ЖК "МАРКО ПОЛО"

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем NOVYJ SVIT, 12 гру 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. zljychka

zljychka ;-)

Дуже хочу оглянути та оцінити стан квартири з середини, але будні у мене робочі, тому не можу :sad::cry:
    П.С. Напишіть враження після оглядин та закиньте фото.

• Подобається Подобається x 1
  2. ssonia

ssonia Member

Всім привіт. Я так бачу, що гарно будують. Будинки невисокі, має бути затишно.
    А хто підкаже, в Ріела є квартири вже з ремонтом. Чи такі не роблять? Бо на сайті щось нічого не найшла

3. Lawyer Lviv

Lawyer Lviv Active Member

Сьогодні проїжджав біля нашого будинку, звернув увагу, що напешому поверсі починають внутрішні роботи (вікна заклеєні плівкою зсередини і виглядає так ніби всередині проводяться штукатурні роботи).
    Окрім цього огорожа балконів вже встановлено практично на всіх поверхах з двох сторін будинку.

4. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Вони можуть зробити ремонт за ваші гроші. До здачі квартири.

5. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Готуються до оглядин. :)

6. ssonia

ssonia Member

А нормально роблять? Хтось користувався вже такою послугою?

7. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Незнаю. Вони недавно відкрили студію дизайну. Тож ніхто ще не бачив. Та я думаю що має бути добре. Бо контролює власник квартири.

8. justsawa

justsawa Well-Known Member

Народ, на оглядинах не буду. Чекаю ваших фото двохкімнатної квартири. Гуд лак

9. justsawa

То як, будуть фото? Чи Ви не ходили?

10. Lawyer Lviv

Були вчора "оглядини".
    Фото не робив, реально поки-що нема чого фотографувати - цегляні стіни - бетон на підлозі.
    Пустили нас на 2 поверх, там де вже стоять вікна і баклони, і якраз почалися штукатурні роботи.
    Вцілому враження позитивні, робота триває в нормальному спокійному режимі без "авралу".
    Зараз триває монтаж вікон, балконів - профіль вікон - "GUTMAN" - 4 камерний - виглядає нормально, встановлюють доволі акуратно.
    Одночасно якраз приїхала фірма, яка буде прокладати електропроводку по будинку, оглядали об'єкт, найближчим часом почнеться робота з електрикою.
    Труби опалення будуть прокладати по підлозі, а зверху буде заливатися стяжка - тобто все повинно бути "культурно", а то чув випадки коли труби опалення "чіпляли" на поштукатурені стіни зверху, і потім людям доводилося це все переробляти.
    Звернули увагу з "сусудами" на розмір загальних приміщень на кожному поверсі (площадка навколо ліфта і сходової клітки - реально ДУЖЕ БАГАТО МІСЦЯ, тобто можна буде подумати, як це місце використати з користю, можливо для зберігання велосипеді, дитячих калясок, і т.д.,
    Одним словом - враження позитивні - чекаємо динаміку і завершення зугальнобудівельних робіт...

11. justsawa

Дякую. Багато було сусідів?

12. gorganu

gorganu Member

і я був на оглядинах.. сусідів було не більше 20 людей... фото не робив...пускали на 2 поверх, але я наполіг і піднявся на свій поверх...був трохи розчарований, бо якшо 2-3 поверх вже стоять вікна і штукатурять, то 9 - 10 поверх тільки роблять внутрішні перегородки...робочих дуже багато(будем надіятись шо не спеціально нагнали, а вони працюють кожен день так:))...питав працівників чи будують згідно графіків, казали що відстають на 2 дні, бо картоплю в селі копали:))) теж вразили великі площадки на поверхах...одним словом процес іде....а у когось є інфа про графік будівництва (доки вікна, штукатурка, фасад і т. д. повинні бути готові)?

13. vaGs

vaGs vaGs

Фото не робив. Дуже сподобались вікна (широкі, просторі), балкони решітчасті теж великі (несподівався, думав, що будуть менші). Сходи широкі, коридори неймовірно широкі. Казала дівчинка з Ріела, що ліфт буде великим. Так виглядає, що якісно будують. Самі позитивні враження. :uanew:

14. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Обіцяти до кінця березня закінчити. Але... Потім потрібно ввести в експлуатацію. А це +- 3 місяці. :-( бо коли будуть підключати будинок до газу і світла повинні бути всі мешканці одночасно, а це проблематично всіх одночасно в робочий час зібрати :-(. НАЖАЛЬ. А без здачі в експлуатацію нам недозволять робити ремонт. (((((. Тож потрібно до березня всім познайомитися і домовлятися про присутність при здачі в експлуатацію. Щоб усім було зручно. Або давати нотаріальне доручення рідним щоб могли бути замість власника. ОТАКІ СПРАВИ СУСІДИ.

Останнє редагування: 3 вер 2015
  15. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Фото другого чи третього поверху я вже кидав попередньо. Думаю без змін.

16. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Одне з фото.

Вкладення:

17. Lawyer Lviv

Вчора ввечері проїжджав повз будинок звернув увагу, що на одній стіні (від базару) вже стоїть зовнішнє риштування - очевидно що будуть робити фасад (утеплення, штукатурка іт.д.).
    Щодо здачі в експлуатацію і проведення внутрішнього ремонту - я думаю, що все простіше, внутрішні роботи можна буде проводити, тільки питання як їх робити, якщо не бкде тепла і електрики...
    Найбільша проблема з пуском газу до всіх квартир - тоді дійсно потрібно бути всім власникам і ще всім потрібно пройти навчання у "газовій школі" і отримати відповідну довідку, щодо електрики - такх проблем не повинно бути.

18. vaGs

vaGs vaGs

Завершують на 4-му і починають на 5-му поверсі встановляти вікна. Із західної сторони стоїть рештування, на деяких нижніх поверхах наклеїний пінопласт. На першому (комерційному) поверсі мурують цеглою зовнішні стіни.

Вкладення:

19. justsawa

приємно чути розмови щодо здачі та ремонтів у квартирах)))

20. Lawyer Lviv

Сьогодні проїжджав повз будинок, звернув увагу, що пінопласт вже поклеєний десь до 7- 8 поверху...
    Робота рухається...

а де твій аватар? :)