ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. rkc

rkc Well-Known Member

Chuvachok, "у вас дещо дивне сприйняття" того, чого я добиваюсь :). Повторюю ще раз, все що є у рядових інвесторів, це контакт з Ігорем. Звичайно, можна було б проявити наполегливість і через нього вийти на Чеснокову. А далі - що: "Я тут ОДИН прийшов переконати вас у тому, що вам не потрібно економити на утеплювачі для підлоги?". Не смішіть!

Я не претендую на лідерство і в жодному разі не збираюсь бути головою ОСББ. У вас є контакт із забудовником, ви вже зустрічались із "забудовником, архітектором, підрядником, технаглядом та менеджером з продажів", то ж продовжуйте і далі! Проте, на мій погляд, поки хтось не зможе представляти не тільки себе, але й значну частину інвесторів, такі зустрічі будуть безрезультативними.

Щодо звуко-теплоізоляції, то потрібно знати, чим обгрунтоване бажання забудовника зекономити, окрім банального здерти більше. Якщо справді забудовник фінансово видохся, то я, наприклад, погодився б придбати утеплювач за власні гроші. Думаю, так вчинила би і більшість інвесторів - все-таки здоровя дорожче. Та й забудовник зекономив би на бетоні відповідно до товщини утеплювача.

2. Chuvachok

Chuvachok Андрій

rkc, А хто такий Ігор? :)
    Ось, що каже додаток до договору про кількісно-якісні характеристики будинку, які ми повинні отримати:
    http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=2774289&postcount=346
    Банк Кредобанк тут виступає контролером. Від цього ми і можемо "плясати".

• Подобається Подобається x 1
  3. rkc

rkc Well-Known Member

Ми вже говорили про це - класний хлопець, який, однак, не має повноважень від забудовника :)[/QUOTE]

Дякую за посилання. Справді важлива інформація, хоча я, як і інша частина покупців, не підписував угоду через банк :). Проте і з цього паперу теж випливає, що забудовник зобовязаний зробити шумо-теплоізоліяцію. До речі, якщо ж забудовник щось зобовязався, взяв за це гроші, але потім відмовляється це робити, то як це назвати? :)

Я опитав серед знайомих інженерів-будівельників. Їх відповідь абсолютно однозначна - залізобетон потрібно обовязково утеплювати. Правда, деякі з них додавали приблизно таке: якщо за проектом це не передбачено, тобто будинок мав бути максимально дешевим (економ класу), ну тоді, звичайно, ні ...

4. Martin Martin

Martin Martin Member

Лишилось Вам ще рівень радіації перевірити - гранітний щебінь дуже часто буває із хорошим рівнем радіації

5. kritikm

kritikm Well-Known Member

Доречі немаловажна річ в малих дозах дуже небезпечна річ
    якщо треба професійно перевірю

6. Uganka

Uganka Well-Known Member

Это стёб или ви серьёзно?

7. kritikm

Та ні я на повному серйозі
    нікому нераджу гранітні стільниці на кухні

8. Martin Martin

Martin Martin Member

Классы радиоактивности щебня
    1й класс радиоактивности щебня — менее 370Бк/к. Этот щебень можно использовать для всех видов строительных работ. Как внутри помещения, так и снаружи. Для бетонов и засыпок.

2й класс радиоактивности щебня – более 37Бк/к. А такой щебень можно использовать для строительства дорог. Использовать такой щебень внутри помещений не рекомендуется. Его можно использовать для бетонных перекрытий не жилых помещений.

Просто проблема в тому, що забудовник і виробник бетону навряд чи перевіряє рівень радіації щебня. А купляє котрий дешевше.
    Може у вас і Ок все просто раз треба перевірити.

9. VadymF

VadymF Member

А в великих дозах получається шо безпечно? :)

10. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Народ, вибачте, але заминайте цей оффтоп :))) Давайте по темі

11. Uganka

Uganka Well-Known Member

А вас не цікавить рівень радіації щебня? Ви не збираєтесь жити в цьому будинку :)?

12. kritikm

Великі дози дають про себе знати по стану здоровя їх легко відчути зразу а малі невідчуваєш а вно роблять свою роботу
    Проїхали при здачі будинку СЕС чи хто там перевіряє його на рівень радіаціїї такщо все ок

13. VadymF

VadymF Member

Ну то треба взяти самий звичайний дозиметр і поміряти гамма по стінах і особливо де несучі конструкції з залізобетону.

14. Martin Martin

Martin Martin Member

Про СЕС ти точно таке колись бачив :haha:? Щоб хтось був на будові з дозиметром?
    У нас ця проблема нікого не цікавить, а от у столиці ковальська перевіряє і пісок ( це по Києву є проблема через крадіжки і намиви) і щебінь на рівень радіації. Чи ви впевнені в якості інших будівельних матеріалів? Не в тему а це стаття про цемент http://www.varianty.net/23054-u-lvovi-vykryly-pidpilnyi-tsementnyi-mini-zavod
    Розказати що це таке? Беруть цемент ( це відбувається по всій Україні і в Миколаїві тих заводиків багато) цементовозами, мають примітивне дозування досипають шлак, золу чи будь-що десь так відсотків 30-50 і пакують, благо мішки друкують всі підряд. І результат є цемент в мішках Марко яку ніхто не знає. І результат сипляться фундаменти, стяжки - все що з цементу у мішках. Так само і ковбаса і будівельні суміші. Ніхто ж контролюючих органів не перевіряє постійно якість продукції . От спитайте в Ігора як він перевіряв якість бетону.

15. kritikm

Скиньте в приват номер до кого можна звернутися на рахунок переробки проекту електророзводки і опалення

16. rkc

rkc Well-Known Member

1. Питання щодо рівня радіоактивності дуже важливе, але вирішується воно надзвичайно просто - потрібно придбати, скажімо, через Інтернет дешевий побутовий радіодозиметр і тупо виміряти рівень радіоактивності на спільних площах та в квартирі. Якщо після цього будуть підстави підозрювати підвищений рівень, тоді вже потрібний буде дорожчий професійний радіодозиметр. До речі, побутовий радіодозиметр знадобиться також при придбанні будматеріалів для ремонту - теж можуть буду сюрпризи. А виміряні значення по будинку і квартирі можна опублікувати на форумі - чим більше буде таких вимірів, тим надійніший результат.

2. Ось приклад ще однієї проблеми, окрім шумо-теплоізоляції кімнат, яка, думаю, не вирішиться так просто, як з рівнем радіоактивності. Труби теплої підлоги у сантехнічних вузлах та кухні заливаються стяжкою, проте при стіні повинна бути обовязково демпферна стрічка. Адже стяжка може змінювати свою температуру на десятки градусів, при цьому бетон, як і будь-яке інше тіло при нагріванні чи охолодженні, розширюється чи зменшується (до 10мм). Це призводить до виникнення потужних напружень, в результаті яких плитки на бетоні буде просто зносити. Якісна заводська демпферна стрічка може коштувати до 2 євро за метр, це великі кошти, якщо порахувати їх на весь будинок. Дуже часто, щоб зекономити, її замінюють якоюсь саморобкою на основі інших плівок. Або ж беруть меншої товщини, ніж потрібно відповідно до площі підлоги. Я навіть не виключаю варіантe у світлі подій із шумо-теплоізоляцією, що її, звичайно ж, тільки для нашого блага :), взагалі не буде. Отже, потрібно проконтролювати все це перед заливкою стяжки! З цього приводу я вже звязувався з Ігорем - чекаю відповіді ...

3. Останнім часом форум часто не працює, не хочу висловлювати жодних припущень з цього приводу :), проте раджу задля можливості незалежного звязку опублікувати свої електронні адреси на випадок, якщо проблеми з форумом стануть сталими. Моя адреса - rkc.in.ua@ukr.net.

17. rkc

rkc Well-Known Member

Добра новина - завершують обробку останньої, четвертої частини фасаду.

Погана новина - ті, хто був на зустрісі-екскурсії з Ігорем, памятають, на коли це обіцялось. З врахуванням цього та іншого досвіду виходить, що обіцяні терміни треба множити приблизно на ТРИ. А в теперішніх та майбутніх поганих кліматичних умовах, коли майже ніщо не сохне, це може бути і довше.

18. Uganka

Uganka Well-Known Member

Фото для тих,кто працює і не має змоги відвідати будівництво. Фасад закінчили [​IMG][​IMG]

19. khrystynkaJewelry

khrystynkaJewelry Active Member

20. kritikm

а де твій аватар? :)