ЖК "Ювелірний" -відгуки

Discussion in 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка' started by IrynaDub, Dec 3, 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Chuvachok

Chuvachok Андрій

zvirilka, ще не забувайте, що згідно договору, коли здаватимуть будинок, мають зробити остаточний перерахунок квадратів (вроді, БТІ то робить). Якщо реальна площа менша, ніж в договорі - віддають гроші за переплачену площу. Якщо більша - треба доплатити за той метр чи півтора.
    Якщо похибка +-0,5 метра, то ніхто нікому не доплачує.

Думаю, краще щоб було на метр більше, ніж менше. Купую для себе, мені ж там жити :) Хоча, думаю, все буде чітко і точно до метра. То ж не якісь селяни чи равшани з джумшутами будують.

2. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Uganka, найбільше рухів було видно коли робили каркас будинку і стіни, вікна. Як я бачу то зараз, в більшості, будівельники всередині працюють, основна робота зараз там (комунікації, внутрішні стіни і тд)

3. Keith

Keith Well-Known Member

Упс, прошу пробачення. Точно, я про коефіцієнти забула :wacko: . А в мене щось не сходиться тоді взагалі, заг. площа вказана 61,49 , якщо рахувати лоджію з коефіцієнтом 0,5, то виходить на загал 61,35 , тобто на 0,14 не сходиться. А раніше я обраховувала зі звичайним коефіцієнтом, але при цьому думала що шафа/гардероб в коридорі просто виділена і входить в квадратуру коридора , тоді виходило 61,4. :dntknw:

Але, якщо вони зараз рахують з коефіцієнтом 0,5 , то при здачі прийомна комісія засклену лоджію буде рахувати з коефіцієнтом 1. Закон є закон.
    "Верховна Рада приняла поправки президента України до змін у Житловий кодекс, якими узаконюється оподаткування засклених балконів і лоджій. Депутати погодились з пропозицією Віктора Януковича, що площа лоджій, балконів, веранд і терас підраховується з урахуванням коефіцієнтів: для балконів і терас – 0,3; для лоджій – 0,5; для заслених балконів – 0, 8 і для веранд, засклених лоджій і холодних комор – 1,0"

4. Uganka

Uganka Well-Known Member

Що новенького? Хто був на будівництві?

5. Була на переговорах у Ігора. Окремої колясочної чи велосипедної поки непередбачено, можливо десь виділять приблизно 10м. кв під коляски-хоча як подумати, коридори великі, можна і там залишати - у грузовий ліфт спокійно велосипед увійде. Підігрів підлоги це йде як бонус від забудовника, але за це потрібно з Ігорем говорити. Вікна досить якісні -5 камерні, профіль німецький, а виробництво польське. На балконах, лоджіях будуть вікна панорамні з невеликим бардюрчиком (це я так називаю) у 2 цеглини. Склитися будуть після того як БТІ проведе свої заміри, щоб люди не платили лишнього, кому цікавий цей момент пишіть в лічку, а ми оплатимо вартість склопакету ,можливо по окремоу договорі, за пару днів буде відомо скільки. Про нежитлові приміщення ще нічого до кінця не вирішено. Електрику все ж таки забудовники планують провести у квартирі, правда мінімально. Здається все:scratch_one-s_head:
    Фотки не робила так як було обмаль часу:). Дзвоніть до Ігоря після середи там у них якась нарада планується ще щось до кінця вирішать, можливо, а то вже я і так як детектив:cools:

6. Chuvachok

Chuvachok Андрій

щойно вертався з кінгкросу, бачив з боку стрийської що поробили ті міні-бордюрчики на балконах у 3-кімнатних квартирах. Десь сантиметрів 30 над землею, на мій погляд. Як поставлять туда панорамне вікно, буде мега офігенно!!!!! (Особливо, власникам 3-кімнатних:)

Last edited: May 26, 2014
  7. Буде гарно всім, хто буде жити в будиночку і тим хто буде просто проїзджати з Кінгкросу:tongue:

8. А що ви маєте проти оптимістів;)

9. Uganka

Uganka Well-Known Member

Коли прочитала "ейфорія",чомусь згадала Крим. Оптимізм мені більше до душі.

• Подобається Подобається x 1
  10. Keith

Keith Well-Known Member

Я щось не зрозуміла. Мені , як тій яка ще ознайомлюється зі всіма нюансами, дали ось додаток N1 (відразу дати забули). Так ось там вказано що зовн. і вн. стіни, перегородки роблять із пінобетону і цегли. Про газобетон ні слова. Звідки у Вас інформація про газобетон? Я то була на будівництві, але одне від іншого не відрізню.

І ще цікавий момент про штукатурні роботи. Ігор казав що штукатурити будуть лише мокрі зони, а в додатку йдеться що замовник будівництва ці роботи виконує на 100%. :dntknw:

11. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Ну, в принципі, зараз видно, з якого матеріалу будують будинок. Я знаю, що то газобетон, в своїй квартирі бачив блоки марки "Grupa Prefabet". Погугліть.

в мене написано: внутрішнє опорядження - штукатурні роботи 100%. Думаю, щоб здати будинок, має бути поштукатурено всередині. Десь приблизно так, як на цьому фото.

Пару вечірніх фоток. Починає бути видно, як виглядатиме балкон + риштування сьогодні почали ставити...

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Не до кінця зрозуміло, яка буде форма панорамного вікна у 3-кімнатних квартир. На першому поверсі закрили частину балкону.
    п.с. Шкода, що вікна не коричневі, а білі :)

12. Keith

Keith Well-Known Member

Мені не видно, бо я в тому не розбираюся. Це хіба вже як зважуся, то разом з майстром треба дивитися. Просто в договорі вказують одне , а насправді інше( якщо дійсно газобетон) . Зрозуміла б якщо навпаки робили, щоб здешевити як всі забудовники , а тут вказали пінобетон , а роблять з газобетону... Хмм.
    За штукатурку- ну от ,власне, мені чітко на словах було сказаного що штукатурять сан.вузли і 1стіну на кухні. Все. А в додатку вказано про 100% шт.робіт. То як воно насправді буде - невідомо.

---------- Додано в 20:41 ---------- Попередній допис був написаний в 20:34 ----------

Вони так конспіративно працюють - йдеш дивишся, ну нікого не видно, а потім бац, і вже перегородки виросли :good:

13. Grek

Grek Well-Known Member

А як будуть ділити парковку перед будинком? Паркомісць 50, а квартир 110, мабуть на усіх не вистачить.

14. Нарешті оприділилася з класом для нашого будинку. " По своим характеристикам такое жилье уступает квартирам бизнес-класса, но в то же время его качество значительно выше, чем качество объектов эконом-класса. Жилые комплексы комфорт-класса учитывают все потребности жителей, как правило, здесь есть всё, что нужно человеку для комфортной жизни – развитая социальная инфраструктура, хорошая транспортная доступность, благополучная экология."
    Новый сегмент – жилье комфорт-класса.

Кому цікаво ссилка на статтю.

http://ubr.ua/market/real-estate/ry...stoit-li-vkladyvat-dengi-v-novostroiki-295234

15. Chuvachok

Chuvachok Андрій

думаю, по статистиці десь така кількість авто (50) і буде. хоча...на крайняк, навроти теж є якась стоянка.
    хоча я сам є автовласником, але з легкістю пожертвував би 20-ма паркомісцями нашої майбутньої парковки на озеленений міні-парк з деревами і лавочки.

16. Квартир, які претендують на паркомісце буде менше бо об"єднують деякі. Якщо всім не вистачить варіантів є багато, для прикладу, буде визначено кожного місяця пару чоловік що будуть паркуватися на стоянці напроти і так по черзі.

17. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Олена Степанова,ви дуже оптимістична :) а в реальності це працює так, що хто перший приїде - того й місце

18. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Щойно по цьому питанні списався з Забудовником. Каже, що про штукатурку лише на кухні і санвузлі неправда і що "будуть штукатурити гіпсовою штукатуркою всю квартиру".
    Було б дуже дивно, якби так не робили. Так що просьба тут постити лише перевірену і уточнену інфу! :)

19. Keith

Keith Well-Known Member

Вибачайте, але я для того й писала , щоб уточнити. Тема ж для обговорення створена ;) Я добре пам'ятаю як мені Ігор казав ( я не сама була, так що не одна то чула) , що газоблокі і так ідеально рівні і їх не будуть штукатурити, бо нетреба. І що на них будете самі собі вже відразу грунтовку класти.
    тому мені та дивина і запам'яталася.

20. denverod1

denverod1 Well-Known Member

А то правда шо вам якусь там прикрасу будуть всім дарувати мешканцям ювілірного?

а де твій аватар? :)