ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. promisto

promisto Well-Known Member

ну від Вас іншої фрази і не чекали - а дотримання умов договору для Вас не є обов"язковим? (може й забудовник Вам заплатить за роботу десь так з тримісячною затримкою - це ж нічого, головне щоб все ж таки заплатив)

---------- Додано в 19:49 ---------- Попередній допис був написаний в 19:47 ----------

БТІ будинків ніколи не приймало

• Подобається Подобається x 1
  2. Keith

Keith Well-Known Member

В ФФБ ні слова про облагородження території , наскільки я пам'ятаю . Тобто, це все на словах. Доречі, я пригадую як Ігор на перших моїх оглядинах вашої будови чітко казав мені що паркан з ФК мінятися не буде. Так і є.

---------- Додано в 23:09 ---------- Попередній допис був написаний в 22:56 ----------

:facepalm: Концепція не в цьому полягає, і Ви це знаєте....порівняння не дуже ...
    Інше діло , що той паркан не зовсім від вас залежить , як буде виглядати.Так і кажіть, не беріть весь гнів на себе!

• Подобається Подобається x 2
  3. Дмитро Завражин

Дмитро Завражин Well-Known Member

Загалом так і буває. Я не сперечаюсь, і прекрасно розумію вимоги людей які віддали велику купу грошей за майбутнє житло. Проте для тих хто не бажає панікувати чи скиглити, я пропоную альтернативний і позитивний погляд на ситуацію: На Сихові один з моїх ЖК не пережив кризи 2008 року і буде зданий тільки у 2015. "Ювелірний" пережив другу революцію і першу війну і буде зданий на пару місяців пізніше.

---------- Додано в 13:02 ---------- Попередній допис був написаний в 12:33 ----------

Я не рахую гроші забудовника. Але бачу ряд причин, які впливають на певні рішення. Головні це непередбачені витрати. Наприклад, якщо б будинок підключали до існуючої підстанції, а не будували нову за 2млн, можливо ви б отримали і цегляний паркан і ще якісь бонуси.

4. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Дмитро Завражин, Ви про цю підстанцію? Кажуть, що вона йтиме ще й на цей будинок.

Питання: в будинку за замовчуванням передбачений домофон? Якщо так, то чи буде просто трубка, чи відео зв’язок? Чи це треба буде вирішувати вже за додаткову оплату?

Останнє редагування: 16 жов 2014
  5. Дмитро Завражин

Дмитро Завражин Well-Known Member

Це питання до Ігора.

---------- Додано в 14:23 ---------- Попередній допис був написаний в 14:21 ----------

Так.

6. gonzik

gonzik Well-Known Member

А хіба інспекція саме зараз не займається оформленням такого папірця? Сумніваюсь що роботи закінчаться швидше ніж буде зданий будинок

7. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Народ, хто там наступний йде в будинок фоткати прогрес будівництва? Що нового зробили, встановили, збудували? Зголошуйтесь, хочеться в п'ятницю подивитись фотки і підняти настрій перед вихідними ;)

8. Chuvachok

Chuvachok Андрій

[​IMG] Такі справи на сьогодні. Обід.

9. promisto

promisto Well-Known Member

Видно до Нового року ніхто не заселиться

10. Hrom

Hrom Well-Known Member

Швидкість з якою ведуться роботи по утепленню фасаду просто вражають. Пройшло 6 днів відносно попередньої фото, а різниці майже непомітно.

11. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Ну, з одного боку ззовні змін видно мало, а з іншого - як я був, там будівельники працювали над підвіконниками/вікнами. По ідеї, це найбільш трудо і часо затратна річ, так як це робота зі стиками, армування кутів та ін.
    Хоча працювали будівельники під повільну музику :-D
    Остання глуха стіна, напевне, піде швидше.

12. gonzik

gonzik Well-Known Member

Тихо якось... в кого які новини?

13. Uganka

Uganka Well-Known Member

Штукатурять фасад.

14. gonzik

gonzik Well-Known Member

Я думаю що у всіх нас є якісь поточні питання, зважаючи шо ситуація з будинком не дуже зрозуміла.
    Пропоную зібрати їх всіх тут і подзвонити до Ігора чи інших відповідальних щоб їх зясувати і викласти тут відповіді.
    Пропонуйте що кого цікавить

---------- Додано в 15:08 ---------- Попередній допис був написаний в 15:05 ----------

Від мене бачу наступні:
    1. Прогнозована дата здачі в експлуатацію
    2. Стан по інженерних мережах: вода, каналізація, газ, електрика
    3. Стан по підігріву підлог в загальному
    4. Питання ОСББ, можливо варто провести вже перші неформальні збори, ще до офіційного оформлення

• Подобається Подобається x 4
  15. Chuvachok

Chuvachok Андрій

0. Було б добре, якщо б якась відповідальна людина від забудовника щотижня вела короткий звіт про виконану роботу на їхньому сайті чи тут, на форумі, чи ел.листом. Це не важко але потрібно.
    Інвесторів потрібно інформувати.

• Подобається Подобається x 4
  16. zvirilka

zvirilka Active Member

5. Реальний стан справ з шумним вентилятором на сусідньому будинку.
    Коли заберуть?
    6. Коли нарешті включать камеру?

17. kritikm

kritikm Well-Known Member

Хтось звонив до Ігоря???

18. На днях наш забудовник має надати довідки у Кредобанк по термінах та причинах затримки будівництва, можливо ще якась офіційна інфа буде там. Отож, штурмуємо банк:bomb:

19. gonzik

gonzik Well-Known Member

Офіційно від банку затримок немає, оскільки інспекція працює над прийомом будинку

20. Uganka

Uganka Well-Known Member

Дзвонила в банк,забудовник такої довідки не надав. В кого які новини,діліться :)

а де твій аватар? :)