ЖК "МАРКО ПОЛО"

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем NOVYJ SVIT, 12 гру 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Serhii Forum

Serhii Forum Well-Known Member

Які оглядини.Що вам мішає завтра прийти і подивитися?????????????Всі двері відкриті,працюють газовщики.Сьогодні зовнішні відливи монтували.Якщо маєте велике бажання і не толпою то можна подивитись.Але нікому про це некажіть,навіть в офісі.З Новим 16-м.З наступаючим Різдвом Христовим всіх.

2. Fajnunya

Fajnunya Active Member

Сусіди, скоріш за все оглядин вже не буде:uanew:
    З Різдвом Христовим!

3. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Якщо охорона непускатиме то дайте на пиво і вони самі вам ще екскурсію зроблять.

4. justsawa

justsawa Well-Known Member

Ясно.
    Щодо запуску системи опалення для перевірки, то такого не буде, оскільки не проведена вода до котла і залита стяжка (маю на увазі тих, хто не замовляв в ріел розведення води). Після підписання акту приймання-передачі квартири і отримання права власності можна буде робити ремонт і тестувати самим. На котел, труби і батареї дадуть гарантію. Отак.
    Новини погані, оскільки при виявленні несправностей, вирішення проблем лягатиме на плечі господаря і гаранта (фірми виробника, а не ріел). Надіюся, до крайностей не дойде, і котел в Китай не відправлятимуть. Знову не договорили, і відчуття що покупців обманули :sad:

З Різдвом!:hi:

5. Dmitro Vasiliovich

Dmitro Vasiliovich Well-Known Member

Христос Рождається ! всіх з Різдвом ! всім доброботу і радості в ваші сімї і новій оселі )

• Подобається Подобається x 2
  6. justsawa

Христос народився! Можливо хтось був на будівництві? Які роботи проводять? Коли будуть батареї і котли ставити? Якщо є фото-закидайте.

7. zljychka

zljychka ;-)

Я так розумію справи по будові пускаємо на "самотік"?! Оглядини нам проводити вже не будуть і найбільш ймовірна дата обговорити проблеми вживу це запуск газу, а тоді вже мабуть пізно висувати претензії забудовнику. Сьогодні була поруч - зовні особливих змін не помітила, з боку дит. майданчика нема частково металевого паркану. В середину не попала, мене не пускають, дівчині важко зашифруватись під робочого.
    Питання до тих хто часто буває на будові --- чи доставили під вікна (в зазори де пінопласт) цеглу??? І що з опаленням, що за розвод, дійсно пробного запуску не буде??? Мало з того що котли "фе", так що так важко протягнути воду до кухні з ванни. Ріел розчаровує (культурно сказано) в котрий раз.

8. Serhii Forum

9. Serhii Forum

Які оглядини???????????Хто вам про них розказував?????Ви сьогодні були+- 12год дня,темне ,хвилясте волосся.????На рахунок води-вони тільки лічильник ставлять.Електрику теж в договорі написано -тільки в хату і все.на рахунок електрики це нормальний варіант,бо як правило зазвичай все переробляється(або дроти слабі,або нетам резетки.включателі.Вода-якби вони до котла і провели воду,то всерівно треба переробляти.Адже у вас Десь буде----унітаз,душова(хол.гар.)Пралка(хол),бойлер(вхід хол. вихід гар.)Посудомийка,умивальник правіше або лівіше.У Вашому випадку треба було попри стінку поставити пінопласт 10-12см(шоб незаливали)або майстри роздовбають і кинуть траси а підйоми заштроблять в стіні.Велике прохання до всіх ВЛАСНИКІВ і МАЙСТРІВ в бетонні пілони(несучі бетонні конструкції) не ховати каналізацію чи труби з водою.НЕ ШТРОБІТЬ,НЕ РІЖТЕ,НЕ ДОВБАЙТЕ-ЦЕ ЗАБОРОНЕНО.Цим послаблюється конструкція ,каркас будинку.В Добрій оселі за це штрафують.

10. zljychka

zljychka ;-)

Сергій, уважніше читайте повідомлення. Я дала конкретні питання які мене цікавлять --- це пробний запуск системи опалення!!! Та цегла під вікнами! А не електрика і все інше про що ви пишете. Звичайно що розводку електрики, труб в ванні кожен робитиме під себе - про це не йдеться, але гарантія що опалення робоче має бути?! В мене наприклад немає, зайвих коштів щоб переробляти опалення (міняти труби системи опалення, котел чи радіатори) якщо щось не так.
    Оглядини, як один із варіантів зустрітись більшості мешканців і писати якусь колективну заяву та приймати спільні рішення. І про це я пишу постійно!
    Ні, +- 12 година не була.
    Взагалі, ми не дуже активні і не надто турбуємось про дім. Наприклад, ЖК "Ювелірний" (хто в курсі - зрозуміє), майбутні власники створили ініціативну групу та багато чого отримали від забудовника навіть те, що було обіцяне на словах, а не на папері.
    А так, надіюсь, що здадуть вчасно, без "сюрпризів"))) Збираємо грошики на ремонти та доробки недоробленого)))

Останнє редагування: 12 січ 2016
  11. Dmitro Vasiliovich

Підтримую "злючку")Думаю потрібно попередити ріел про можливі оглядини і створити ініціативну групу , до поки не пізно ! А хіба котел "фе" ??? Я телефонував в їхню фірму , ціна 18 Квт - ого котла коштує 730 у.о ... Думаю з ріелу потрібно "тягнути" чим побільше , як обіцяне , так і не обіцяне : за компенсацію виконаного не якісно ! Не захоче корпорація репутацію портити )

12. Joll

Joll Well-Known Member

Я цього речення взагалі зрозуміла. Планування у Вашому будинку дещо схоже із плануванням наших секцій. То як, шістьом під"їздам "Княжого" було не тяжко провести труби з водою від кухні через коридор до ванної, а Вам буде тяжко?

До речі, на рахунок котла, то я Вам раджу одразу ж його поміняти, щоб потім не розчаровуватись ще більше (серйозно).

Я читала багато відгуків про багато новобудови Львова і мушу визнати, що мешканці "Ювелірного" та БМ чи не найактивніші та найбільш серйозно підійшли до захисту своїх майбутніх осель. Левова ж частка покупців набагато пасивніші, ніж можна собі уявити; для прикладу, у нас взагалі із цим біда, всі на все клали, от і в результаті маємо те, що маємо.Тому не втрачайте свій шанс та самоорганізовуйтесь у ініціативну групу, поки є час та можливість, ситуацію треба тримати під контролем.

Щодо недобробків, то змусити "Ріел" доробити усе, що недороблено, можна і треба. Інше питання, що, наприклад, у нашому випадку на це піде ще мінімум рік часу (однак зміни є і я надіюсь, що все з часом буде гаразд).

13. Dmitro Vasiliovich

а які саме розчарування з котлом ? гарантія на котел скільки, скільки кіловат ? а батерії нормальні ? Дійсно розчарування ...Ріел вже зловив "хвилю" і бачу халтурить страшно .

Останнє редагування: 13 січ 2016
  14. justsawa

відомо яку модель будуть ставити?

15. Joll

Joll Well-Known Member

Не скажу, яка гарантія, не пам"ятаю, так як не вдома зараз. Котел дещо специфічно працює - він вимикається, якщо деякий час працює, потім знову вмикається, і так циклічно працює; не знаю, але у більшості людей, яких я знаю, котли інших марок працюють постійно. Якщо він нагріє до запрограмованої температури, то взагалі вимикається, аж поки температура у приміщенні не впаде на градус нижче від встановленої; у цей час у квартирі стає моментально холодно, мусиш іти і знову підвищувати температуру на пульті. По газу теж прожорливий - приміром, із 5 по 13 число, коли ми були у роз"їздах, було спалено 52 кубики газу, причому при постійно встановленій температурі 17 С.

Батареї Calorre, як і у всіх, однак не в них справа, батареї у такій ситуації це другорядне. Я вже писала, що із вікнами, дверми, батареями можна жити.

16. Serhii Forum

За 500Є віддам новий нерозпечатаний.Хто забере?

17. zljychka

zljychka ;-)

Що означає віддам новий? Ви домовились інший ставити?

18. zljychka

zljychka ;-)

Котли Кітурама (мі)?!
    Хто часто на будові пишіть, поправте якщо інші.

19. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Я також підтримую. І чим швидше тим краще. Вчора отримав від ріелу звіт на електронку, пишуть що передача квартир почнеться вже у лютому, тож потрібно вирішувати що будем робити щоб потім не виправляти за свої гроші.

20. Serhii Forum

Я собі куплю кращий за ці гроші.Питання кому цей кітурамі потрібен за такі гроші.Доречі котли вже на обєкті.З понеділка монтаж 100%

а де твій аватар? :)