ЖК "МАРКО ПОЛО"

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем NOVYJ SVIT, 12 гру 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

При здачі перевірте вхідні і двері на балкони щоб були на одному рівні і як мінімум 3-4 см від стяжки.

2. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

І що на рахунок ОСББ? я з цим справ немав тож незнаю. Будем підписувати з РІЕЛ-СЕРВІСом чи створимо свої ?

3. justsawa

justsawa Well-Known Member

Щодо ОСББ: зможемо створити лише після реєстрації права власності більше 50% жильців і за їх участі. Не знати чи назбирається стільки. З документами та реєстрацією зможу допомогти та й юристи думаю в домі знайдуться. Проте для керівника потрібна людина з досвідом управління будинком. Мало вказувати на недоліки. У випадку відмови забудовника допрацьовувати та усувати недоліки- скарги або позови в суд прийдеться писати. То справа не проста. Десь на цьому форумі писав який хлопчина, який цим займається (управитель), треба внього проконсультуватись.
    П.С. Як на мене, краще контролювати Ріел сервіс, і засипати їх скаргами, ніж самим розрулювати без спеціаліста.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Тоді запитання до
    Joll
    Скільки ви платите за послуги РІЕЛ СЕРВІСу в місяць ???
    Щоб знати на що орієнтуватися.

5. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

6. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

І я непроти Ріел-Сервіс якщо не платити шалені гроші за їхні послуги. Бо якщо створимо ОСББ то потрібно мати і Управителя і Бухгалтера і Юриста. Бо не всі вчасно платять комуналку, або взагалі можуть на неї забити і нам потрібно буде за ними бігати щоб заплатили або подавати на них в суд або ж самими за них платити. Для цього потрібні кваліфіковані люди які цим вже займалися і знають що до чого і куди це всунути :).

7. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

8. Joll

Joll Well-Known Member

Наразі ніскільки, бо я не укладала з ними договору, хоча розглядаю такий варіант. По кварплаті у них тариф 2,40, що зараз менше, ніж у ОСББ, але й він буде корегуватися по мірі здачі в експлуатацію 3 і 4 черг. Договір підписується на рік часу. У нас специфічна ситуація з ОСББ, так як ОСББ фактично бездіяльне вже рік, нема ні комісії, ні членів правління, нічого для жильців не зроблено, на баланс будинки не передані, а "Ріел-сервіс" виконує фактично роль управителя, який усуває усі недоробки забудовника; також прибирають під"їзди, запустили у експлуатацію ліфти. Частина мешканців уклали з ними договір, інша частина намагається реорганізувати ОСББ. Знаю, що "Ріел-сервіс" прийняв на баланс будинки "Едгар Дега", "Ван Гог" і "Рафаель", там мешканці підписали договір з ними. Якось тяжко уявити, як ОСББ буде розрулювати господарку величезного комплексу, якщо досі не могли собі дати раду із шістьма під"їздами.

Останнє редагування: 23 гру 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  9. Serhii Forum

Serhii Forum Well-Known Member

На рахунок 4 см стяжки. На мою думку особливо коли є підігрів підлоги це нормально. бо. всерівно вона не є ідеальна і потрібно буде 2 см +-1 см стяжки вирівнювати самим.----------------------Бред.

10. Serhii Forum

Кузя-????чому тобою так педалюється питання осбб з ріел сервісом чи самі створимо?????дуже акуратно ,але проскакує шо ти підтягуєш до ріелу.Чи я не прарий?Я думаю що це питання вирішиться однозначно на користь осбб.Адже Жекам осталось по закону недовго.А ось яке осбб поблище до здачі вирішимо.Може на рік і з ріелом а потім будем посмотреть.Тим більше будинок новий - проблем по мінімум малоби бути.

11. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Тому що не знав що договір на рік. А в форумах писали що будинок не вводять в експлуатацію бо в жек його не хочуть віддавати і ОСББ нема щоб будинком і документами зайнялося.

12. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Чому брєд??? Коли плитка то так. А якщо ламінат то він обійдеться по очах або буде один кут кімнати на 1 см вище від іншого. Тоді буде брєд. Я так думаю. Може це і не так тоді виправ.

13. justsawa

justsawa Well-Known Member

В мене майстер оглядав кімнату, сказав що пінопласт затонкий, і взагалі стяжка тоньша від норми, треба робити наливну +1-2 см. Стіни також потрібно буде вирівнювати, але то таке. Те що Ріел економить на стяжці, то знав давно. Ще перед купівлею квартири оглядав зданий будинок, говорив з майстрами, які в кухні зривали стяжку- казали, що здешевили дуже, бо пінопласт мінімум 5 см. ставлять. Отак.
    Щерез ОСББ/Ріел сервіс не сперечайтеся. Якраз спільні рішення і співпраця нам тому поможуть:).

• Корисно Корисно x 1
  14. Dmitro Vasiliovich

Dmitro Vasiliovich Well-Known Member

Був сьогодні на будові ! В цей час монтували ліфт - звичайний , з вантажопідйомністю в 600 кг. Враження склались не дуже хороші ! стіни пощикатурені не рівно ,а про підїзди краще помовчу ! Вибачайте за не якісні фото , в звязку з низьким зарядом акум , не працювало спалахування !

Вкладення:

15. zljychka

zljychka ;-)

А не мала вантажопідйомність як на 11 поверхів? Приблизно виходить на 7-8 людей.
    П.С. В одній з новобудов бачила ліфт на 1250 кг на 10 поверхів по 4 квартири на поверсі.

Останнє редагування: 24 гру 2015
  16. Dmitro Vasiliovich

Dmitro Vasiliovich Well-Known Member

Я запитував в одного з робітників , які виконували заказ ! Казали , що простий з дешевших ліфтів ( Але це не катастрофічно ))...мені більше не подобається те , що ПАНОРАМНІ балкони дуже дешеві )....могли б скло якесь придумати , щоб ззвовні мало якесь віддзеркалення, ато всі баняки і так дальше буде видно на всю вулицю )))

Останнє редагування: 24 гру 2015
  17. Serhii Forum

Є норми,стяжка має бути 6-7см.Ще краще бетонна з щебенем5-20,або армована 3-4мм прутом-вічко50*50 або100*100.Ріел дає напівсуху піщану.Так всі забуд роблять.Колись практикували пінобетон-то це повна*уйня,віником замітаєш а воно все мететься і мететься.А 4см стяжка по пінопл з плотністю 25-потріскає.Якби по бетону -то питань нема.

18. Serhii Forum

І шо пустили без чобіт????????????????????????????????Трошки впевненішим потрібно бути.

19. prius

prius Well-Known Member

Такі балкони не для баняків,))) гриль, пара крісел і маленькій столик для кави

20. Patrick

Patrick Well-Known Member

Ніяких роверів на балконі , тим більше старих холодильників які використовують як шафу.
    Ну і вже не кажучи про сушення лахів.
    А зрештою що би в Львові не будували , "народні умільці" які заселяться завжди мудріші від архітекторів. почнуть якісь добудови/засклення веранд і ...(що дуже кидається в очі) УТЕПЛЕННЯ фасадів .
    Стара Європа від таких "новоєвропейських" дизайнів буде в екстазі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
а де твій аватар? :)