ЖК "Ювелірний" -відгуки

Discussion in 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка' started by IrynaDub, Dec 3, 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Keith, то уточніть пліз ще раз
    denverod1, мені на разі дали брелок для ключів :))) з якимось сертифікатом що це камінчики swarovski ;)
    А на сайті пишуть, що після здачі будуть розігрувати ще якийсь брелок золотий між всіма.

2. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Я думав то всім золоті прикраси а то розіграш буде :sad:

---------- Додано в 17:51 ---------- Попередній допис був написаний в 17:49 ----------

Якщо зможете викладіть фото брелків зі сваровські, дуже цікаво що то за презент такий

3. Keith

Keith Well-Known Member

На сайті є фото тих брелків;) кажуть що кожен власник отримає! Хоча за них я взагалі не питала, але такий собі приємний бонус;)

4. denverod1

Краса неземна :girl_angel:

Везе вам, забудовник вас балує, ще й в кінці ще шанс виграти діамант

5. Я оцінювач, а не менеджер по продажам і люблю щоб все було чітко та ясно та зрозуміло, щоб якість відповідала ціні і так у всьому, а наші забудовники, якщо будуть знати що ми їх контролюємо на кожному етапі будівництва то і не захочуть халтурити.

6. zvirilka

zvirilka Active Member

Олена Степанова, ви молодець, так тримати:) бо будинок - це ж не просто квадратні метри. то як машина: вона може бути і ланос, і шкода і мерс. треба точно розуміти, що площа обкладена цеглою може бути різної якості, так само як і будинок може мати різні властивості і якості.

7. Chuvachok

Chuvachok Андрій

мій брелок десь вдома лежить - сумніваюсь, що носитиму його сам:) занадто шось він гламурний з тими камінчиками.
    хто носить ключі від дому з брелком з діамантами?:)) краще б були з якимось gps-маячком на випадок їх загублення - о це було б цікаво! :))
    але певне в забудовника все зав’язано на "ювелірності". будинок "ювелірний", дарують ювелірну річ, відношення має якесь до львівської ювелірки.

8. denverod1

Зате тепер як побачу когось на зупинці з цим діамантовим брєлком буду знати що то мешканець того елітного будинку ;)

---------- Додано в 17:39 ---------- Попередній допис був написаний в 17:38 ----------

Може колись будуть значки ще видавати.

9. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Забудовник каже, що це "Будинок підвищеного комфорту". На даному етапі грунтовно підходять до якості, судячи зі слів сторонніх людей, що мають відношення до будівництва будинків. Як добудують і здадуть - побачим, відфоткаєм, порівняєм з Демнянською, Інтергалом, ДО і Мрією. Думаю, має бути всім цікаво.

10. denverod1

Ой та не скромнічайте вже, ви явні фаворити у тому змаганні, ще як озеро зроблять з човнами, то буде взагалі одна з найкращих будов ..

Ех, казала баба, бери в ювелірному! Не послухав старий її ..

11. Keith

Keith Well-Known Member

А я вчора їздила заглядала зі всіх сторін як шпіон:))) бо завжди там тільки проїздом. А де там планують вихід на Стрийську, може хто питав? Між Скайпарком і Формулою краси? Бо там всюди забори покіщо.

---------- Додано в 18:14 ---------- Попередній допис був написаний в 18:02 ----------

Там би дійсно те озеро вичистити , дєбрі ті трохи повирубувати, доріжки прокласти, пісочок на бережку насипати і буде крутотєнюшка:good:
    Але той бережок що з боку Формули краси там відгороджений, і знаходиться на території ФК, я так і не зрозуміла, вони там що викупили землю? Бо відгородили зі всіх сторін, аж в воді фундамент забору стоїть.

12. denverod1

13. Uganka

Uganka Well-Known Member

Обіцяла,пишу- сталося,маю брелок.:dancer:

• Подобається Подобається x 1
  14. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Думаю, гарне озеро буде першим бажанням людей, які там житимуть:
    Маю фотку озера біля будинку станом десь на минулий тиждень:

я так розумію, між "Skypark" і "Формулою". Там вже частково зробили доріжку, не до кінця.
    наскільки мені відомо - ні. Просто відгородили. Це ж власність міста і його мешканців.
    Вітання - будемо сусідами ;)

15. Uganka

Uganka Well-Known Member

Озеро добре виглядає з боку ФК і з вікон будинку гарний вигляд. З часом наведемо там порядок. Перед виборами в парламент можна депутатів підрядити,їм піар ,а нам порядок і краса. В нас так роблять,бо після виборів вже мольби народу не доходять .

16. Keith

Keith Well-Known Member

Я там була в четвер, але не зайшла як білі люди в ворота ФК, а полізла попід забором :haha: там така екстремальна стежинка. Оу. А зі сторони Підстригача то там ті дєбрі біля озера, отам би трохі облагородити, страшно буде там ввечері йти ( ну то я так, як параноїк думаю) .

Вона там вже є, але від будинку відділена поки що 2заборами - інституту ( ми там ще на собаку-бідаку натрапили)і біля Скайпарка. Тому й спитала.
    Я теж так думаю, у нас же є навіть закон такий, що всілякі паркові зони, береги і тд, привласнювати не можна.

17. Grek

Grek Well-Known Member

А якого виробника ставлять вікна і які будуть ставити котли (чи хороші, чи найдешевші які відразу потрібно буде міняти на нормальні?).
    І можливо в когось є ескіз як буде виглядати сходова клітка і загальний коридор.

18. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Задав ваше питання Ігору (менеджеру). Ось, він відповів:
    "Вікна профіль декьонінг Німець 5 камерний та енергоощадне скло. Виробник польща. РЕМ2.Лоджії виробник Україна, Львів. Питають ті, що не були на будові. Я всім наголошують на якості матеріалів.
    Котли ще не вибрали. Але це буде нормальний котел.
    І що це за питання, про щось дешеве....якби ми планували все дешеве, то ставили би один ліфт Білоруський, утеплення був би пінопласт,
    Вікна були б 3 камерні.....
    Ескізів коридору та сходових архітектор не робив. Я пропоную кожному поверху надати колір...1➡зелений.2-СИНІЙ І т.д. і т.п.думаю, що це буде класно....Взагалі-то можна зробити любе...."

19. Grek

Grek Well-Known Member

Солідно:good: Дякую за відповідь.

20. denverod1

Після здорожчання валюти то актуально шоб якість не впала, бо хто захоче собі в мінус працювати

а де твій аватар? :)