ЖК "МАРКО ПОЛО"

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем NOVYJ SVIT, 12 гру 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Dmitro Vasiliovich

Dmitro Vasiliovich Well-Known Member

я телефонув в ріел : Якщо ви маєте квартиру на 10 , так і буде на 10 , тільки над вами ще буде 11 !

2. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Так. Але перший не жилий а офісний поверх. Як я вже казав нажива Ріелу.

3. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Сьогодні проїзджав біля будинку і побачив робітника який клеїв плівку на 6 і 7-му поверсі на вікна. Сторож сказав що він готує для завтрішньої щукатурки.

4. zljychka

zljychka ;-)

На вікна панорамні?
    Дивно, що працюють у Неділю, бо не часто бачила робочих у суботу. Невже таки дійсно потішать достроковою здачею будинку :yahoo:

5. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Я сам здивувався. На вікна з середини квартир, щоб незахляпати штукатуркою.

6. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Від Б.Хмельницького затягували штукатуркою пінопласт а з протилежної сторони проводили кінцеві штукатурні роботи між панорамними вікнами, думаю до кінця тижня завершать і пофарбують якщо небуде дощу.

7. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Дзвонив щоб дізнатися коли прокладуть підігрів підлоги в моїй квартирі. То казали що вже щукатурять 6 поверх і залили стяжку до 5-го. Незнаю чи правда. По можливості потрібно перевірити.

8. zljychka

zljychka ;-)

А як перевірити? "Оглядини" відмінили на листопад та грудень. У січні сумніваюсь, що вони їх дозволять - скажуть, що канікули, відпустки чи ще щось придумають... На самій будові нікого не пускають... АЛЕ чому я не можу, як власник зайти і подивитись, що твориться у моїй квартирі, за яку я заплатила СВОЇ кошти. Не правильно це! :ireful1: Або треба нам вимагати провести таки ці "оглядини" або чекаємо січня.

• Подобається Подобається x 1
  9. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Цього тижня маю піти прийняти проведення електропроводки в моїй квартирі а потім проведення підігріву підлоги. Тоді і подивлюся.

10. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Усім привіт. Сьогодні був на будові. Штукатурять 7-мий поверх (нормально).Підводять світло на 7-му і 8-му поверхах до квартир. Стяжка залита на 4-х поверхах на 5-му ще нема. В принципі робота йде. Було багато робітників і кожен (майже) щось робив або допомагав робити. Незнайшов правда прораба, він кудись від'їхав, тому пройшов по будові без показухи робочих роботою.

11. Dmitro Vasiliovich

Дивні ви . " Без показухи робочих роботою " ...яка вам різниця ? та хай хоч сплять ? за робітниками мають дивитись спеціально відведені люди , як їм платять так вони роблять ... якби робітник сидів і курив , це щщось би поміняло ???? чи ти би зараз розказував , що там не СТРОЯТЬ ТВОЮ КВАРТИРУ )

• Не подобається Не подобається x 2
  12. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Після показухи надієшся що все робиться а насправді все затягується. А так хоч знаєш на що сподіватися.

13. Lawyer Lviv

Lawyer Lviv Active Member

У вівторок теж був у будинку. Почали внутрішю штукатурку 7 поверху. Штукатурять не погано - прикладав рейку - зазори мінімальні.
    Також парарельно на 5-6 поверхах прокладали електропроводку до квартир.
    Вчора прожджав повз будинок - зовнішя штукатурка завершена, стіни всі вже пофарбовано, риштування знято... тривають роботи з оздобленні перегородок між балконами (лоджіями).
    Робота триває.
    Чекаю коли мені будуть прокладати теплу підлогу і сантехніку та заливати стяжку....

14. zljychka

zljychka ;-)

Перепрошую народ, але як вас пускають на будову? Якщо я правильно зрозуміла, то через те що у Вас замовлені додаткові послуги від Ріелу? Чи ви з кимось з офісу попередньо домовляєтесь?

15. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Замовлені послуги. І без моєї перевірки вони не защикатурять ел.проводку і незалиють підігрів підлоги.

16. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

І я також чекаю. Обіцяють через 3 тижні +-. А проводку проклали вже до 8-го. Стяжку правда залито не у всіх квартирах до 5-го поверху. Сказали що дехто відмовився і буде сам заливати а деякі невстигли бо була поломана машина яка подає розчин на гору.

17. Dmitro Vasiliovich

Є хтось з 10 поверха ??? Хотілось би познайомитись з сусідами)

18. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

За тиждень завершать штукатурити. І продовжать штукатурити ті квартири які пропустили через встановлення дверей, проводки.... Стяжку залили до 8-го поверху. Обіцяють закінчити до нового року. І залишеться три місяці на коридори , світло, газ і документацію. Кажуть що все йде по графіку.

19. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Сьогодні був на будові. Вставили вхідні двері на 3-му 4-му і 7-му поверхах. Перетягують шпаклівкою сходову клітку. Прододять опалення в квартирах.

Вкладення:

• SovwW9RWPwE.jpg
      SovwW9RWPwE.jpg
      Розмір файлу:
      55,1 КБ
      Переглядів:
      36
    • Saxv4kGNGJI.jpg
      Saxv4kGNGJI.jpg
      Розмір файлу:
      68,6 КБ
      Переглядів:
      35
    • FIHxyEklqqk.jpg
      FIHxyEklqqk.jpg
      Розмір файлу:
      56,1 КБ
      Переглядів:
      36
    • ZIZm8LyyGyM.jpg
      ZIZm8LyyGyM.jpg
      Розмір файлу:
      54,8 КБ
      Переглядів:
      37
    • C1UAorOMHo0.jpg
      C1UAorOMHo0.jpg
      Розмір файлу:
      101,1 КБ
      Переглядів:
      37
    • 83qyxnoyr4w.jpg
      83qyxnoyr4w.jpg
      Розмір файлу:
      46,9 КБ
      Переглядів:
      36
    • PxED1T2K38I.jpg
      PxED1T2K38I.jpg
      Розмір файлу:
      57,5 КБ
      Переглядів:
      36
    • Подобається Подобається x 3
  20. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

В тих хто відмовився від залиття ріелом стяжки, виглядає приблизно так.

Вкладення:

• jly_kTd4a64.jpg
      jly_kTd4a64.jpg
      Розмір файлу:
      63,5 КБ
      Переглядів:
      35
    • eiS8L7ASoBc.jpg
      eiS8L7ASoBc.jpg
      Розмір файлу:
      54,2 КБ
      Переглядів: