ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Дмитро Завражин

Дмитро Завражин Well-Known Member

Вхідні і самі ходові внутрішні на шляху до ліфтів на 1-му пов. будуть алюмінієві з дотяжками. На балконах теж з дотяжками. При такій організації сходової, вона зазвичай виконує роль тільки евакуаційної, і більшість мешканців, за винятком ентузиастів пішого підйому, користуються тільки ліфтами. Тому я не думаю, що на балконах буде активний рух.

2. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Скоро почнуться ремонти то вже не до діамантів з огорожою буде ..

---------- Додано в 08:57 ---------- Попередній допис був написаний в 08:56 ----------

А подача газу коли планується? Зимою будинок буде грітися бо скоро морози

3. VadymF

VadymF Member

Так само цікавить це питання. І коли можна буде почати ремонт робити.

4. Дмитро Завражин

Зараз в роботі газ і система опалення. До залиття стяжок її мають випробовати, щоб переконатися в герметичності. Зимою будинок буде з опаленням.

5. khrystynkaJewelry

khrystynkaJewelry Active Member

Хтось можливо знаеє щось про заплановану здачу будинку,або коли можна робити ремонт,?
    Комусь відома ціна підвалу?

6. zvirilka

zvirilka Active Member

двері в будинок будуть гарніші, ніж в хлібному магазині?)
    напишіть нам щось про ліфти :) бо Ігор на них завжди так акцентував увагу.

7. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

Мене найбільше вбило там це довжелезні коридори як в готелі.

8. Uganka

Uganka Well-Known Member

:dntknw:

9. Дмитро Завражин

З двох. Існуючий паркан від "формули краси" просто пофарбується. А передній буде більш презентативним. Постараємось об'єднати їх принаймі коліром.

• Подобається Подобається x 1
  10. Chuvachok

Chuvachok Андрій

То ж буде по території 3 види паркану :facepalm:

11. Uganka

Uganka Well-Known Member

Яка краса! о_О

---------- Додано в 12:17 ---------- Попередній допис був написаний в 12:02 ----------

Вибачте наперед,але не можу втриматись і не спитати,якщо діаманти для того ,щоб було видно чим займається фірма,то залізний + бетоний + презентативний паркан,то щоб було видно що?:dntknw: Це своєрідний "пам'ятник" чому ?

• Подобається Подобається x 4
  12. rkc

rkc Well-Known Member

Знаєте, що здача будинку вже перенесана на кінець листопада?

13. Chuvachok

Chuvachok Андрій

rkc, Звідки ця інфа? Ясно, що зараз дім не зможуть здати, так як лише котли і двері довстановлюють. Молодці, що працюють.

14. promisto

promisto Well-Known Member

От українська терпимість - мали здати у вересні - не здали, може здадуть в кінці листопада - ото молодці, працюють, не кинули будову. От цікаво якщо б їм з оплатою так затримували, то яка була б їх на таке реакція

• Подобається Подобається x 4
  15. gonzik

gonzik Well-Known Member

Є інформація з банку. БТІ працює над прийомом будинку зараз. В них на це є 2 міс часу. Звідси і листопад.
    Після цього мають бути остаточні розрахунки з банком і оформлення власності.
    IMO вже після цього можна буде до ремонтів приступати

16. Chuvachok

Chuvachok Андрій

promisto, це адекватне сприйняття української реальності. Як на мене, то краще затягнути на пару місяців і доробити нормально, ніж гнати всіх працівників, щоб ті "аби-як" фігачили щоб встигли до дати "Х". Я обираю другий варіант, бо він кращий з цих двох.

17. Дмитро Завражин

Прислухайтесь до мудрої людини!
    Скажу більше. "Здати" будинок на папері можна було навіть в липні. Загалом таке практикується на багатьох будовах. Будинки "здають", а потім щвидкоруч доробляють, але вже досить халтурно. Отже краще вимагати від будівельників якісного закінчення робіт (нехай із запізненням), ніж формального папірця "будинок здано". Бо це не одне і те саме.

18. Дмитро Завражин

Я дивуюсь, звідки таке прагнення одноманітності? Ви будете естетично страждати, якщо не всі 300 м паркану будуть однаковими? За такою логікою, стіни вашої квартири мали б бути викладені тою самою плиткою, що і в туалеті. Бо інакше ж не концептуально! Бажаєте кращого паркану? Ціна однотипного цегляного паркану по контуру буде приблизно 500 тис.гривень. Ціна однокімнатної квартири. Навряд чи хтось передбачав такі витрати в тих цінах за які ви купуєте площу.

19. Uganka

Uganka Well-Known Member

Краще-це якісне закінчення робіт БЕЗ ЗАПІЗНЕННЯ з отриманням папірця "будинок здано".
    Каже людина,проектуючи чотири однакових однокімнатних квартир на одному поверсі :)
    Вгадали. А ви як творча людина з почуттям прекрасного ні?
    Де тут логіка? Думаю в тому місті де і психологія від архітектора. На жаль не можу вказати адресу,бо ми тут були досі культурні і толерантні.
    Було два питання і відповідь (підказую) з одного слова.І ви її знаєте,тому і кидаєтесь тут на мене,бо в вас внутрішній конфлікт (не примушуйте мене тут описувати ваш психологічний портрет,бо ви самі собі можете не сподобатись).І хочу як дипломований психолог сказати вам архітектору -відповідайте на питання по будівництву,а не давайте оцінки форумчанам.:)

20. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Южанка, судячи зі слів "навряд чи хтось передбачав" можна зрозуміти, що Дмитро не має прямого відношення до проектування паркану. Думаю, він міг би запроектувати і золотий паркан, якщо замовник захотів би. А так - проектував або не він, або Замовник ДУЖЕ на паркані зекономив (висновок з опису паркану).
    По паркані видно хазяїна.

В одному не погоджусь з Дмитром - це з його думкою, що ціна м2, яку ми платимо, не може включити хороший паркан. Особисто мені скільки сказали, я стільки і заплатив (коли перерахували вартість відносно долара, піднявши ціну неоплачених квадратів на більш, ніж 30% - теж без питань оплатив в гривнях по високому курсу мінял) за обіцяний будинок підвищеного комфорту з закритою територією. Зі свого боку я без питань вчасно виконав те, що мав, в найкращій формі і не ставив лишні питання, на зразок "чому не 7200 а 10000 грн?". Очікував, що й Замовник зробить зі своєї сторони те, що зобов'язаний по договору і усному опису, в найкращій формі. Тобто, не просто будинок, а будинок підвищеного комфорту. Думаю, зрозуміло, що в будинку підвищеного комфорту паркан повинен бути не з бляхи, а підвищеної якості. Я так сприймаю світ. До будинку претензій немає, а от до паркану є :)

До речі, 1-кімнатна квартира - це всього лиш 1/110, якщо не 1/120 частинка будинку. Може й ще менше, якщо врахувати підвали та інші платні приміщення.

Дмитре, там ще за ліфти хтось питав..

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)