша на 0.5м2 І вище то потрібно буде доплачувати..

9. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Сьогодні заходив на будову. Встановлюють ліфт. Проводять газ, вже на 6-му поверсі. Встановлюють газові лічильники на висоті 1.95м від підлоги. Працюють декілька бригад тож наступного тижня завершать підведення газу в квартирах.

10. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Це ще невідомо яка площе. При здачі вимірює БТІ.

11. Dmitro Vasiliovich

Я так розумію , що ніякої відпочинкової зони на верху будинку не буде ? Було б не погано!!

12. justsawa

Завтра десь біля 11,00 буду на будові, можна зустрітися якщо ще хтось планує йти на вихідних

13. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Що нового сьогодні на будові?

14. justsawa

Ставлять газові лічильники. Скільки зробили не скажу, бо роблять на різних поверхах. Поставили підвіконники. Цеглу на підвіконнику з середини не доставили.

15. Dmitro Vasiliovich

ставлять підвіконники як з середини так і з зовні ???? які підвіконники , пластикові ?

16. justsawa

З зовні, думаю металеві

17. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Тільки ззовні з білої бляхи. Всередині кожен ставить собі сам на свій смак.

18. Serhii Forum

Serhii Forum Well-Known Member

Про нас незабуває Ріел:Газові лічильники поставили,котли монтують,плитку на 11-му кладуть,газ підводять до будинку.

19. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Вчора був в Ріел. Дівчина яка займається здачею в експлуатацію сказала що планують в кінці лютого починати передачу квартир власникам. Спочатку БТІ переміряє квартири. Потім власникам потрібно підписати прийом квартири. Оплатити за більшу площу або отримати компенсацію за меншу(по теперішній ціні). Розсипатися за опломбування лічильників. Отримати сертифікат з ФФБ. А тоді Ріел почне оформити право власності.

20. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Газовики, які ставили на гарантію котел сказали, що його міняти треба або зразу або через якийсь час всеодно поміняєте. Шумний. В мороз квартиру більше ніж до 16 градусів прогріти не міг ( сусідів ще нема - може через це). А так загалом - працює. Це пишуть з ЖК КНЯЖИЙ

а де твій аватар? :)