ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. rkc

rkc Well-Known Member

Взагалі то, якщо йдеться про вхідні двері в будинок, то обіцялось наступне:

1) спочатку ставляться дешеві двері, які, без сумніву, зазнають певних пошкоджень під час перенесення буд.матеріалів для ремонтів і меблів та інших речей в процесі переїздів;

2) приблизно через рік, коли завершиться більша частина ремонтів та переїздів, забудовник замінює ці двері тими, які ми хотіли б бачити. Причому двері замовляються у фірмі, яка також ставитиме домофони і кодові замки, тобто там вже будуть і отвори для апаратури, моторів і т.д., і самі всі ці прибамбаси.

Якщо ми довіряєм забудовнику, якщо забудовник дасть відповідні гарантії, то в такому підході є певний смисл.

Але, з іншого боку, якщо двері відразу поставити достатньо якісними, з гарними антивандальними характеристиками, то і пошкодження їх будуть мінімальними, а здерту фарбу можна буде легко відновити. До того ж, хочеться відразу жити і з кодовим замком, і з домофоном (по можливості), і з надійними дверима, які добре захистять перших поселенців.

Останнє редагування: 17 кві 2015
  2. Uganka

Uganka Well-Known Member

Эта часть лично мне нравится больше:).
    При всей любви и уважении к Забудовнику,думаю,что через год он забудет и нас и наши двери.Давайте будем реалистами.

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
  3. kritikm

kritikm Well-Known Member

Двері потрібно ставити зразу потім будинок перейде під ОСББ а тоді ми будем самі ті двері ставити і купляти

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
  4. rkc

rkc Well-Known Member

У цьому районі більшість "автоматизованих" дверей та домофонних систем встановлює фірма "Оберіг" - oberegy.lviv.ua, яка потім здійснює їх обслуговування. Вони також пропонують відіофони.

Подивіться, чи нам таке підходить. Двері виглядають не дуже :), але характеристики не погані. Було б добре отримати електронні ключі від підїзду разом з ключами від квартири.

Може є ще якісь інші варіанти?

5. gonzik

gonzik Well-Known Member

Дуже зручно мати домофон з відео сигналом. Я б за такий голосував.
    А от обслуговування домофонів це чистої води розвод. Для чого платити абонплату якимось дядькам за пристрій який вже встановлений і може працювати цілком автономно. Якщо виникають якісь поломки то вже тоді можна звернутись до спеціалістів (цим могло б ОСББ займатись). Ми ж не платимо абонплату за користування міксером наприклад.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  6. rkc

rkc Well-Known Member

Питання 'автоматизованих' дверей у підїзді повязане також з такою ж автоматизацією двох входів на територію (головного і з вул. Стрийської), які повинні теж працювати з електронним ключем. Окрім того, ще є ворота для автомобілів. Тож вимальовується досить складна система із понад сотнею домофонів, яка дещо відрізняється від міксера :) і без обслуговування навряд чи буде добре працювати. Я вже восьмий місяць живу у будинку із оберегівською системою. За цей час була одна поломка у домофоні, яку безоплатно ліквідувала фірма, а також прийшлось замінити один електронний ключ-брелок, який перестав працювати (правда, за це вже прийшлось заплатити). Але може хтось знає кращу фірму?

Останнє редагування: 17 кві 2015
  7. Joll

Joll Well-Known Member

Якщо забудовник передасть ваш будинок на баланс ОСББ, то за рік навряд чи він погодиться поміняти двері - це буде справою вже самих мешканців. Інша річ, що домофонна фірма може погодитись вмонтувати домофон у вже встановлені забудовником двері (у нас зараз так є - у доволі добротні і теплі масивні двері вмонтували домофонну панель), що буде дешевше для всіх мешканців. Відеопанелі є доволі дорогими, навряд чи всі мешканці погодяться на таке (потрібні радитись на зборах і вирішувати).

• Інформативно Інформативно x 1
  8. kritikm

На вході з стрийської краще ставити механічний кодовий замок так буде надійніше і простіше

9. volter

volter Active Member

Кодовий замок не надійний. Код не важко буде дізнатись постороннім особам і вільно ходити туди назад.

10. Uganka

Uganka Well-Known Member

Дмитрий,ответьте нам,пожалуйста. А то мы скоро и эту страничку перевернем,а какие у нас будут двери так и не узнаем:). Тем более мы уже тут посовещались и определились,какие мы хотим,а вам осталось самое легкое - воплотить в жизнь наши мечты и желания:)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Kreoplan

Kreoplan Active Member

Я запроектував двері з алюмінієвого теплого профілю зі скляним заповненням, щоб до холів потрапляло денне світло. Пластикові за пару років геть знищаться. Варіанти з тимчасовими - не підтримую. Краще з алюмінію не знімати рік захисні плівки. Домофона треба два, на кожний під'їзд на 56-66 квартир. Оскільки двері на сходову і до ліфтів поруч, там може бути навіть один переговорний пристрій на під'їзд. Як мені відомо, на в'їзді на територію буде тільки шлагбаум, то сенсу автоматизувати хвітртки нема. На задній достатньо кодового механічного, щоб маленькі діти не виходили з подвірря.

12. Uganka

Uganka Well-Known Member

Дякую за відповідь. Особисто я ще не розумію,двері з алюмінієвого профілю це добре чи ні. Може ви ще маєте ескіз чи фото. Ми б подивились,звиклися б з думкою чи побігли б на Олімп :)

13. Uganka

Uganka Well-Known Member

Мысль первая-консервативная.Лично я как-то увереннее себя чувствовала бы в доме с металлической дверью,учитывая маленькую заселенность квартир в первые годы.
    Мысль вторая-ригидность мышления.Допускаю,что алюминиевая дверь-это совсем не плохо,это по-модному и доказана на практике их надежность и долговечность. Хочется услышать мнения и аргументы.
    Мысль третья-"нет ничего невозможного". Нам всем не нравятся алюм.двери,узнаем сколько они стоят,выбираем варианты,которые нам нравятся,узнаем "цену вопроса",идем на переговоры.Здесь тоже есть два пути.Но как мне кажется,лучше решить вопрос дверей сразу.
    Какие у кого идеи?

14. Chuvachok

Chuvachok Андрій

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Гугл показує такі результати про «ТЕПЛІ» АЛЮМІНІЄВІ ДВЕРІ. Ви саме такі запроектували?

СТОСОВНО ІНШИХ ВАРІАНТІВ
    Для порівняння, ось які двері у наших сусідів. Я їх відкривав. Досить добрі, міцні і на вигляд якісні.
    Пригадую своє перше враження від дверей в будинку на Мікльоша: "Ого, клас!"
    І скло у них не розіб’єш:

Новобудови на К.Мікльоша
    "Добра Оселя"
    "Львівська Мрія"

Ідеї: якщо двері будуть схожі на ті, що зверху - однозначно треба щось вже вирішувати, щоб зберегти наш час і гроші. А саме - краще не викидати на "це" гроші, а докласти їх до більш прийнятного для майбутніх мешканців варіанту.
    Та й якщо ми потім мінятимемо вхідні двері, то це позначиться не лише на нашому гаманці, а й на стінах навколо нових дверей.

Останнє редагування: 18 кві 2015
    • Корисно Корисно x 1
  15. rkc

rkc Well-Known Member

Якщо на вїзді-виїзді буде лише шлагбаум, то це міняє всю безпекову концепцію подвіря, яке стає легкодоступним. Тому навіть кодові замки на хвіртках не мають смислу. І тим більше у такому випадку двері у підїзд повинні бути міцними та антивандальними, а не алюмінієвими та скляними. Вулиця є не обжитою, з одним-єдиним будинком, у глухому місці на околиці Львова. Не подбати про безпеку у такій ситуації - це все одно, що самим напрошуватись на неприємності.

• Подобається Подобається x 2
  16. Uganka

Uganka Well-Known Member

Еще хочется напомнить,что двери в подъезды находятся в "печальном" месте,плохо просматривающемся,узком и зажатом забором соседей. Без надежных антивандальных дверей ну никак.

17. rkc

rkc Well-Known Member

Цікаво, це лише мені при купівлі квартири розповідали про закриту територію і електронні ключі-брелки при вході на неї?

• Подобається Подобається x 3
  18. Hrom

Hrom Well-Known Member

В нашій країні все роблять по такій схемі.
    DDD.jpg

• Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 1
  19. kritikm

Як на мене вхідні двері мають бути міцні залізні противандальні з якисось декоративним вікном це булоб і красиво і надійно склянні двері в підїзд в такому місці це непрактично

• Тупо Тупо x 1
  20. Hrom

Hrom Well-Known Member

Я також думаю, що це повинні бути двері металеві заводського виробництва з якісним порошковим покриттям.
    5.jpg 1028931471.jpg 20195964.jpg

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)