ЖК "МАРКО ПОЛО"

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем NOVYJ SVIT, 12 гру 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Так!!! Шановні сусіди. Досить дурних суперечок. Створим ОСББ і будем вирішувати всі разом що робити з коридором та всім іншим. Спочатку принаймі нехай закінчать будову.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Joll

Joll Well-Known Member

Ми не міняли ні вхідні двері, ні вікна - не скажу, що вони суперові, але з вікон не дує (на нижніх поверхах), двері трохи підкрутили, зараз тепло не пропускають, цілком придатні для експлуатації. У нашому комплексі багато хто не міняв ні двері, ні вікна. Є зміст хіба на верхніх поверхах, там де вітер на повну гуляє (від 6-7 до 10-11), так як на висоті це спричиняє дискомфорт, а на нижніх поверхах все одно які вікна, різниці нема.

Щодо звукоізоляції, то сусідів я не чую, а якщо і чую, то лише те, що ходять, фраз розібрати не можна; десь читала, що звукоїзоляція у ріелівських будинках погана - вважаю, що це надумане враження.

До котла є зауваження, так як вимикання та простій при досягненні запрограмованої температури мене дещо нервує (у родичів інші коли трохи інакше працювали), можливо це питання звички.

З того, що побачила у вас - вхідні двері явно кращі, ніж у нас, перила точнісінько такі самі, коридори та сходові просто велетенські (дійсно, можна там щось придумати для зберігання, погодивши із всіма мешканцями), панорамні вікна гарно виглядають. Цікаво буде ще на ліфт глянути.

Великий плюс в тому, що у вас один будинок, а не кілька, так як об"єднатись та навести порядок у одному будинку набагато легше, ніж у багатопід"їздному комплексі.

• Подобається Подобається x 1
  3. Serhii Forum

Serhii Forum Well-Known Member

Назарука 1.А між кімнатами в пів цегли.(пів цегли це 12см+штукатурка.Станьте в торець і ПОДИВІТЬСЯ).Інші стіни в цеглу=24-25см.
    Причом тут срач.Будинок красивий,хоч фарба по фасаду з потьоками і перемальовувати ніхто вже небуде(а все тому що в дощ малювали).І надіюсь все підключать вчасно.і все буде гарно працювати.А от з парковкою авто - всього до 10-ти місць на 88 квартир це повна дупа.Питань багато.Раджу неспішити при здачі швидко підписувати акт виконаних робіт.Можу порадити звернути увагу на одну з багатьох проблем.Після штукатурки в преміщені і фасаду ззовні подивіться на віконний профіль який він поцарапаний.Особисто бачив як ножами фасадчики чистили вікна де плівка не врятувала.А це вже наші проблєми будуть.Подивіться на відливи,які ззовні закріплені не до притворної планки а до самого пакету,це також неправильно+засиліконили НОГОЮ.(мова йшла про ПАНОРАМНІ вікна-балконні).І на такі речі потрібно ззавчасно звертати увагу.Хтось вище писав-це ж за наші гроші.

4. zljychka

zljychka ;-)

@Serhii Forum ви хоть майбутній мешканець нашого ЖК?

• Тупо Тупо x 1
  5. Serhii Forum

Звичайно.А шо критика згущує красиві кольори????Я пишу про реальні речі які ви небачите,або нехочите бачити.Я бачив квартиру на № поверсі де стяжка залита 4 см по пінопласту2см,плотністю25,(такий пінопласт давали всім хто не подбав про краще).При вимогах6-7 см.А сходові клітки нештукатурились,а просто перетянули гіпсом(маю на увазі те місце де безпосередньо сходи,там просто вигладили а не вирівняли штукатуркою)І між деякими поверхами такі криві стіни шо аж страшно.А нам там жити.Шкода що з парковкою нічого невийде.

6. zljychka

zljychka ;-)

Ваші іронічні фрази тут зайві. Ви мені грубо кажучи чужа стороння людина. Форум і є для того щоб обговорювати питання будови. А ви як майбутній мешканець могли б ці всі зауваження писати сюди як тільки їх побачили, а не зараз мішати з болотом, а ми гуртом мабуть змогли б щось змінити!
    П.С. Вам жити в цьому ЖК, тому раджу спочатку полюбити свою квартиру, навіть і з недоліками, не такі вони і страшні як ви описуєте.

• Тупо Тупо x 1
  7. prius

prius Well-Known Member

Вам якщо продадуть замість квартири стайню ви теж її полюбите?

• Тупо Тупо x 2
    • Не подобається Не подобається x 1
  8. zljychka

zljychka ;-)

Доречі, будуть оглядини в січні? Заборона ніби була на листопад та грудень.

• Тупо Тупо x 1
  9. zljychka

zljychka ;-)

@prius тут обговорення та спілкування ведеться лише між майбутніми мешканцями, а не "зальотними проходимцями")))

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. prius

prius Well-Known Member

Тут не є закритий форум ,де хочу там і пишу,відкрийте свій і пускайте на нього з свого села

• Тупо Тупо x 2
  11. zljychka

zljychka ;-)

@prius ну я вже помітила в інших гілках форуму по ваших "змістовних" дописах, що принцип у вас "гаджу всюди де хочу")))))

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  12. Dmitro Vasiliovich

Dmitro Vasiliovich Well-Known Member

Мангал на спині не обов'язково тащити )! Можна просто посидіти , випити Безалкогольного пива і помилуватись красою вечірнього Львова )!!!!

13. prius

prius Well-Known Member

Поки що гадите ви,людина написала слушні зауваженя а ви одразу почали перевіряти чи він з вашого хутіра

• Тупо Тупо x 2
  14. Dmitro Vasiliovich

Досить уважно сприймаю , як і негативні , так і позитивні відгуки ! Можливо я не компетентний в справах будівництва так як ви , але спішити ВИХВАЛЯТИ жк не спішу : коли робили фасад будинку , по пінопласту рідко де забивали парасольки ))!, а про сітку , я взагалі мовчу

15. Dmitro Vasiliovich

А як можна було подбати про краще???Скажіть , будь ласка , для того , щоб відвідати будівництво є відведені дні? чи потрібно з прорабом договорюватись ?

16. Serhii Forum

Про відведені дні завитайте у КУЗІ,він там часто і без проблем буває.Хоч і я кожного разу прийшовши - попадав в середину без проблем.Хвалити своє житло??????????Давай закриєм очі на все і будем тішитись тим шо втулять.Зараз треба звертати увагу і вчора,на всі недоліки.Всі роботи виконувались на 90% доїжджеючими.Проти них немаю нічого проти,але вони тупо валили метраж за копійки без особливих вимог.А хтось повище зняв касу.Тому і потрібно як максимум при здачі все це притикнути і нехай за свій легко зароблений кеш виправляють.Мені гроші нелегко зароблялись,тому блокнот треба заводити.Про дах.Ходити по ньому нераджу не з пивом,чи з мангалом.На перекриті для утеплення 11 поверху поклали 10см мінвату.яка просідає підчас ходіння,а зверху дали єврорубероїд.Через 3-4 роки а той швидше з вашим ходінням йому буде *опа.А це так звана ізоляція.Далі щасливцям які взяли житло на 11 пов буде протікати,промерзати,грибок і т.д.Куди люди звернуться в осбб,яке за наш всіх рахунок буде вирішувати питання нашого будинку.А варіант мамо нас хвалили-ви мене а я вас(це я про ЗЛЮЧКУ) це дитячий садок.Про трасі проїжаючи все гарно,але треба щоб гарно і через два роки було як ззовні так і всередині ( в голові).

17. Serhii Forum

18. zljychka

zljychka ;-)

@Serhii Forum, дивна ви людина, так треба було писати ваші зауваження як тільки ви їх побачили, а не зараз коли роботи виконані. Багато із нас не мають можливості приїхати і подивитись що твориться і як ведуться роботи. А тут новини лише від декількох людей, таке враження що більше ніхто не бував на будові. Де ж ви були? Для того і створювали гілку щоб писати зауваження та недоліки і разом вирішувати ці проблеми.

Останнє редагування: 23 гру 2015
    • Подобається Подобається x 1
  19. Joll

Joll Well-Known Member

Скажу за наш комплекс - нам "Ріел" за через рік після здачі, коли 60% ремонтів було завершено, заново побілив під"їзди у світло-персиковий колір. І то вже були випадки, коли цього місяця майстри тягнули арматуру, будматеріали і царапали стіни (довелось дерти глотку і сваритися із ними та власниками). Ви навіть не можете уявити, як майстри ще можуть попсувати будинок що ззовні, що зсередини протягом року, коли робиться левова частка ремонтів у більшості квартир - і обдирають стіни, і б"ють плитку на сходах, і заляпують фасад, і т.п. На днях у одній із квартир балкон варили, так попсували підвіконники нижніх квартир. Правда, потрощену плитку і стіни, як я вже писала, забудовник нам замінив згодом безкоштовно (через "Ріел-сервіс").

Щодо парковки, то скільки паркомісць не роби, їх все одно буде мало - автомобіль має мешканець кожної другої квартири, так що у кожному ріелівському (і не тільки, інших забудовників це теж стосується) комплексі це питання буде стояти гостро. У нас в "Княжому" вже додаткову парковку почали робити, побачимо згодом, що з того вийде. Правда, я ще не знаю жодного новозбудованого за останні 3 роки будинку чи комплексу у ближньому центрі, де б місць на стоянку вистачало всім.

Останнє редагування: 23 гру 2015
  20. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

На будову попасти просто.Заходиш на територію і йдеш. Наглість друге щастя і все. Але тепер у всіх є вхідні двері закриті на ключ, а ключі в сторожа, тож домовлятися з сторожом єдиний варіант або вже при тест-драйві будови.
    А на рахунок НЕДОРОБОК на будові потрібно відразу звертатися в РІЕЛ якщо потім це небуде можливо переробити. Якщо непослухають одного потрібно буде піти всім разом. З фотодоказами щоб небуло що скажуть мов ми перевіримо а за деякий час буде пізно. З решту схалявлиними місцями будем розбиратися при перевірці перед здачею тикаючи їм пацьцями бо інакше недойде.
    На рахунок 4 см стяжки. На мою думку особливо коли є підігрів підлоги це нормально. бо. всерівно вона не є ідеальна і потрібно буде 2 см +-1 см стяжки вирівнювати самим.
    Про обдерті стіни робітниками після здачі будинку потрібно попереджати їх завчасно, працюєте ви і заробляєте також ви тому будьте обережні з плиткою і стінами інакше будете відновлювати за свій рахунок, і все.

а де твій аватар? :)