ЖК "МАРКО ПОЛО"

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем NOVYJ SVIT, 12 гру 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. zljychka

zljychka ;-)

Дещо затемнені склопати або мінімальне відзеркалення думаю були б не зайвими на панорамних вікнах. В Добрій Оселі (на Княгині Ольги) такі ставили - виглядає красиво.

2. zljychka

zljychka ;-)

склопакети* :facepalm::)

3. Serhii Forum

Serhii Forum Well-Known Member

З наступаючими святами.Снігу на різдво поколіна і здоровя.

• Подобається Подобається x 1
  4. Dmitro Vasiliovich

Dmitro Vasiliovich Well-Known Member

Друже , я не місцевий і тому не можу постоянно бігати і слідкувати за роботою!!! В мене угольнік вирваний , кому мені жалуватись ? прорабу ? чи може мені стіни перещекатурять , бо в мене криві ? А нарахунок того , що на покрівлі будинку мав би бути майданчик для відпочинку , то подзвони в ріел і запитайся з чого складається так званий "ПОРІГ"...і чи може маса людини зашкодити покрівлі, якщо так , тоді є багато інших виходів !!!

5. Dmitro Vasiliovich

Друже , народні умільці думають , як зробити , щоб було практично і зручно , а так звані "архітектори" проектують аби було дешевше і аж ніяк не думають за твою конфорттабельність !

6. Dmitro Vasiliovich

Балкон від кухні і аж ніяк не для баняків ?))) Ти як поставиш там столик і пару крісел , за цим ТОВСТИМ профілем ти бачити нічого не будеш )!! БУДИНОК - ГУРТОЖИТОК !)))то тобі не елітний ! Навіть в найдешевшій і скандальній будові "НАбережний квартал" дійсно стоять панорамні вікна 5 камерні !і котли АРІСТОН !

7. prius

prius Well-Known Member

В мене наприклад не засклений балкон ,ніяких баняків,для них в хаті є холодильник,на балконі два крісла столик і гриль,літом ще квіти

8. Patrick

Patrick Well-Known Member

Тут кожний "дзвонить зі своєї дзвіниці".
    Шановний Dmitro Vasiliovich в конкретному випадку Ви звичайно праві.Але по великому рахунку так не має бути.
    І Ви це ( я переконаний) знаєте.
    Не може кожний робити які хоче перебудови/реновації і т.д.Колись це повинно скінчитися., якщо ви всі хочете до Європи, звичайно.Бо там такого немає.
    Кожний раз коли приїзжав до Львова то перше що кидалося в очі по дорозі з аеропорту по Любінській чи Терешковіій це добудови/перебудови багатоквартирних будинків.
    Потім за кілька днів око привикає.Але спочатку разить.
    Кілька років назад (з сімейними обставинами) я продав свою хату (вона стала завелика) і ми пересилилися в кондомініу.
    Де перед тим мені дали ознайомитися з правилами будинку.
    І такі більш -менш подібні умови має кожний будинок.
    Зрештою кому цікаво хай подивиться як виглядає будинок Home

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. Dmitro Vasiliovich

Я з вами згідний ... Я просто сказав негативні враження про будову , але в мене і позитивні є )! І я проти будь - яких перебудов , які ВИКРИВЛЯТь зовнішній вигляд будинку !

10. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Фото будинку гарні. Але нам (українцям) нажаль не всі по кишені така велика площа. Тож мусимо берегти те що в нас є. А нарахунок добудов і перебудов з зовні я підтримую. Непотрібно міняти щоб зробити з будинку папугая чи щось гидотніше. Зміни тільки з смаком.

11. vaGs

vaGs vaGs

Вітаю всіх сусідів з Новим Роком !!!

12. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Щоб у душі настало свято,
    Треба зовсім не багато,
    Рідних трішечки уваги,
    Друзів та колег поваги,
    До роботи чуть наснаги,
    Хвильку часу на розваги,
    В серці місце для кохання,
    Грошей на усі бажання.
    Тож бажаю все це мати,
    Келиха з вином підняти,
    Новий Рік у теплім колі,Гарно святкувати!
    З Новим Роком

13. Serhii Forum

Serhii Forum Well-Known Member

З новим роком.31 грудня газовщики приступили до гільзовки в перекриті та зварюванні стояків.Думаю до кінця січня поставлять лічильники на кухні.

14. justsawa

justsawa Well-Known Member

Вітаю всіх!!!
    Бажаю у прийдешньому Новому році,
    хороших друзів та веселих днів,
    успіхів на кожному кроці,
    та взаємних щирих почуттів.

15. justsawa

Хороша новина. Цікаво як будуть воду до опалення проводити? Труби вже в стяжку залили, а от труби до котла з санвузла я не бачив. Може хтось в курсі?

16. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Крайні труби на опалення. А в середині подача і обратка води. Це якщо проводили підігрів і каналізацію.

Вкладення:

• XGlKNBCDoPQ.jpg
      XGlKNBCDoPQ.jpg
      Розмір файлу:
      115,1 КБ
      Переглядів:
      20
    Останнє редагування: 3 січ 2016
  17. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

А це якщо ні. То самим потрібно підводити воду. Маразм. Як тоді запускати і перевіряти опалення.:facepalm:

Вкладення:

• PxED1T2K38I.jpg
      PxED1T2K38I.jpg
      Розмір файлу:
      57,5 КБ
      Переглядів:
      22
  18. justsawa

Тому і запитав. Адже стяжку уже всім залили. Як тоді з стартом опалення?
    Не в курсі, огляд буде цього вівторка?

19. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Незнаю.

20. vaGs

vaGs vaGs

Казали після свят дзвонити на рахунок оглядин.

а де твій аватар? :)