ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Uganka

Uganka Well-Known Member

У Игоря.

2. VadymF

VadymF Member

Ясно. К Игорю ещё дозвониться нужно..

3. rkc

rkc Well-Known Member

З метражем може вийти приблизно так само як із обіцяною шумотеплоізоляцією в 6 см (Чувачок знає :)). У будиночку в Ігоря на будові на стіні висять плани квартир, при оформлення угоди я взяв у нього план своєї квартири, але полінувався перерахувати квадратні метри. А недавно виявив, що в угоді вказано площу на 1.6 кв.м. більше, що дає забудовнику непогані додаткові гроші, особливо, якщо таке трапилось не тільки у мене. Тож до обрахунку площі варто поставитись уважно, а почати можна з порівняння площі, вказаної в угоді, з площею на плані квартири, а вже потім уточнити цю площу безпосередньо в квартирі.

---------- Додано в 16:53 ---------- Попередній допис був написаний в 16:41 ----------

Подумав, що, можливо, так оцінили (в 50 процентів) вартість лоджії, яка складає 3.2кв.м., але ж при розмові акцентувалось, що за лоджію гроші не беруть, на відміну від інших забудовників :)

4. Дмитро Завражин

Дмитро Завражин Well-Known Member

Це може бути площа яку зайняв димохід.

5. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

А що в проекті димохід не планувався? В мене на всіх проектах, від різних проектних організацій, димохід в площі не врахований, а також є поправка на штукатурку. А тут що студенти проектували?

• Подобається Подобається x 1
  6. Uganka

Uganka Well-Known Member

Будете смеяться,но у нас ещё 1 подъезд -это секция Б,а 2 подъезд -это секция А. Ну это чтоб веселей и запутанней было,когда начинаешь объяснять ,где твоя квартира находится :) Интересно,нумерация этажей будет снизу вверх?:)

7. Дмитро Завражин

Спочатку не планувався. Мала б бути дахова паливна. Відповідно в банк і угоди попали з первинними площами. Пізніше їх не коригували. Штукатурка в проекті врахована. І дарма ви зневажливо ставитесь до студентів, я знаю таких, які мають досвіду значно більше ніж Їхні деякі викладачі, які в житті нічого не запроектували, а відразу почали навчати.

---------- Додано в 15:32 ---------- Попередній допис був написаний в 15:19 ----------

Назва секцій - це умовне позначення в кресленнях, на яких за планами А зліва, Б справа, згідно логики нашого правопису. А те що креслярські маркування почали використовувати для продажів - це інше питання.

Жарти жартами, але оскільки погано продається квартира №13 є думка дати ій номер 111. А там вже не далеко і до "гарних номерів" за окрему плату. №777 або №000 :)

• Подобається Подобається x 3
  8. Uganka

Uganka Well-Known Member

Ну,если бы меня спросили :),то я бы сказала так : 1.есть люди,для которых цифра 13 счастливая,например,рожденные в этот день. 2. можна себя обманывать и сделать любой номер квартиры,но это не изменит того факта,что в нумерации квартир эта квартира всё равно будет 13. 3. если выбирать номер,то 12а будет логичнее,но это дело вкуса.4. у собственника появился уникальный шанс обыграть ситуацию с этой квартирой,привлечь внимание к дому,повысить уровень продаж оставшихся квартир.

9. Дмитро Завражин

Ха-ха. "Поспішайте! Перший у Львові будинок без №13 квартири! Вхід з чорними котами і пустими відрами заборонений!"

• Подобається Подобається x 1
  10. Uganka

Uganka Well-Known Member

Ну,так бы обыграли пионеры 3 отряда на КВН в пионерлагере :) . А взрослые люди подумали бы о деньгах,скрытой рекламе,возможной выгоде после маленькой потери и тд.

---------- Додано в 16:06 ---------- Попередній допис був написаний в 16:04 ----------

Ну это же не наша с вами квартира. О чём тут говорить?

11. Дмитро Завражин

Я думаю ті дорослі люди про яких ви тут замріялися на такі дрібниці свій талант не розпорошують і працюють з проектами інших маштабів. Отже про "приховану рекламу і вигоду" буде думати виключно Ігор.

12. Uganka

Uganka Well-Known Member

Взрослые знают,что мелочей не бывает :)

13. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

Ні не дарма, проектувати може вони і ліпше можуть на думку архітектора, але по факту потім бетонярі плюються коли до практики доходить. Треба їм ще на будову з авторськими наглядами досить багато поїздити.

14. Дмитро Завражин

Я теж знаю, що 90% відсотків стідунтів - це не ті про яких я кажу, але мета мого допису - заклик не навішувати ярлики на всіх студентів. Аналогічно, як не стверджувати, що "всі жінки - погані водії", чи "всі судді - хабарники".

15. kritikm

kritikm Well-Known Member

Яка там ситуація з пінопластом??? Чи кожен купляє сам????

16. novoselik

novoselik Well-Known Member

а як зараз продаються квартири, ціна все ще в у.о. рахується?

17. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Rks, так, що стосується покращення характеристик квартири, то ви за власні кошти можете самі щось доробити на етапі будівництва. Замовник будинку йде на зустріч але треба самому добряче контролювати весь процес. Я, частково, покращив те, що хотів у себе.

18. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Трохи кольорового позитиву.
    Видно будинок, територію, електрощитову, паркан.

Вкладення:

• Подобається Подобається x 3
  19. Chuvachok

Chuvachok Андрій

А тепер трошки сірого негативчику:
    а) ця дорога, що поросла чагарниками, мала би, в теорії, вести на Стрийську.
    б) між дорогою, яку будуть асфальтувати (див. Фото вище) і нашою територією, не передбачено місця для проїзду авто. Тобто, буде глуха стіна
    в) паркан у нас, дійсно, як на зоні :) сподіватимемось, що його якось пофарбують чи сховають за деревами.
    г) сьогодні субота і свято Андрія, але наш дім не будували в цей день, хоча погода сприяє і сусіди з Інтергалбуду будували свій дім.

За 2-3 тижні зовнішні зміни незначні, але вони таки є. А що всередині? Наче, штукатурити вже повністю завершили. Хто був чи знає? Поділіться інформацією. Ми були з Назаром, від Ігора реальних новин не надійшло, все по-старому.

Останнє редагування: 13 гру 2014
  20. kritikm

kritikm Well-Known Member

Люди ну то як ми пінопласт будемо замовляти щи всі вже передумали ????

а де твій аватар? :)