ЖК "МАРКО ПОЛО"

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем NOVYJ SVIT, 12 гру 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Вікна

Вкладення:

2. zljychka

zljychka ;-)

Вікна панорамні на балкон чи у кухню? Виглядають великими та ніби дещо затемнені.

3. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Незнаю як затемнені чи ні, але мене цікавить чи будуть ставити між кімнатою і балконом, чи ні???

4. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Розставляють Вікна по квартирам. З понеділка будуть ставити. Побачимо.

5. zljychka

zljychka ;-)

Між кімнатою і балконом мають бути вікно і двері. І ще плюс панорамні. Я не думаю, що ставитимуть панорамні балконні, а кімнатних не буде. Ми на таке не підписувались :dntknw:
    Ну, з понеділка побачимо.
    Цікаво чи комусь дозволили зробити перепланування?!

6. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Перепланування мабуть дозволили на першому і нульовому поверхах, там де будуть офіси.

7. Vexler

Vexler Well-Known Member

Цегла жесть)) чорна навіть пішла в діло)))
    Ріел як і всі інші забудовники нажратися не можуть - луплять 11 поверх, а потім здати не зможуть будинок.

8. zljychka

zljychka ;-)

@NOVYJ SVIT Може є якась інформація по вікнах?

Останнє редагування: 21 сер 2015
  9. Lawyer Lviv

Lawyer Lviv Active Member

Вчора бачив, що вікна на першому поверсі почали ставити. Останній поверх зовнішні стіни замуровані.
    Щодо вікна та дверей з кімнати на балкон - вони повинні бути, а окрім них - панорамні вікна балкону.
    Щодо перепланування - ходив, дивився, спілкувався з прорабом (ще коли не було стін) думав щось переплановувати, але чесно скажу - не знайшов що змінювати щоб стало краще - як на мою думку -двокмінатна квартира спланована досить оптимально, я вирішив нічого не змінювати.
    Чекаємо вікна на всіх поверхах і продовження робіт. Цікаво коли будуть робити фасад....

• Подобається Подобається x 1
  10. vaGs

vaGs vaGs

На останньому поверсі зовнішні стіни ще не замуровані. Проглядаються піддони з цеглою.

11. zljychka

zljychka ;-)

Фірма вікон? Мені не вдалось взнати, менеджери Ріелу незнають, посилають до інженера. Планування хороше, кімнати правильної форми, тільки як на мене санвузли дещо малуваті, як для такої площі можна було б більші спроектувати.
    Щодо фасаду теж цікавить. Думаю будуть робити перед самою здачею, щоб зберегти товарний вигляд, якщо зараз то перефарбують перед здачею. Побачимо.
    Доречі, бачила у деяких будовах панорамні вікна мають решітки (техніка безпеки). Цікаво як у нас буде.

12. zljychka

zljychka ;-)

Хтось вже був на тест-драйві квартири? Дуже не зручно і не правильно, що проводять їх у перший вівторок місяця, а не наприклад у суботу. От як мені, працюючій особі у робочий день туди попасти, як і мабуть більшості із нас :dntknw: Наштовхує на думку, що день обрали спеціально :scratch_one-s_head:

13. Lawyer Lviv

Я просто приїхав, познайомився з прорабом, домовилися коли буде зручно оглянути квартиру, приїхав і подивився.
    Практично щодня проїжджаю біля НАШОГО БУДИНКУ :) тому щодня бачу зміни які відбуваються.
    Сьогодні (в суботу) працівники були - облаштовували вентиляційні шахти, останній поверх зовнішні стіни замуровані (бачив з двох сторін, що з інших двох - не знаю), на першому поверсі стоять вікна (білі, фірму виробник - не побачив).
    Щодо інформації "менеджерів Ріелу" - таке враження, щовони знають набагато менше ніж ми з вами :facepalm:їхнє завдання продавати квартири, а будують - зовсім інші люди - підрядники, які діють на замовлення ФФБ. - цікава у них форма управління обєктом :)
    РІЕЛ - тільки бере ГРОШІ, а за все решта відповідає ФФБ :mocking:

14. zljychka

zljychka ;-)

Так і є :)

Сусіди, нові фото

Вкладення:

15. vaGs

vaGs vaGs

Дякуємо за фото :bye2:

16. gorganu

gorganu Member

записався на оглядини на 1 вересня...хто ще прийде подивитися на квартири?

17. vaGs

vaGs vaGs

Я сьогодні теж записався.

18. Lawyer Lviv

Коли там "оглядини" призначено?
    Сьогодні проїжджав, подивився, звернув увагу на те, що балконні двері і вікна між кімнатою та лоджією теж вже встановлено, тобто питання про ці двері - вирішено - вони є.

19. vaGs

vaGs vaGs

Питання по дверях і вікнах взагалі не повинно нас хвилювати, вони там по проекту повинні бути. А оглядини нашого будинку кожного першого вівторка місяця з 15:15 до 16:15 год. Записуйтесь.

20. NOVYJ SVIT

NOVYJ SVIT КУЗЯ

Нажаль незможу бути на тест-драйві. Приїзджаю тільки 6.09. :sad: Чекаю ваших вражень. :) Дякую :uanew:

а де твій аватар? :)