ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Keith

Keith Well-Known Member

Це добре. По ідеї , "невооружонним вухом" чути що він дійсно перевищує рівень шуму. І хай там як , йому там не місце, з таким гуркотом .

2. Uganka

Uganka Well-Known Member

Почали юридичну тягомотіну з оформленням,сподіваюсь все вирішиться . Дивлюсь на камеру,але особливих рухів не видно. Я так розумію,що основні роботи всередені. А як довго роблять фасад,хто знає? До вересня не так багато часу.

3. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Думаю, що не мало б бути довго, -що Ігор казав, питали? Я про ліфти пам'ятаю, що казав, що їх монтуватимуть 1,5 місяці. Їх 4.

4. Uganka

Uganka Well-Known Member

Ігор казав ,що почнуть обшивати за хорошої погоди і про чотири ряди казав(особливість укладання мін.вати),але скільки це буде тривати я не запитувала,бо і так багато інформації було.А тепер дивлюся і кожен раз якесь питання виникає. За ліфти правда 1,5 місяці.

5. Вище щось писали про тех. поверх та цоколь. Так, дійсно, забудовник їх лишає за собою, але в частині підвалу вже є розбивка на комірчинки кожна щось приблизно 2-3м.кв.(підвали для власників квартир), вхід буде з лівої сторони, якщо дивитися з вул Підстригача.Також в загальному договорі написано, що оформлення права власності на нежитлові приміщення проводяться самостійно, тобто Довірителями, протягом 1 міс. після здачі в експлуатацію.

---------- Додано в 12:12 ---------- Попередній допис був написаний в 11:45 ----------

Дівчата, хлопці! Пишіть, що кому взнати у Ігоря хочу зустрітися в понеділок-середу і про все конкретно по пунктно розпитати. Мої пункти такі: 1. Чи буде колясочна, якщо буде то де саме, чи якесь спеціально відведене місце для зберігання велосипедів? 2.Щоб надав конкретнішу відповідь по підігріву підлоги (а то щось вже починають темнити з цим) 3. Які будуть вікна на лоджіях? 4. Чи буде потрібно потім доплачувати за засклені лоджії, так як після цього вся лоджія увійде в загальну площу? 4.По електриці, скільки чого і де буде робити забудовник? 5. Коли буде дороблений вихід на Стрийську? 6. Коли почнуть продавати нежитлові приміщення? Здається все. По можливості буду фотографувати, потім все виставлю на загал.

6. Keith

Keith Well-Known Member

За тех.поверх і цоколі я писала, і за підвали я теж писала, мені казали що вони будуть, і що їх докупляти окремо ( ціни ще були не відомі). Що до доплати за лоджії - її не буде, бо зараз всі забудовники балкони і лоджії вносять в загальну квадратуру, гляньте на план і приплюсуйте квадратуру приміщень - лоджії вже в загальній квадратурі;) вікна на них, як я розумію мають бути панорамні, але то уточніть, самій цікаво. За електрику я питала вже - від лічільника розводку по квартирі потрібно робити самостійно, вони ставлять лічільники і все.
    Також мені цікаво яка там похибка в квадратурі може бути, бо в багатьох забудовників і +5 квадратів то норма, тільки вкладчику такі сюрпризи не сподобаються. Ну але то треба самому міряти.

7. На рахунок лоджій-дивлюсь на свій план, загальна площа вказана 58,82м. кв. сюди входить 19м кв вел. кімната+12м кв мала+10,9м кв кухня+3,5м кв ванна+1,6м кв сан, вузол+8,7м кв коридор+3,0м кв+3,2м кв це дві лоджії=61,9м кв, тобто різниця 3,08м кв от за що буде потрібно доплатити, але якби лоджії не склилися застосовувався би коеф. 0,5. так як вказано на плані.

8. zvirilka

zvirilka Active Member

Я вже не дочекаюсь, коли засклять лоджії - має бути дуже гарно. А стосовно коефіцієнтів - Ігор казав, що площа така, як вказано в договорі, не більше не менше.

9. Chuvachok

Chuvachok Андрій

zvirilka, ще не забувайте, що згідно договору, коли здаватимуть будинок, мають зробити остаточний перерахунок квадратів (вроді, БТІ то робить). Якщо реальна площа менша, ніж в договорі - віддають гроші за переплачену площу. Якщо більша - треба доплатити за той метр чи півтора.
    Якщо похибка +-0,5 метра, то ніхто нікому не доплачує.

Думаю, краще щоб було на метр більше, ніж менше. Купую для себе, мені ж там жити :) Хоча, думаю, все буде чітко і точно до метра. То ж не якісь селяни чи равшани з джумшутами будують.

10. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Uganka, найбільше рухів було видно коли робили каркас будинку і стіни, вікна. Як я бачу то зараз, в більшості, будівельники всередині працюють, основна робота зараз там (комунікації, внутрішні стіни і тд)

11. Keith

Keith Well-Known Member

Упс, прошу пробачення. Точно, я про коефіцієнти забула :wacko: . А в мене щось не сходиться тоді взагалі, заг. площа вказана 61,49 , якщо рахувати лоджію з коефіцієнтом 0,5, то виходить на загал 61,35 , тобто на 0,14 не сходиться. А раніше я обраховувала зі звичайним коефіцієнтом, але при цьому думала що шафа/гардероб в коридорі просто виділена і входить в квадратуру коридора , тоді виходило 61,4. :dntknw:

Але, якщо вони зараз рахують з коефіцієнтом 0,5 , то при здачі прийомна комісія засклену лоджію буде рахувати з коефіцієнтом 1. Закон є закон.
    "Верховна Рада приняла поправки президента України до змін у Житловий кодекс, якими узаконюється оподаткування засклених балконів і лоджій. Депутати погодились з пропозицією Віктора Януковича, що площа лоджій, балконів, веранд і терас підраховується з урахуванням коефіцієнтів: для балконів і терас – 0,3; для лоджій – 0,5; для заслених балконів – 0, 8 і для веранд, засклених лоджій і холодних комор – 1,0"

12. Uganka

Uganka Well-Known Member

Що новенького? Хто був на будівництві?

13. Була на переговорах у Ігора. Окремої колясочної чи велосипедної поки непередбачено, можливо десь виділять приблизно 10м. кв під коляски-хоча як подумати, коридори великі, можна і там залишати - у грузовий ліфт спокійно велосипед увійде. Підігрів підлоги це йде як бонус від забудовника, але за це потрібно з Ігорем говорити. Вікна досить якісні -5 камерні, профіль німецький, а виробництво польське. На балконах, лоджіях будуть вікна панорамні з невеликим бардюрчиком (це я так називаю) у 2 цеглини. Склитися будуть після того як БТІ проведе свої заміри, щоб люди не платили лишнього, кому цікавий цей момент пишіть в лічку, а ми оплатимо вартість склопакету ,можливо по окремоу договорі, за пару днів буде відомо скільки. Про нежитлові приміщення ще нічого до кінця не вирішено. Електрику все ж таки забудовники планують провести у квартирі, правда мінімально. Здається все:scratch_one-s_head:
    Фотки не робила так як було обмаль часу:). Дзвоніть до Ігоря після середи там у них якась нарада планується ще щось до кінця вирішать, можливо, а то вже я і так як детектив:cools:

14. Chuvachok

Chuvachok Андрій

щойно вертався з кінгкросу, бачив з боку стрийської що поробили ті міні-бордюрчики на балконах у 3-кімнатних квартирах. Десь сантиметрів 30 над землею, на мій погляд. Як поставлять туда панорамне вікно, буде мега офігенно!!!!! (Особливо, власникам 3-кімнатних:)

Останнє редагування: 26 тра 2014
  15. Буде гарно всім, хто буде жити в будиночку і тим хто буде просто проїзджати з Кінгкросу:tongue:

16. promisto

promisto Well-Known Member

Надзвичайно оптимістична тема

17. А що ви маєте проти оптимістів;)

18. promisto

promisto Well-Known Member

А де я писав що я щось маю - звичайна констатація факту: ейфорія

19. Uganka

Uganka Well-Known Member

Коли прочитала "ейфорія",чомусь згадала Крим. Оптимізм мені більше до душі.

• Подобається Подобається x 1
  20. Keith

Keith Well-Known Member

Я щось не зрозуміла. Мені , як тій яка ще ознайомлюється зі всіма нюансами, дали ось додаток N1 (відразу дати забули). Так ось там вказано що зовн. і вн. стіни, перегородки роблять із пінобетону і цегли. Про газобетон ні слова. Звідки у Вас інформація про газобетон? Я то була на будівництві, але одне від іншого не відрізню.

І ще цікавий момент про штукатурні роботи. Ігор казав що штукатурити будуть лише мокрі зони, а в додатку йдеться що замовник будівництва ці роботи виконує на 100%. :dntknw:

а де твій аватар? :)