ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Ну, в принципі, зараз видно, з якого матеріалу будують будинок. Я знаю, що то газобетон, в своїй квартирі бачив блоки марки "Grupa Prefabet". Погугліть.

в мене написано: внутрішнє опорядження - штукатурні роботи 100%. Думаю, щоб здати будинок, має бути поштукатурено всередині. Десь приблизно так, як на цьому фото.

Пару вечірніх фоток. Починає бути видно, як виглядатиме балкон + риштування сьогодні почали ставити...

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Не до кінця зрозуміло, яка буде форма панорамного вікна у 3-кімнатних квартир. На першому поверсі закрили частину балкону.
    п.с. Шкода, що вікна не коричневі, а білі :)

2. Keith

Keith Well-Known Member

Мені не видно, бо я в тому не розбираюся. Це хіба вже як зважуся, то разом з майстром треба дивитися. Просто в договорі вказують одне , а насправді інше( якщо дійсно газобетон) . Зрозуміла б якщо навпаки робили, щоб здешевити як всі забудовники , а тут вказали пінобетон , а роблять з газобетону... Хмм.
    За штукатурку- ну от ,власне, мені чітко на словах було сказаного що штукатурять сан.вузли і 1стіну на кухні. Все. А в додатку вказано про 100% шт.робіт. То як воно насправді буде - невідомо.

---------- Додано в 20:41 ---------- Попередній допис був написаний в 20:34 ----------

Вони так конспіративно працюють - йдеш дивишся, ну нікого не видно, а потім бац, і вже перегородки виросли :good:

3. Grek

Grek Well-Known Member

А як будуть ділити парковку перед будинком? Паркомісць 50, а квартир 110, мабуть на усіх не вистачить.

4. Нарешті оприділилася з класом для нашого будинку. " По своим характеристикам такое жилье уступает квартирам бизнес-класса, но в то же время его качество значительно выше, чем качество объектов эконом-класса. Жилые комплексы комфорт-класса учитывают все потребности жителей, как правило, здесь есть всё, что нужно человеку для комфортной жизни – развитая социальная инфраструктура, хорошая транспортная доступность, благополучная экология."
    Новый сегмент – жилье комфорт-класса.

Кому цікаво ссилка на статтю.

http://ubr.ua/market/real-estate/ry...stoit-li-vkladyvat-dengi-v-novostroiki-295234

5. Chuvachok

Chuvachok Андрій

думаю, по статистиці десь така кількість авто (50) і буде. хоча...на крайняк, навроти теж є якась стоянка.
    хоча я сам є автовласником, але з легкістю пожертвував би 20-ма паркомісцями нашої майбутньої парковки на озеленений міні-парк з деревами і лавочки.

6. Квартир, які претендують на паркомісце буде менше бо об"єднують деякі. Якщо всім не вистачить варіантів є багато, для прикладу, буде визначено кожного місяця пару чоловік що будуть паркуватися на стоянці напроти і так по черзі.

7. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Олена Степанова,ви дуже оптимістична :) а в реальності це працює так, що хто перший приїде - того й місце

• Подобається Подобається x 1
  8. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Щойно по цьому питанні списався з Забудовником. Каже, що про штукатурку лише на кухні і санвузлі неправда і що "будуть штукатурити гіпсовою штукатуркою всю квартиру".
    Було б дуже дивно, якби так не робили. Так що просьба тут постити лише перевірену і уточнену інфу! :)

9. promisto

promisto Well-Known Member

Таке враження, що Ви менеджер з продажу
    Дочекайтесь завершення робіт, а тоді пишіть хвалебні оди - бо наразі в наявності незавершене будівництво, яке по своїй якості не претендує ні на жодний клас комфортності

10. Keith

Keith Well-Known Member

Вибачайте, але я для того й писала , щоб уточнити. Тема ж для обговорення створена ;) Я добре пам'ятаю як мені Ігор казав ( я не сама була, так що не одна то чула) , що газоблокі і так ідеально рівні і їх не будуть штукатурити, бо нетреба. І що на них будете самі собі вже відразу грунтовку класти.
    тому мені та дивина і запам'яталася.

• Подобається Подобається x 1
  11. denverod1

denverod1 Well-Known Member

А то правда шо вам якусь там прикрасу будуть всім дарувати мешканцям ювілірного?

12. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Keith, то уточніть пліз ще раз
    denverod1, мені на разі дали брелок для ключів :))) з якимось сертифікатом що це камінчики swarovski ;)
    А на сайті пишуть, що після здачі будуть розігрувати ще якийсь брелок золотий між всіма.

13. denverod1

Я думав то всім золоті прикраси а то розіграш буде :sad:

---------- Додано в 17:51 ---------- Попередній допис був написаний в 17:49 ----------

Якщо зможете викладіть фото брелків зі сваровські, дуже цікаво що то за презент такий

14. Keith

Keith Well-Known Member

На сайті є фото тих брелків;) кажуть що кожен власник отримає! Хоча за них я взагалі не питала, але такий собі приємний бонус;)

15. denverod1

Краса неземна :girl_angel:

Везе вам, забудовник вас балує, ще й в кінці ще шанс виграти діамант

16. Я оцінювач, а не менеджер по продажам і люблю щоб все було чітко та ясно та зрозуміло, щоб якість відповідала ціні і так у всьому, а наші забудовники, якщо будуть знати що ми їх контролюємо на кожному етапі будівництва то і не захочуть халтурити.

17. zvirilka

zvirilka Active Member

Олена Степанова, ви молодець, так тримати:) бо будинок - це ж не просто квадратні метри. то як машина: вона може бути і ланос, і шкода і мерс. треба точно розуміти, що площа обкладена цеглою може бути різної якості, так само як і будинок може мати різні властивості і якості.

18. Chuvachok

Chuvachok Андрій

мій брелок десь вдома лежить - сумніваюсь, що носитиму його сам:) занадто шось він гламурний з тими камінчиками.
    хто носить ключі від дому з брелком з діамантами?:)) краще б були з якимось gps-маячком на випадок їх загублення - о це було б цікаво! :))
    але певне в забудовника все зав’язано на "ювелірності". будинок "ювелірний", дарують ювелірну річ, відношення має якесь до львівської ювелірки.

19. denverod1

Зате тепер як побачу когось на зупинці з цим діамантовим брєлком буду знати що то мешканець того елітного будинку ;)

---------- Додано в 17:39 ---------- Попередній допис був написаний в 17:38 ----------

Може колись будуть значки ще видавати.

20. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Забудовник каже, що це "Будинок підвищеного комфорту". На даному етапі грунтовно підходять до якості, судячи зі слів сторонніх людей, що мають відношення до будівництва будинків. Як добудують і здадуть - побачим, відфоткаєм, порівняєм з Демнянською, Інтергалом, ДО і Мрією. Думаю, має бути всім цікаво.

а де твій аватар? :)