ЖК - Львівська Мрія - відгуки, поради, новини

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Кася, 14 лис 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Yatsysh

Yatsysh Member

Подивилася я на ваш дитячий майданчик...і слів бракує, і слози на очі навертаються. А після ваших слів, що туди ходять бавитися не лише діти з вашого будинку, а й сусідських, я просто шокована. Невже в цьому районі така проблема куди піти з дитиною-? У мене маленький синочок. Я реально ніколи не пішла би з ним на цей дитячий. І не тому, що там 3 качелі і пісочок, і мало місця не лише на сусідських, а й на своїх, а тому, що ці 3 качелі одразу біля дороги. Для мене безпека моєї дитини понад усе.

• Не подобається Не подобається x 1
  2. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Коли нема варіантів - підете туди. Або сидітимете вдома ;)

• Подобається Подобається x 1
  3. lvivskamria

lvivskamria Well-Known Member

Коли буде зроблена прибудинкова територія будинку №23, тоді і будете казати є чи нема, а на сьогодні є тільки гостьовий паркінг біля будинку №25.

Вкладення:

• IMG_0322.JPG
      IMG_0322.JPG
      Розмір файлу:
      145,3 КБ
      Переглядів:
      33
  4. AndreyBorysov

AndreyBorysov Member

Доброго дня! Той дитячий майданичк був зроблений тимчасово, так як ще будувався Рубчака 23, зараз після закінчння двох будинків буде зроблений великий дитячий майданчик, на який буде безпечно лишати дитину саму гуляти! Та після завершення благоустрію буде зроблена огорожа яка буду огорождувати Рубчака 25.

5. Lolypop

Lolypop Member

Слухайте, таке враження, що ви не у Львовы живете, і в загалі не в нашій державі! :facepalm:
    Вы вийдіть на вулицю, та подивіться у сусідів з одного боку та з іншого, якщо тут живете, які у дворі в них є дитячі майданчики, якої якості, та в якій кількості качелі та інше, а також чи є хоть щось схоже на те, що вони зробили із звичайним забором! Витвір мистецтва, одразу видно професіонали малювали, мені дуже подобається як вони зробили.
    Бо :bad: на форумах писати всі можуть, а вийти щось зробити одразу нікого нема:pardon:, всі на когось пінають!
    Єдине, що вірно так це те,що огорожу треба ставити біля майданчику, бо дорога поруч, та сам майданчик дісно трохи маловат.

Останнє редагування: 8 лип 2015
    • Подобається Подобається x 2
  6. trilka

trilka Active Member

Не хочу Вас образити, але ви не праві. Люди купують житло у новобудовах саме заради розумно спроектованої квартири і прибудинкової території. Хочуть отримати щось сучасніше і комфортніше, ніж те що мали живучи в радянських будинках. А коли забудовник вирішує лише заробити гроші, не думаючи про місця для паркування, дитячі майданчики та місця для відпочинку (стосується практично усіх забудовників) цілком логічно, що люди яким при купівлі обіцяли "золоті гори" починають обурюватися. Навіщо було платити гроші, підшукувати нове житло, витратити купу часу коштів та нервів і в результаті отримати зовсім не те що хотів....
    І якщо усі будуть думати так як ви, то нічого не зміниться, он у сусідній темі про ЖК "Ювелірний" людям хочуть застелити подвір'я щебнево-пісчаною сумішшю, а цей будинок забудовник позиціонує як "елітний", якби мешканці не підняли шуму то жили би з пилюкою, брудом і калюжами на подвір'ї, а так є надія усе змінити. Саме вимоги клієнтів можуть змусити забудовників покращувати якість, а якщо думати нехай все якось буде, то застрягнемо назавжди в "совковій" ері, тільки ще й за це будемо платити величезні кошти.

• Подобається Подобається x 4
  7. Anetiva

Anetiva Well-Known Member

Підтримую, кінець ері совка! вимагаймо від забудовника виконання своїх зобов"язань.

8. Yatsysh

Yatsysh Member

Дякую за ваш допис :good:. Таке враження, що ви мої думки озвучили. Ви цілком праві: якщо задовільнятися тим, що нам хочуть навязати як норму і не прагнути кращого, то й не отримаєш кращого.

9. Lolypop

Lolypop Member

)))) Я вас тут підтримую двома руками!!!
    Але будь-ласка скажіть, якщо знаєте, що саме не виконав даний забудовник?

10. Lolypop

Lolypop Member

Дякую за адекватний коментар в цій темі. Згодна з Вами, може я якось погорячкувала, таким записом, але те що тут писали пару діячів, то чесно таке враження, що підсадні від іншіх забудовників-конкурентів, бо їм відповідають на питання та викладають фото з документами, а вони тільки і здатні нове :bad: шукати, та видумувати якісь байки.
    Крім того треба покупців запитати, що їм обіцяли і що вони отримують, а не вигадувати що хтось комусь "золоті гори" обіцяє.

11. trilka

trilka Active Member

Про даного забудовника нычого не можу сказати, коментувала быльше Ваш пост :blush:

12. Lolypop

Lolypop Member

Зрозуміла, дякую :hi:

13. AndreyBorysov

AndreyBorysov Member

які запитання Вас цікавлять?

14. lvivskamria

Хід будівництва - 09-07-2015 ( Рубчака, 21)

Вкладення:

15. lvivskamria

Хід будівництва - 09-07-2015 (Рубчака,23 - друга черга)

Вкладення:

16. lvivskamria

Хід будівництва - 09-07-2015 (Паркінг, Рубчака,23 - друга черга)

Вкладення:

17. LilyaMinenko

LilyaMinenko Well-Known Member

Погоджуюсь, ваш коментар правильний! Наші люди "зашорені" системою дуже бояться висловити свою думку.
    Тому давайте об'єктивно захищати забудовника, та робити правильні висновки.

18. lvivskamria

Провели невеликий моніторінг трафіку автомобілів за адресою вул. Рубчака, 25.
    Фото зроблені приблизно кожну годину.
    з 10:00 до 19:00

Вкладення:

19. lvivskamria

Продавження

Вкладення:

20. lvivskamria

Як видно на вищевикладених фото жодного "калапсу" (про який тут писали) не відбувається, місця вистачає усім, ніхто нікого не "припирає". І все це з урахуванням того, що ще не зроблено загальний благоустрій комплексу, поруч ведуться будівельні роботи, а також те, що багато з припаркованих автомобілів не є автомобілями власників квартир, а це автомобілі робітників, які роблять ремонти в квартирах.
    В планах ОСББ зробити шлагбаум при в'їзді до двору.

а де твій аватар? :)