ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Uganka

Uganka Well-Known Member

Полностью с вами согласна,потому что 3-4 человека не обязаны тянуть на себе такой объем работы. Больше того,хотела предложить скидываться ,например Игорю, по 20-30 грн для членов иниц. группы,так как поездки,звонки,смс,консультации,бумага для писем-все это стоит денег и члены иниц. группы не должны нести эти расходы в одиночку.
    Да с чего вы взяли? Речь не о вашей особе. 90% ваших мыслей и идей достойны похвалы.
    У вас плохая манера,не зная людей,развешивать ярлыки,то не умные,то не активные,то эмоциональные,вот добавились не компетентные и безтолковые. Да мы такие,мы -ЛЮДИ:). Но думаю,каждый заинтересован в успехе нашего предприятия,т.е. создания ОСМД.

• Подобається Подобається x 1
  2. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Народ, заминайте цю ЕМОЦІЙНУ розмову. Бо в ній новим користувачам важко знайти потрібне зерно:
    • На разі є ініціативна група з трьох чоловік + Ігор, яка працює і виконує конкретні завдання.
    • Попередньо, в неділю передбачається зустріч ініціативної групи для обговорення результатів. Якщо після аналізу вони будуть незадовільні, то знову збираєм збори мешканців, реорганізовуємо ініціативну групу з нових бажаючих і продовжуємо далі. В будь-якому разі, приймемо рішення, яким "напрямком" рухатись далі.

• Подобається Подобається x 5
    • Інформативно Інформативно x 1
  3. khrystynkaJewelry

khrystynkaJewelry Active Member

Була на будові сьогодні, майже через один поверх е робочі, в обох підїздах,в своїй квартирі також застала робітників,побачила декілька буржуйок ,які намагаються прогріти будинок!результати роботи в моїй квартирі мене порадували ,думала гірше,залишилася лише підлога

4. Nola

Nola Member

думаю, що ні!
    сьогодні повертаючись із стоянки мала змогу побачити п. Ігора, отримала наступну інформацію: 1) стяжку ще не починали заливати, 2) сьогодні ввечері мав дізнатись вартість засклених балконів/лоджій, так що вже завтра можна дізнаватись у нього скільки хто ще має доплачувати

5. khrystynkaJewelry

khrystynkaJewelry Active Member

Щодо доплат за склопакет,доплачують лише ті хто купляв квартиру ДО 01.07.2014,ті хто купляли після першого липня,платили вже всю вартість з склопакетом!!!!

6. rkc

rkc Well-Known Member

Йде підготовка до набуття прав власності. Проте тут утворилось вузьке місце, оскільки документи готує Ігор Каленський, а його постійно відволікають звінками і нарадами. Помічника не дають. Є така пропозиція - найняти йому помічника для роботи з документами за наш рахунок. Це повинна бути одна постійна людина, якій один раз пояснять що і як робити, і він (вона) працюватиме, поки не завершиться набуття прав власності. Звичайно, ми могли б якось і самі ходити допомагати Ігорю, проте він загубить більше часу, кожен раз кожному з нас пояснюючи суть роботи. Гадаю, вистачило б сотні гривень з кожного власника. Причому, першими оформляли би тих, хто надав би цю фіндопомогу на пришвидшення оформлення. З Ігорем вже оговорено цю можливість. Чи є бажаючі погодитись на таке?

P.S. Може хтось з нас має час і бажання протягом тривалого часу допомогти безоплатно чи за оплату :)?

• Подобається Подобається x 3
  7. uvelir

uvelir Active Member

Підтримую цю ідею

8. Iurii

Iurii Active Member

Я за - готовий дати і більше - головне щоб грамотно і швидко оформили документи

9. mdok

mdok Member

Підтримую,напишіть кому віддати гроші,Ігору чи кому іншому?Підтримаю усі спільні кроки для пришвидшення в нашій справі.

10. gonzik

gonzik Well-Known Member

а що це за таке цікаве правило? хто його придумав? я коли купував більше року назад то також був впевнений що плачу за все...

11. rkc

rkc Well-Known Member

Помічник Ігоря почне працювати з понеділка. Погодилось оплатити його роботу шестеро людей. Прохання до них знайти спосіб передати гроші або безпосередньо Ігорю, або через когось з ініціативної групи (вказати при цьому своє прізвище та ім'я або номер квартири).

Ситуація в країні погіршується - як з воєнної точки зори, так і з економічної. В наших інтересах якогомога швидше отримати права власності.

12. mdok

mdok Member

Якраз планую зустріч з Ігорем,яку суму передавати?

13. rkc

rkc Well-Known Member

Попередньо день роботи помічника коштує 100гр. Думаю, це мінімальна сума для пожертви, хоча можна і більше, звичайно :).

14. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Останнє редагування: 26 січ 2015
  15. Uganka

Uganka Well-Known Member

А можно рассказать поподробнее,чем именно помощник будет заниматься и с какими документами он будет работать?

16. rkc

rkc Well-Known Member

До честі забудовника було вирішено оплачувати роботу помічника Ігоря його коштами, тому питання збору пожертв відпало (наскільки мені відомо, Ігор відмовився брати пожертви у тих, хто бажав це зробити). До речі, значна частина роботи цього помічника буде присвячена формуванню документації по будинку і квартирах, яка потім передається голові правління ОСББ.

17. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Читаю свої старі пости:
    Висновок - зараз ми мали б закривати останні проплати з отриманням відповідної довідки і оформляти акти прийому-передачі квартири. Потім, згідно послідовності по договорам, настає етап оформлення права власності.​

18. VIRA KONDRATYEVA

VIRA KONDRATYEVA New Member

Ігор в жодному випадку не може бути головою ОСББ! Оскільки він представник забудовника. Явний конфлікт інтересів!

19. rkc

rkc Well-Known Member

Наскільки мені відомо, він цього і не хоче :) ... Взагалі кажучи, з кандидатурою на голову ОСББ є проблема, бо ніхто з активних мешканців, які вже засвітились :), не хоче обіймати цю посаду. Тож претендента прийдеться шукати всією громадою.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  20. kritikm

kritikm Well-Known Member

А якщо подумати про приєднання обєднання з вже існуючим ОСББ???

а де твій аватар? :)