ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Iurii

Iurii Active Member

1) На основі чого і яких підрахунків зроблений висновок що більшість не підтримала охоронців ?
    2) А чому підхід такий що ті мешканці які будуть жити в квартирі за рік чи два не мають платити зараз за послуги ? Це ріщення прийметься на зборах більшістю і все ...як на мене.
    3) Що до моїх розрахунків звісно це не розрахунки а приблизні цифри на основі 3-4 телефонних дзвінків товаришам з такими системами - Хоча я погоджуюся що десь логіка є платити від площі - але знову ж таки це вирішується на зборах. Я готовий платити за всю площу + підвал і авто :)
    4) Те що в перший рік ті що будуть жити не вийдуть якщо в сусіда будуть щось різати/стукати - погоджуюся на 100% це тому що різати і стукати будуть як мінімум 1-2 роки постійно :) а ще й тому що коли хтось один чи їх двоє в під'їзді - то просто не вийде - особливо якщо це буде жінка - і немає на то ради.

Отже я - далі за систему доступу яку я описав, але з людиною. Якщо більшість підтримає просто систему доступу, але без людини - отже і я підтримаю :sad: . Вхідні двері - потужні металічні, вхідні ворота - металічні (якщо без людини), простий шлагбаум якщо з людиною. Мінімум кодових механічних замків. Якщо більшість не підримає систему доступу впринципі - зле - але тоді індивідуальна система охорони.

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. miss j

miss j komilfo

Не будуть люди вивалювати такі гроші кожного місяця! (за людину, яка буде сидіти в будці і створювати загальне враження, а відповідальності, як писали вище, не буде нести ніякої).
    Комунальні послуги, обслуговування ліфтів, сміття, на осбб...Це все гроші. Тим більше люди, які не заселяться в найблищі 2-3 роки, не будуть платити! Дехто може просто вкласти гроші в нерухомість, поїхати закордон, закрити ту квартиру, і йому абсолютно всеодно шлагбаум там в вас чи ворота, з декорчиком двері чи без. Ви ще кажете за парковку платити! Чому я маю платити за те, що я припаркуюсь біля свого будинку!? Це абсурд. Може поставимо ще паркувальника, який буде талончики видавати
    І при чому тут площа квартир, якшо людина має 3-ох кім.квартиру, то вона відповідно заплатила за ті квадратні метри! Рахувати треба людей, які проживають, а не їхні квадратні метри. В 3-ох кім. може жити один, а в 1 кім. троє. То напевно є різниця.

• Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. Hrom

Hrom Well-Known Member

Так давайте ще два танки поставимо один заді а другий з переді, вириємо окопи і обведем все колючим дротом. Зараз в цивілізованому світі все навпаки відкрито.

• Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  4. Olena Stepanova

Olena Stepanova Well-Known Member

Як для мене ідеальним був би варіант такий: гарні, максимум скляні двері, щоб світліше було у під"їзді і щоб я могла побачити хто стоїть за дверима, з відеодомофоном на магнітний ключ, зі сторони Стрійської - кодовий замок, зі сторони Підстригача, на хвіртку кодовий замок, ворота на пульт, але щоб то були ворота а не шлагбаум - тож обличчя будинку, відеоспостереження по периметру, а фізична охорона з кнопочкою тільки на ніч.

• Подобається Подобається x 2
  5. Uganka

Uganka Well-Known Member

Говорила с Игорем по поводу наших бурных обсуждений и желаний. Приглашает инициативную группу завтра-послезавтра к себе в офис для рассмотрения возможных вариантов решения вопросов.

6. rkc

rkc Well-Known Member

Бо погодилось на систему охорони з охоронцями лише троє людей. Я теж після певних роздумів вирішив підтримати, отже - четверо. А це і означає, що більшість на цьому форумі не підтримала цю ідею. Втім, можете поставити це рішення на голосування самі :), може проголосують інакше.

Ви пропонували членам ініціативної групи вступити в переговори із забудовником. Взагаді-то, їх завданням є лише підготовка і проведення установчих зборів. Нагадаю, я у свій час внаслідок зрозумілих (надіюсь) причин вийшов з ініціативної групи. Думаю, що Андрій, Олена та Ігор, які там залишились, цілком спроможні самі справитись із поставленим завданням. Проте, якщо їм потрібно вступати в переговори із забудовником чи його представниками, то варто ввести ще когось. Оскільки ви проявили активну зацікавленість у вирішенні питань безпеки проживання, пропоную вас :) (або Южанку)!

7. Hrom

Hrom Well-Known Member

Шановні почитайте статистику 90% крадіжок роблять ваші сусіди, ніякий дядько з вулиці не піде вам виносити з квартири радіатори. Тут потрібна охоронна система в самій квартирі, датчикки руху і так дальше. Ворота можна зробити на пульт для того, щоб обмежити заїзд машин.

8. Olena Stepanova

Хочу внести деякі роз"яснення. Утримання будинку та прибудинкової території будуть платити всі незалежно чи є вони членами ОСББ чи ні, але розміри загальнообов"язкового цільового внеску будуть затверджуватися на зборах членів ОСББ (більше 50:wacko:, тобто ми самі вирішимо, що нам потрібно і за що платимо, скільки платимо. Для тих хто вклав гроші в нерухомість і планує зовсім нічого не платити, типу "я на ліфті не буду їхати, то і не плачу"- є поняття обслуговування ліфту, тобто підтримка якісного технічного стану, що проводиться постійно незалежно від того чи працює ліфт, це все стосується також і електромереж, системи відеоспостереження (якщо вона буде) і т.д.....

9. NDD

NDD Member

Я теж голосую за ворота на пульті (а не шлагбаум) без охоронця. А також міцні металеві двері з скляними вставками для освітлення холу і хороші домофони.

10. Olena Stepanova

Говорила з Ігорем, можемо зустрітися взавтра на 10год, хто хоче приєднуйтесь.

11. rkc

rkc Well-Known Member

Виявилось, що ми відрізняємся не тільки своїми уявленнями про безпеку проживання, але й, що важливіше, своїми реальними інтересами. Хтось збирається жити у цьому будинку, тому й справді занепокоєний питанням безпеки, а хтось лише вклав гроші, і його турбує більше зовнішній (європейський:)) товарний вигляд будинку, щоб вигідно продати потім (при мінімальних витратах на обслуговування зараз). Тож дискусії не мають смислу, бо тут важливі не аргументи. І рішення, які будуть в остаточному підсумку прийняті, обов'язково когось не задовільнять ... В будь-якому разі, бажаю успіхів перемовникам :).

Останнє редагування: 20 кві 2015
    • Не подобається Не подобається x 2
  12. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Прочитав всі думки людей, що висловились.
    На мою скромну думку, ніякі шлагбауми не потрібні. Просто в’їзд зробити вільний.
    + Лише охорона у вигляді 3-х пенсіонерів. Яка в потрібний момент викличе наряд. То весь її функціонал. + Декілька камер на парковку, дитмайданчик і глухі кути будинку. Так буде дешево, сердито і ефективно.

Вийде 30-50 грн за місяць

---
    Взагалі, як варіант, можна завтра на зустрічі проговорити варіанти. Створити голосування і кинути його на адресу кожного з мешканців:
    • Двері: металеві, алюмінієві, дерев"яні
    • В’їзд: вільний, шлагбаум, ворота
    • Охорона: є, немає
    Бо вирішимо ми, що треба охорона, зробимо БУДУ для неї, а в кінці-кінців ніхто за це платити не захоче.

Останнє редагування: 20 кві 2015
  13. Hrom

Hrom Well-Known Member

Chuvachok нащо камери давайте більше пенсіонері посадимо, зробимо біля будинку дім для пристарілих :) А ще краще ви собі одного в дома посадіть.

• Смішно Смішно x 2
  14. kritikm

kritikm Well-Known Member

Треба взнати в забудовника що він запроетував по охороні в нашому будинку.

15. Uganka

Uganka Well-Known Member

Из опыта. Охрана-это классно.Дети спокойно передвигаются по двору,их никто не трогает;машины под присмотром;двери подъезда охраняются.Охранник ведь не просто сидит на въезде,ночью обходит территорию. Правда не согласна с оплатой от кв.м,от наличия авто, только от количества квартир.
    Шлагбаум.Категорически против.Я за глухие автоматические ворота. Меньше видят,меньше соблазнов. Из опыта-нужно быть готовым к тому,что автоматика иногда выходит из строя,а это доп.расходы.
    Двери.Я против алюминиевых,убедительных аргументов в их пользу не нашла.
    Буду сейчас встречаться,узнаю поподробней.

16. Chuvachok

Chuvachok Андрій

• Подобається Подобається x 10
  17. kritikm

kritikm Well-Known Member

Велике прохання не заповнюйте форму кілька раз одна і та сама людина. Нам потрібна Обєктивна оцінка....

18. Mmedyn

Mmedyn Member

На рахунок Стрийська хвіртка (вхід для пішоходів з боку "Формули краси") коли я укладав договір мені подобався варіант з домофоном.
    Тому всякі там варіанти з кодовими замками то повна фігня

19. Mmedyn

Mmedyn Member

Я так бачу хтось просто опитувальник підганяє як йому подобається

20. Mmedyn

Mmedyn Member

Чому змінено варіанти відповідей після старту опитування?

а де твій аватар? :)