ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. gonzik

gonzik Well-Known Member

Будемо сподіватись що це перше квітня...

• Подобається Подобається x 1
  2. Uganka

Uganka Well-Known Member

Дмитрий,напишите немедленно ,что это 1 апреля. Иначе мы вас порвем.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  3. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Ура! Мені сподобалось! :)
    Напевне, купую в "Ювелірному-2" одразу 3 квартири ;)

Яка ціна за м2 ?

Останнє редагування: 1 кві 2015
  4. Kreoplan

Kreoplan Active Member

Тільки сьогодні знижка 33%. Ще можна встигнути.

5. Iurii

Iurii Active Member

Мені ще 3 квартири запакуйте :)

6. Mmedyn

Mmedyn Member

Надіюсь що Ювелірний-2 це першоквітневий жарт

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. Olena Stepanova

Olena Stepanova Well-Known Member

Тоді ми теж вміємо жартувати: позови до суду, листи зі скаргами, шини біля воріт нашого замовника будівництва :uanew::bandera:і т.д :cools:;):bye2:

8. Uganka

Uganka Well-Known Member

Вопрос к специалистам и соседям,владельцам квартир с раздельным санузлом(может кто-то над этим думал). В ванной отсутствует вентиляционная шахта. Я понимаю,что задавшись целью,вентиляцию можно сделать,вывести как-то в шахту в туалете. Но меня интересуют строительные нормы и вопрос,почему в помещении с повышенной влажностью этого не сделали сразу? Спасибо заранее за любые комментарии. Это не связано с 1 апреля,это не смешно.

9. Hrom

Hrom Well-Known Member

В туалеті можна опустити стелю на 15 см (зробити натяжну або з ГК) тоді пробиваємо отвір в вент каналі біля верху перекриття, протягуємо трубу до стіни де туалет межує з ванною там також пробиваємо отвір. У ванні ставимо вентилятор бажано не дуже шумний з зворотнім клапаном (http://vents.ua/cat/634/) вентилятор підключаємо до світильника або можна зробити на окрему клавішу на вимикачі. В туалеті другий отвір пробиваємо у вент каналі на відстані 20см від першого так само ставимо вентилятор.
    Доречі на кухні від витяжки до вент каналів також далеко.

10. Uganka

Uganka Well-Known Member

Очень надеюсь на ответ нашего архитектора. Впервые,если честно,встречаю такое "чудо" и даже не знаю как к этому отнестись. Сдается мне,что это не должно быть нашей проблемой. Может сэкономили?

11. Uganka

Uganka Well-Known Member

Я тут начиталась и у меня возник еще один вопрос то ли к архитектору,то ли к Забудовныку. "Також необхідно перевірити щиток. В обов'язковому порядку в ньому повинен бути встановлений пристрій захисного відключення (УЗО). Необхідно воно в наступних випадках. При витоку в електромережі квартири (це може статися при замиканні фази на корпус електроприладу, металеву ванну, мийку і т.д.) УЗО миттєво розмикає ланцюг." Интересно поставят или нет? Что говорят строительные нормы?

12. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Об'єднайте ванну і туалет, як я:) отримаєте дещо більшу площу і не буде потреби проводити витяжку додаткову.
    П.С. вроді УЗО (дифреле) має бути ENEXT

13. Uganka

Uganka Well-Known Member

Спасибо,не хочу :). Со времен совка очереди не люблю.

Останнє редагування: 1 кві 2015
    • Смішно Смішно x 1
  14. Kreoplan

Kreoplan Active Member

Вентиляція. Логіка природньої вентиляції квартири(!) така: свіже повітря заходить через вікна - несвіже виходить через вентиляційні канали.
    Кожний канал працює не тільки на 2кв.м туалета чи 5кв.м ванної, а фактично на велику частину квартири. Тому коли розділені санвузли знаходяться поруч, канал ставиться, як правило, в туалеті, а в перегородці з ванною робиться отвір з вент-решітками з кожної сторони. В дверях ванної, як і в дверях туалета є теж отвори для притоку. Отже коли канал тягне повітря нагору, він висмоктує повітря і з туалета і (через решітку) з ванни і далі з квартири. В проекті отвори в перегородках були передбачені. Якшо їх зараз нема - зауважу будівельникам.

15. Kreoplan

Kreoplan Active Member

Наскільки я знаю, норми це вимагають, а значить воно запроектовано і виконано.

16. rkc

rkc Well-Known Member

Запитання архітектору.

У будинку запроектовано систему опалення, яку можна назвати солідарною, оскільки залізобетонний каркас та інші структури будівлі повинні нагріватись спільними зусиллями мешканців. На яку мінімальну заселеність розрахований будинок у зимовий час, щоб проживання у ньому було більш-менш комфортним, а газ не прийшлось спалювати "тоннами"? Особливо це важливо знати при заселенні наступною зимою.

17. riccio

riccio Active Member

Є у вашому жарті пара недоліків:

1. Як передбачено пп. 4.2 Правил ФФБ "За договором капітального будівництва спорудження об‘єкта будівництва Замовник будівництва зобов‘язується організувати спорудження об`єкта будівництва відповідно до, затвердженої у встановленому чинним законодавством України порядку, проектно-кошторисної документації, ввести його в експлуатацію"

А при укладанні договору капітального будівництва Замовник будівництва надає Управителю дозвіл на виконання будівельних робіт або зареєстровану декларацію про початок виконання будівельних робіт та документацію з технічною характеристикою.

Будинок введений в експлуатацію. Тому опубліковані Вами зміни вноситись уже не можуть.

2. Оскільки терміни по реальному закінченню будівництва і так уже "перетягнуті", то такі жарти як мінімум недоречні та непорядні.

18. Kreoplan

Kreoplan Active Member

Проектом будинки не розраховуються на заселеність. Проектом передбачаються системи огрівання, здатні підтримувати нормовану температуру.
    Нормами експлуатації будинку вимагається прогрівання до мінімальної температури +5градусів, щоб не замерзала вода в трубах.

19. rkc

rkc Well-Known Member

Дякую за відповідь. Тобто, в будинку повинна бути заселена така кількість квартир, щоб їх "системи огрівання" забезпечили + 5 градусів. Яка ж кількість заселених квартир забезпечить більш-менш комфортне проживання, а також не надмірну витрату газу на опалення, невідомо :).

20. Chuvachok

Chuvachok Андрій

а де твій аватар? :)