ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Uganka

Uganka Well-Known Member

Что вы заладили про юридическую ответственность. Вы реально консультировались с юристом? Знаете все,что можете выкрутить с договоров,которые подписали? Я это сделала и приняла для себя решение. А вы продолжаете манипулировать сознанием,делая вбросы,в надежде ,что кто-то поведется. Я не права? Тогда ,извините. Но выложите все нюансы,которые вам ваш юрист изложил. Пусть люди читают. А виноваты ли все в бездействии? Да. Но есть ряд причин,которые повлияли на стройку,и о возникновении которых никто не мог даже догадываться. Но все движется к завершению. Перестаньте истерить. И если встреча кому-то интересна,я могу о ней договориться. Сходите и послушайте. Думаю,это успокоит многих.

• Подобається Подобається x 1
  2. uvelir

uvelir Active Member

Да, встреча интересна

• Подобається Подобається x 3
  3. Zabudovnuk

Zabudovnuk Well-Known Member

Йшла мова не про 25 лютого, а про 25 робочих днів для залиття стяжки по всьому будинку. Інформація про такий термін була отримана від підрядника.

4. volter

volter Active Member

Від Ігора була обіцянка, що в березні всі стяжки будуть виконані і можна буде почати заносити буд. матеріали!!!!

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. rkc

rkc Well-Known Member

Мила Тетяна-Южанка, робити аби-що, метушитись, істерити, тупати ніжками, кидатись з однієї крайнощі в іншу, діставати службових осіб по телефону, які в силу своїх службових обов'язків зобов'язані вас терпіти, зовсім не означає ЩОСЬ ЗРОБИТИ РЕАЛЬНО КОРИСНЕ. Проте на відміну від згаданих вже службових осіб я не зобов'язаний вас терпіти. Віднині ви для мене не існуєте :). Можете писати в мою адресу все, що завгодно, і посилати, куди заманеться :). Успіхів!

6. uvelir

uvelir Active Member

25 днів від якого числа?

7. rkc

rkc Well-Known Member

На мій погляд, якщо й потрібна зустріч, то лише із забудовником Чесноковою (за участю організатора будівництва Косика). Нехай вперше забудовник публічно поділиться своїми планами щодо будівництва та дасть перші публічні обіцянки. Ясна річ, що вони не будуть суттєво відрізнятись від того, що можна почути від Косика, проте це сприятиме тому, що забудовник перестане бути над ситуацією.

8. Uganka

Uganka Well-Known Member

Даже не знаю как это переживу :cry:
    Это вы все о себе.Так что там с юристом и юридической ответственностью? Не поделитесь?:)

9. Zabudovnuk

Zabudovnuk Well-Known Member

25 днів при умові роботи 3-4ох бригад, завтра відбудеться нарада на якій ген підрядник оголосить від якого числа, після чого це оголоситься на форумі.

10. uvelir

uvelir Active Member

Тобто ген підрядник може оголосити - давайте через 2 місяці почнемо заливати, а ви скажете - через 2 місяці? Ну добре, через 2 так через 2. Чи як?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. uvelir

uvelir Active Member

А що може бути меньше бригад? Довший термін залиття?

12. Uganka

Uganka Well-Known Member

Человек ,который отвечает от имени Забудовныка,скажет все,что вы хотите услышать,а потом опять скажет ,только сроки сдвинет. Это похоже на забаву,которая всех достала. Реальная информация в другом месте,от другого человека. И если вы хотите что-то запланировать в своей жизни,то ее надо получать только в офисе на втором этаже. Там ответы и про документы,так как юрист подчиняется только О.В.,и про залив стяжек,по той же причине. Информации дается даже больше,чем вам надо. И для меня ,например,загадка почему нарушена коммуникация внутри системы. Скажу,что из всей информации,а ее было много,полученной в ноябре,два проблемных вопроса так и остались не решенными. Я о них говорила. Но это было ожидаемо. Встреча для успокоения нервов и дальнейшего планирования просто необходима.

13. uvelir

uvelir Active Member

Ну так давайте запланируем встречу, в четверг допустим, в 10.00 или в 12.00. А то мы только говорим про неё.

• Подобається Подобається x 7
  14. Uganka

Uganka Well-Known Member

Давайте,пусть люди лайкнут ваш пост,я позвоню и попробую договориться на это время,мне не трудно. Потом отпишусь.

• Подобається Подобається x 4
  15. gonzik

gonzik Well-Known Member

Южанка, домовтесь будь-ласка, справді. Не варто чекати лайків чи підтверджень. Всі хто зацікавлений (а таких буде достатньо і я в тому числі) обовязково прийдуть.

• Подобається Подобається x 8
  16. riccio

riccio Active Member

Доброго усім вечора!
    Хочу поцікавитись чи виникають у когось труднощі із призначенням дня здійснення доплати (усі знають, про що йдеться).

Стосовно зустрічі - цілком підтримуємо.

17. Chuvachok

Chuvachok Андрій

18. mdok

mdok Member

Я особисто не знаю про що йдеться

19. Uganka

Uganka Well-Known Member

Говорила с О.В. К сожалению,он заболел. Предварительно договорились на пятницу,в четверг контрольный звонок. Встреча будет на фирме,есть зал на 20-30 человек. Завтра после звонка отпишусь.

• Подобається Подобається x 3
  20. Mayala

Mayala New Member

Остання зустріч була запланована безпосередньо на святу вечерю. Цю ви плануєте у робочий день о 10-12 год. Цікаво, багато людей прийде на неї? Чи можна хоча б о 16?

а де твій аватар? :)