ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Uganka

Uganka Well-Known Member

Так и сходите к забудовныку. Нам зачем ваши размышления на тему "как должно быть". Мы знаем,нам тоже много чего обещали. Возьмитесь за решение конкретно этого вопроса . А потом и будем решать всем миром,если лично у вас ничего не получится

Останнє редагування: 2 тра 2015
  2. rkc

rkc Well-Known Member

Ця гілка форума для того і існує, щоб спільно обговорювати питання, які стосуються всіх мешканців. Щоб після обговорення приймати спільні рішення та спільно їх виконувати (поки не запрацювали механізми ОСББ). Проте, як показує практика, завжди знайдеться хтось, кому до вподоби нікчемна роль троля, щоб завадити цим процесам ... Тільки хто ж на це зважає :)!

3. Uganka

Uganka Well-Known Member

Вот отвечу вам в последний раз,а потом присоединюсь к Дмитрию и напомню вам про грязный стакан с ядом. Вы здесь не обговариваете,а упражняетесь в написании сложноподчиненных предложений,которые читать поднадоело. И что-то я не заметила чтоб с вами кто-то дискутировал. А еще я не заметила,чтоб ваши слова перетекали в действия,хоть какие-нибудь,пусть даже с отрицательным результатом. А среди воспитанных людей не принято переходить на личности,тем более не допустимы оскорбления типа "троль". Скажу по секрету можно только действия или бездействия критиковать. Вот я ваше бездействие и критикую.Одними фактами и идеями дела не вершатся. А хочу вам напомнить,что через месяц застройщик соберется и уйдет и даже не глянет на ваши опусы на форуме. Поэтому берите ноги в руки и решите хоть один вопрос,важный для всех.

4. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Пару ідей для озеленення нашої парковки. Це фото з вулиці Петрушевича. Ці дерева освіжають велику парковку з асфальту. І, що найголовніше, не займають багато місця.

Вкладення:

• Зе бест! Зе бест! x 3
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. khrystynkaJewelry

khrystynkaJewelry Active Member

Коли будуть готові перші пв?

6. Olena Stepanova

Olena Stepanova Well-Known Member

Говорила із Забудовником (Олегом):
    1. Перші ПВ обіцяв у вівторок - дзвоніть уточняйте.
    2. По доріжці і землі, що належить Карату є чіткі домовленості, що це все перейде під обслуговування житлового будинку.
    3. Доріжка буде відгороджена заборчиком з двох сторін.
    4. По хвірточці біля Скай парку є розписка про відкритий доступ жильцям будинку.

Останнє редагування: 3 тра 2015
    • Подобається Подобається x 2
  7. rkc

rkc Well-Known Member

Все змінюється, у тому числі і власники земельних ділянок, їх орендатори чи суборендатори, а також менеджери, які можуть і від домовленостей (як ми це добре знаєм) відмовитись, і розписками знехтувати. Забудовник оформила на себе оренду земельної ділянки, на якій споруджено будинок. Чому тоді за наявності всіх цих "домовленостей" і "розписок" не оформлено аналогічно оренду і на ту смужку землю, яка фактично продавалась як прохід на Стрийську, щоб була єдина земельна ділянка? Проте всі ці формальності тепер перекладені на плечі ОСББ (або ж прийдеться користуватись цим неформально, знаючи, що в будь-який момент можуть відмовити).

8. Olena Stepanova

Вчора була на будівництві всі працювали як у звичайний день. Є інформація, що забудовник буде ставити датчики руху на світло по 5 на поверх у кожній секції, також деякі будуть вмикатися залежно від кількості світла на вулиці. Це все досить добре буде економити загальну електроенергію, але все ж таки буде потрібно обговорювати питання встановлення багатофазного лічильника.

• Інформативно Інформативно x 1
  9. Meshkanets

Meshkanets Member

чому саме по 5 поверх? а опалення в під’їздах буде? чи вони будуть без опалення?

10. Zabudovnuk

Zabudovnuk Well-Known Member

Мається на увазі по 5шт на кожному поверсі. Опалення в під'їзді не передбаченні проектом.

11. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Сьогодні розмовляв з представником Забудовника - Олегом. Є три ДУЖЕ важливі, як ніколи, новини. Будь ласка, віднесіться до них з максимальною серйозністю.

Важлива інформація #1!
    Наближається завершення будівництва: як документальне, так і реальне. Вже, за словами Забудовника, готові документи-свідоцтва на право власності - перша партія документів.

Важлива інформація #2!
    Будинок у нас спільний, один на всіх. Тому ті сусіди, хто ще не до кінця розрахувався за квартиру - зробіть це якнайшвидше, оскільки повністю закрите фінансове питання саме по вашій квартирі впливає на швидке, якісне і успішне звершення нашого спільного об’єкту інвестування. Узгодьте і закрийте фінансові питання з Ігорем і ми всі, врешті, почнемо ремонти! Це у ваших особисто і у наших спільних інтересах.

Важлива інформація #3!
    12 травня, у вівторок, в 19:00 Забудовник збирає збори інвесторів в приміщенні офісу на вул. Підстригача (там де були збори минулого разу)
    Настійно рекомендую всім бути присутніми.

Останнє редагування: 6 тра 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
  12. Iurii

Iurii Active Member

Привіт сусіди,

По пунктах:
    1) Будівництво дійсно наближається до завершення. А от "Вже, за словами Забудовника, готові документи-свідоцтва на право власності - перша партія документів." - НЕ ПРАВДА - і не повірю до поки не отримаю. Обіцянками на завтра вже нагодований більше як пару місяців - оплата в мене 100% і за квартиру і за підвал.

2) Дійсно згідний що усі мають дотримуватися домовленостей і по оплаті забудовнику але і по виконанню інших зобов'язань забудовником наприклад - вчасна здача, вчасно видані документи, допуск до квартири щоб робити ремонт, підключення води, каналізації, світла, запуск ліфіта і це все не на словах а практично.

3) На збори звісно прийду.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  13. Iurii

Iurii Active Member

Андрій я пропоную все таки якщо є зміни то не редагувати попередній пост а робити новий - а то я і думаю більшість прочитавши пост не повертаюся до нього і відповідно звідкіля знати що там були редагування !!!!

14. Iurii

Iurii Active Member

Сусіди - сьогодні РЕАЛЬНО ОТРИМАВ ВЖЕ СВІДОЦТВО НА ПРАВО ВЛАСНОСТІ і ВИТЯГ. І бачив що таких свідоцтв є порядка 25 а може і більше і ще мають бути завтра. Тобто процес логічно йде до завершення .....

На підвали і всі решта 100% свідоцтв обіцяли не пізніше як до кінця місяця.

Пускати нас робити ремонт мають з 1 червня так як і домовлялися.

Тобто пан Олег - дотримується свого слова. Єдине що дійсно багато покупців ще не доплатили усі гроші - і це стримує деякі роботи.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ - коли будете отримувати документи щоб там все було вірно - в мене наприклад є розбіжності в площі між технічним паспортом і свідоцтвом. Відповідно свідоцтво і витяг прейдеться переробляти ще раз :sad:

• Корисно Корисно x 1
  15. Olena Stepanova

В кого є проблеми з нашим Забудовником пишіть мені в лічку або дзвоніть 0639467518

16. rkc

rkc Well-Known Member

Про ситуацію напередодні зборів.

Думаю, нікому на цьому форумі не спаде на думку, що я боюсь чи уникаю конфліктів. Проте напередодні зборів хочу закликати і забудовника, і тих майбутніх мешканців, які стали учасниками платіжного конфлікту, до пошуку компромісів. Не вдаючись в деталі, можна сказати, що декому з мешканців вдалось здійснити оплату по запізнілих платіжних документах, в яких фігурувала не поточна ціна квадратного метра, як це повинно було б бути згідно угоди ФФБ, а стара (значно менша) ціна. При цьому такі "щасливці" зекономили дуже значні кошти, інколи, до 200-300 баксів на квадратному метрі.

Якщо говорити про мешканців, то, на мій погляд, є різні випадки. Хтось спеціально намагався створити таку ситуацію, щоб "нагріти" забудовника, і тоді це є елементарним, вибачаюсь за слово, хитро*опством. І, відмовляючись доплачувати, такі люди вступають в конфлікт не тільки із забудовником, але й з усіма своїми майбутніми сусідами, хитрішими за яких вони хотіли стати, оскільки ставлять під загрозу благополучне завершення будівництва. Фактично, цим своїм вчинком вони чхають на всіх нас заради своїх шкурних хитро*опих інтересів. І зрозуміло, якщо їх позиція не зміниться, ми так само будемо відноситись і до них, навряд чи їм варто сподіватись на доброзичливе сусідство.

Проте є випадки, провину за які не можна покласти лише на мешканця. Запізнення з платежем інколи провокувалось самим забудовником, команда якого, попри постійні нагадування, не надавала вчасно якихось необхідних для зарахування коштів документів. Окрім того, тут винен також і банк, який повинен був би не проводити запізнілі платежі (за угодою це має здійснюватись в термін до 5 днів). Тож забудовнику в таких випадках варто було б все це врахувати,а не намагатись тупо дожимати клієнтів будь-якою ціною. Як мінімум, відповідальність потрібно було б розділити на трьох - забудовника, банк і мешканця. І тоді мешканець мав би доплатити, скажімо, лише третю частину суми.

Повторюю ще раз, наші зусилля до зборів і на зборах повинні бути присвячені пошуку компромісу, який дозволить і забудовнику успішно завершити цей проект і приступити до реалізації іншого проекту з незіпсутою репутацією, і мешканцям щасливо вселитись у цей будинок. І всім буде радість :) ...

P.S. Я в жодному разі не закликаю проводу дискусію з цього приводу до зборів, а лише добре обдумати свої позиції напередодні зустрічі, оскільки її результати матимуть суттєве значення для всіх нас.

Останнє редагування: 8 тра 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Станом на сьогоднішній сонячний день, прибудинкова територія виглядає так.

1.jpg
    А це - фото пляжної території, яка межує з нашим будинком і належить нашим друзям - спортивно-оздоровчому центрі "Формула Краси".

Сподіваюсь, що на рівні ОСББ ми забезпечимо догляд за нею. І також силами депутатів і бізнесменів з нашого будинку плюс бажанням кожного, в майбутньому зможемо привести її в ще кращий стан - і це озеро стане прекрасним місце відпочинку для всіх нас! Особливо - для наших дружин, які біля озерця на зеленій траві гулятимуть з нашими дітками :) і чекатимуть нас з роботи.
    2.jpg
    Ще маю декілька запозичених фото-ідей для нашого Забудовника і Архітектора. Це нормальна кольорова бруківка (а не сіро-депресивна) і нормальний каналізаційний люк і людське обрамлення цокольного поверху. Сподіваюсь, ідеї буде якось використано:
    3.jpg 4.jpg
    Все-таки хочеться відчути обіцяну та оплачену нами (хто повністю розрахувався за квадратні метри) якщо не елітність, то хоча б підвищений комфорт.

Останнє редагування: 9 тра 2015
    • Подобається Подобається x 4
  18. Chuvachok

Chuvachok Андрій

19. rkc

rkc Well-Known Member

За інформацією від Ігоря на зустрічі саме він представлятиме забудовника замість Олега, який не зможе бути. Пропонується зустрітись на будові.

20. Olena Stepanova

На місці розберемось.

а де твій аватар? :)