ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Uganka

Uganka Well-Known Member

Подскажите, пожалуйста, кто сталкивался, как можно зарезервировать квартиру в ЖК Ювелирный и сколько стоит м.кв. Отправила письмо на сайте застройщика , а ответа нет.

---------- Додано в 21:39 ---------- Попередній допис був написаний в 21:24 ----------

Шановні, читаю ваші коменти і заздрю,що ви вже не раз бачили цей будиночок,маєте там квартирки, маєте змогу контролювати ,які матеріали завозять. А я тільки мрію про це, намагаюсь в свята зарезервувати квартиру і не можу навіть інформацію отримати. Свята,одним словом. Дякую за ваш оптимізм і за фоткі.

2. Ruan

Ruan Member

Подзвоніть по номеру 0673131978. 0675894780 звати Ігор:) він вам все обяснить, розкаже ціни і зарезервує.

3. Uganka

Uganka Well-Known Member

Щасливі власники квартир,розкажіть які новинки. Може хтось фотки зробив. Я вже вишеньки готую ,щоб посадити біля будинку.:)

4. denverod1

denverod1 Well-Known Member

А я чекаю коли вже той пляж зроблять шоб позагаряти :)

5. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Uganka, ви теж будете тут жити? Яку квартиру обрали? Діліться :)
    Ви дійсно з Херсону?
    П.с. дивіться веб-камеру :)

6. Uganka

Uganka Well-Known Member

Ви перші дізнаетесь,як все станеться. Мабудь ще абрикоску прихвачу,а там може черешеньку. Тільки не пляж... +60 на сонці трішечки набридло.

7. Uganka

Uganka Well-Known Member

Хочется много-много информации , а все молчат. Кто был на стройке,поделитесь впечатлениями,выразите эмоции. Будь-ласочка. Дуже цікавить думка,чому обрали саме цей будинок,саме в цьому районі. Чи заводи-сервіси нє смущают? Що було на цьому місці раніше? HELP

8. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Що було раніше? Зараз глянемо по супутнику...

Google-карти. Трохи старе фото,Десь вже 3-4 поверх збудовано.

Yahoo-карти. Початок будови.

Яндекс-карти. Трохи старе фото. Видно що ця ділянка була довгий час неосвоєною. Напевне, була у власності забудовника, який захотів її використати.

А дещо правіше - це спорткомплекс "Формула краси". Він належить львівським олігархам братам Дубневичам, про що на будинку є відповідна табличка :)

9. Uganka

Uganka Well-Known Member

Chuvachok, дякую за знімки. А чому ви вибрали тут квартиру,якщо вибрали? Мене цікавить людська думка,але звісно рішення нам приймати. Взагалі то я люблю рішення на місці приймати,але так склалося. Тому і кричу про допомогу. Ще дуже хотілося б почути думку жінок, бо думаю , коли квартира купляється діє принцип "позвоню жене - узнаю свое мнение" ( ні в якому разі не хочу образити чоловіків). Жінкі ж такі противні (ті, кого я знаю)в виборі "гнездышка"

---------- Додано в 16:01 ---------- Попередній допис був написаний в 15:49 ----------

А що зліва від Формули краси ? Така страшна будівля і багато машин,таки сервіс? Може ще хтось знає після здачи будинку як довго газ,воду і світло підключають? Чи може відразу? Бо в нас залежить наскільки будинок блатний. Якщо пару людей з міськвиконкому є,бажано щоб ще якийсь прокурор та сам забудовник собі квартиру взяв,то це джек-пот,все підключать швидко. А у вас?

10. Ruan

Ruan Member

Наскільки мені відомо забудовник також там житиме:cools:, думаю все буде добре:good:,на весну 2015 після ремонту я зі сімєю плануємо заселятись:).

Останнє редагування: 10 тра 2014
  11. Chuvachok

Chuvachok Андрій

З ліва там якась стоянка. Не сервіс. В теорії вже літом-осінню можна починати щось робити в квартирі.

12. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Квартиру вибрав там бо підійшла по розміщенню (район підійшов і само місце - з нього легко виїхати в центр, в ашан, на сихів), якості (свого часу надивився десь до 10 варіантів різних новобудов) і ціні (купував на початку будови)

13. Uganka

Uganka Well-Known Member

Дякую за всі відповіді

14. zvirilka

zvirilka Active Member

Uganka, я тут житиму! Мені особисто дім підійшов по місцезнаходженні. Сподобалось що він досить далеко від дороги знаходиться. Не буде чути того шуму так сильно і пилюка у вікна не летітиме. Ну і що легко виїхати з дому в любий напрям Львова :) Почитайте тему, там багато вже написано

15. Uganka

Uganka Well-Known Member

Я вже не тільки цю тему,а все ,що є в неті прочитала про цей будиночок,навіть на сайті рибалок була. Залишилось глянути вживу і взяти з Ігоря клятву ,що все буде як обіцяють. Сподіваюсь,що скоро. З вулицями зрозуміла, карту вивчила.Дуже цікавлять школи поруч,але думаю ,що доведеться возити. Ну це питання більше до дівчат. Ще не хоче веб-камера працювати,чи то може я такий хакер.

16. Chuvachok

Chuvachok Андрій

хай дасть клятву :haha::haha::haha:
    Використовуйте Internet explorer для перегляду.

17. Uganka

Uganka Well-Known Member

Умови, в яких буде клятву давать,будуть страшні. Перевірено на інших забудовниках. Не хоче explorer давать картинку. Буду вас просити свіженьке фото викласти. А я вам полуничку сфотографую, ми на дачі вже рвемо і їмо.

• Подобається Подобається x 1
  18. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Дзвонив до Ігора. Вдалось взнати наступне, пишу що запам’ятав:
    - закінчують у секції "А" 10 поверх і тех.приміщення закладати газоблоком
    - завешено монтаж каналізації і вроді димоходу (чи витяжки)
    - в кінці травня приступають до фасадних робіт
    - десь в червні монтаж ліфта, його монтуватимуть/запускатимуть 1.5 міс.
    - на середину липня в будинку має бути майже завершено внутрішні роботи
    Ще щось взнаю - відпишу.

19. Uganka

Uganka Well-Known Member

Дякую за інформативність і оперативність. Чемодан-вокзал-Львів,привезу вам спеку,бо без кондёра в машине вмерти можна,а заберу у вас дощик. Якщо все буде як мріеться, відпишусь,бо гуляючи в неті, зустрічаю багато таких "бедолаг", яких життя заставило шукати інформацію по нерухомості,замість трескать клубничку и ловить рибку на дачке по выходным. Ще раз величезне СПАСИБІ.:uaflag:

20. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Ще інфа до теми, яку взнав сьогодні: 4 ліфти будуть безшумні, матимуть функцію м'якого старту, щось як в КінгКросі певне.
    А ще будуть спец.акумулятори, які при зникненні напруги в районі входять у аварійний режим, довозять пасажира до найближчого поверху і відкривають двері. Тобто, застрягнути не вийде. Ну і ще купа приємних електронних приколів.

Буде додаткова шумоізоляція підлоги на перекриттях, десь 6 см.

Такої буди біля будинку не буде, яку ставлять біля всіх новобудов (чи то котельня, чи то електростанція). Її винесли за територію.

Фасад узгоджують за кольори зараз, буде основний тон кремовий. І мінвату ставитимуть на спец.клей плюс дюбеля.
    На разі добудовують останню частинку тех.поверху. Думаю, цього тижня добудують.

Ще взнав що дехто об'єднував квартири. Шкода, що я до такого свого часу не допер. Можна було б об'єднати дві 1-кімнатні.

На разі, все, що взнав.

а де твій аватар? :)