ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Двері.

Вкладення:

• Подобається Подобається x 1
  2. Lisiccca

Lisiccca Member

Яка зара ціна м2 ?) підкажіть будь ласка?)

3. kritikm

kritikm Well-Known Member

То яка там ситуація з пінопластом????

4. Zabudovnuk

Zabudovnuk Well-Known Member

13000 грн.

5. rkc

rkc Well-Known Member

Сьогодні з допомогою побутового дозиметра SOEKS 01M здійснив заміри у режимі пошуку джерел радіаційної небезпеки у будинку та навколо нього. Нагадаю, що природнім рівнем радіації вважається 0.22 мікроЗіверта/год., а максимально допустимим - 0.4.

У квартирі та на поверсі секції Б - 0.14 - 0.16, на балконі та сходовій клітці - 0.16 - 0.18, на території безпосередньо біля будинку 0.18 - 0.20. На вулицях Підстригача-Трускавецька-Стрийська відповідно 0.14 - 0.16, 0.16 - 0.18, 0.12 - 0.14.

Звичайно, прилад лише побутовий, тому точність виміру не ідеальна, проте загальну картину він показав. Вітаю!

• Подобається Подобається x 4
  6. promisto

promisto Well-Known Member

От читаю оце і "дупля" не даю - закиди щодо радіації та іншого то для того щоб збити з теми?
    Факт - затримка буде мінімум 6 міс.
    Без "санкцій" допускається затримка 2 міс.
    6-2=4 міс.
    Депозитна ставка в валюті 1% в місяць
    Середня ціна квартири - 50000 у.е.
    50000*0,01*4= 2000 у.е.
    Мабуть на землі не валяються

7. rkc

rkc Well-Known Member

Якщо б будинок представляв радіаційну небезпеку, то все решта (терміни та якість будівництва) вже б не мали жодного значення. Добре, що це не так :)

Через неорганізованість ми втратили можливість вплинути на забудовника та генпідрядника тоді, коли це було можливо. Взимку ж порівняно слабкому генпідряднику важко організувати більш інтенсивну роботу. Тож залишається чекати до весни ...

8. promisto

Не важко - дорожче

9. Uganka

Uganka Well-Known Member

Вот терпела-терпела и все-таки не стерпела. Вот вы к чему этот расчет написали? Ввести нас в состояние лёгкого шока? Вот что с вашими деньгами делают? Ну, во-первых, так точно знаю иногда поступают ,например,городские власти,получая деньги из бюджета.Ложат их на депозит и зарабатывают проценты,а в это время кто-то из бюджетников не получает зарплату. Это не новость.Во-вторых, с чего вы взяли,что с нашими деньгами в данный момент происходит именно это. И с чего вы взяли ,что они вообще есть эти деньги,чтоб ложить их на депозит. По поводу сроков. Вот не поленилась и перечитала форум сначала.Зачем? Там мы очень подробно описываем ,что нам обещают сделать.Можна сравнить с реальностью когда на самом деле сделано. Так вот, уже в конце августа видно ,что сроки сдачи смещаются на 2-3 месяца. А к 1 октября видно что ,к сожалению, сроки сдвигаются в геометрической прогрессии. Моё личное мнение,вот в этот период и надо было бы надавить на собственника и начать контроль над выполнением работ. Чтоб уйти от темпов хромой черепахи. В защиту собственника хочу сказать только одно – работы ведутся. Это всё. Мое мнение – терпение и контроль.Нельзя забывать,что в стране война и это отражается на всех и на всём. Можна собрать собрание.Только не из 10 человек,которые все время на форуме и так высказываются. Пусть Игорь рассекречивает все телефоны и обзваниваем всех. И ВСЕ решаем и влияем.Всё. Я высказалась.:)

10. Uganka

Uganka Well-Known Member

Надайте вже нарешті :)

11. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Говорити - не мішки носити.

promisto, не варто рахувати чужі (наші) гроші. Думаєте тут всі в "рожевих окулярах" і недоліків нам не видно?
    Цей будинок - це наша особиста "фінансова піраміда": ми в неї вклали власні гроші та самі нестимемо відповідальність за це рішення, також за вчинені чи не вчинені дії (це до повідомлень від rkc про буцімто "бездіяльність" інвесторів).
    А Замовник / Забудовник & co. нестимуть моральну, юридичну, ділово-репутаційну відповідальність за ймовірні невідповідності до обіцяних інвесторам часових чи якісних характеристик будинку.

12. rkc

rkc Well-Known Member

[FONT=&quot]Так, ми самі нестимемо відповідальність [/FONT][FONT=&quot]за невчинені дії[/FONT][FONT=&quot]. Проблема тільки в тому, що нас заздалегідь обмежили їх вчиняти. За відсутності контактної інформації по інвесторам ми можемо домовитись про ці дії, які будуть ефективними лише тоді, коли є організованими та спільними, ЛИШЕ на цьому форумі. Проте тут працює (і досить ефективно) команда підтримки забудовника, гадаю, вже ні для кого не секрет, хто туди входить. Ці люди і відбивають бажання у інших інвесторів вчиняти такі дії. Проте, з іншого боку, якщо пасивні інвестори піддаються такому впливові, значить їм не дуже "пече" з будинком :)[/FONT]

[FONT=&quot]Не смішіть. На моральну відповідальність бізнесу начхати. Юридична відповідальність могла б наступити лише за умови подання колективних позовів, а цього із зрозумілих причин не буде. Залишається лише репутаційна відповідальність, і це справді остання наша "зброя", до якої ми вдамось у крайньому випадку. Проте і тут не так легко пробитись через зусилля команди підтримки забудовника :).[/FONT]

13. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Погоджуюсь, вчора переконався у цьому особисто.
    Стосовно всього решта можу сказати лише одне - ви глибоко помиляєтесь, але вас важко переконати в протилежному. Тому розумійте мої слова так, як хочете.

Останнє редагування: 4 гру 2014
  14. Uganka

Uganka Well-Known Member

Посмела предположить,что по вашему мнению ,я вхожу в команду поддержки собственника . Я,человек,приехавший с двумя малолетними детьми с другого конца страны, снимающий квартиру и платящий за нее в у.е.(такова расплата за то,что ты не местный,я молчу за проверку паспортов с пропиской ,просьбу показать мед.карточку,что ты не заразный),по вашему мнению,получаю удовольствие от того,что вложила кучу денег в жилье и не могу в него вселиться. Если вы не знаете чем люди живут и дышат,оставьте свои комментарии и обвинения при себе.Потому что единственное ,что мне сейчас бы хотелось это надавать вам по мардасам за ваши обвинения. Если я не впадаю в экстаз от ваших призывов ,то это не значит ,что я ничего не делаю. А вот от вас кроме истерик не услышала ни одного дельного предложения. И теперь моя принципиальная позиция с вами не сотрудничать,потому что очень сильно сомневаюсь после ваших выпадов в сторону всех,кто купил квартиры,что вы можете работать в команде. Я могу еще долго с вами тут вести перепалочки,просто сильно сомневаюсь,что это нам поможет приблизить сдачу дома и привлечь покупателей.:)

15. rkc

rkc Well-Known Member

Uganka, я точно также, как и вы, снимаю (за деньги, разумеется :)) сейчас квартиру, хотя и местный :). И знаю, что в таком же положении находимся не только мы с вами. Но является ли это поводом для истерики!? Вдохните глубже и возьмите себя в руки, может быть тогда вы сможете, хотя бы, писать разумно, а не формировать какие-то намерения лишь на основании своих ПРЕДПОЛОЖЕНИЙ. Даже дети так не поступают :) ...

И еще. Ваша истерическая активность запоздала, как минимум, на месяц - все делается в свое время, а оно упущено.

16. Uganka

Uganka Well-Known Member

:haha::haha::haha:

17. promisto

от і до чого ця фраза - така фраза пасує лише забудовнику, а не інвестору

---------- Додано в 15:56 ---------- Попередній допис був написаний в 15:53 ----------

Покупців приваблює адекватна ціна, а ціна на рівні 13000 грн./м2 явно не адекватна сьогоденню, хіба у Вас зарплата в у.е.

---------- Додано в 16:01 ---------- Попередній допис був написаний в 15:56 ----------

Щодо здачі будинку в експлуатацію, то забудовнику дуже не вигідно його здавати при не проданих квартирах, так як у разі здачі йому доведеться оформити їх на себе і далі продавати через нотаріуса із відповідними додатковими видатками. Наразі знаю два випадки подібних дій забудовників, який "штучно" затримує здачу лише через те, що у нього ще не реалізовано порядка 10% квартир (роботи, крім благоустрою, уже повністю завершено), хоча там оця "штучна" затримка завершиться до кінця місяця на що є свої підстави - управитель ФФБ не дозволить більшого.
    Щодо Ювелірного, то не розумію, як можна було дочекатись афішованого терміну здачі будинку і тоді повідомити про те, що технічні умови на електропостачання є тимчасовими, а зараз він розпочне роботу по оформленню належних - та це уже є приводом до виставлення претензій не тільки забудовнику, а й управителю ФФБ

18. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Promisto, так, саме Управитель (Кредобанк) є в багатьох моментам пасивним, чим призводить до виникнення таких ситуацій.
    До Управителя, як гаранта виконання сторонами договору, у Довірителів назбиралось вже дюжина питань. Управитель, як і кожна сторона Договору, теж несе відповідальність за таку бездіяльність. Він повинен був здійснювати щомісячний технічний нагляд протягом усього будівельного циклу - як оглядовий, так і документальний. Контроль за виконання Забудовником графіку виконання робіт. Регулярно витребувати від нього документацію про дотримання зобов'язань у строки, передбачені договором. Виявляти І ПРАЦЮВАТИ (!!!) з ризиками значного здорожчання будівництва більш ніж на 5%. Працювати з ризиками збільшення термінів будівництва більш, ніж 30 днів. Вживати дії аби подолати ці ризики. Вживати заходи щодо вчасного виконання забудовником зобов'язань по договору і ЗУ. Перевіряти фінансовий стан Замовника та дуже багато іншого, що Кредобанк, як Управитель, виконує на слабку трієчку. Сукупність цих та інших, не менш важливих факторів, призводить до результатів, які ми маємо. Думаю, навіть по факту закриття ФФБ певні питання до Кредобанку залишаться актуальними. На питання треба давати відповіді.

19. rkc

rkc Well-Known Member

[FONT=&quot]Chuvachok, хто знається на бізнесі, розуміє, що[/FONT] трикутник забудовник-банк-генпідрядник пов'язують не тільки обумовлені угодами формальні стосунки, але й дещо інше :), і кожний з них отримує певну вигоду із ситуації з будинком, яка склалась. Інакше кажучи, чхати їм на все те, що ви зацитували :) ...

20. Joll

Joll Well-Known Member

Соррі, що вклинююся, однак хочу поділитись досвідом. Знайомий, що працює у банку, який веде ФФБ кількох об’єктів у Львові, розповів, що забудовники не надають їм (банку) повної картини продажів усіх квартир по під’їздах. Наприклад, деякі квартири на деяких поверхах не виставляються на продаж свідомо, а їх доля банку насправді невідома. Тобто, чи обіцяють ці квартири як хабарі місту, як хабар підряднику, чи тримають для своїх і потім продають за іншими схемами (не через ФФБ) і т.п.

а де твій аватар? :)