ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Hrom

Hrom Well-Known Member

Про задній паркан мовчать, значить залишать з\б паркан.

2. Takamine

Takamine Well-Known Member

Можливо мене це обурює через те. що не люблю обвішувати себе коштовностями як ялинку. Дана новобудова буде виглядати як новорічне дерево з усім блиском та підсвітками діамантиків на огорожі та на будинку. Ще як мешканка Львова, я б хотіла бачити дійсно урбаністичні і сучасні рішення будівництва міста за межами історичних пам"яток архітектури, щоб новобудови у нас нарешті проектували зі смаком та стилем архітектури сучасності, а не старі хрущовки в новій обгорці, які прикрашають непотрібними людям дрібницями. Це ж житловий будинок. а не завод ювелірних прикрас, для чого стільки тих діамантів? Зробили на даху свою фішку. зробили брилочки - як на мене це вже більше ніж достатньо аби виокремити смаки забудовника.
    Щодо забудовників, які роблять закрити територію, то не буду писати тут конкретні назви, щоб ви мене не запідозрили у рекламі. Посидіть на форумах, на сайті новобудов і самі можете виокремити їх.

• Подобається Подобається x 1
  3. Hrom

Hrom Well-Known Member

Дмитро Завражин можете виставити тут план прибудинкової території, з розміщенням майданчиків, озелененя, доріжок, розвязку парковки, та місцем смітників.

• Подобається Подобається x 3
  4. Uganka

Uganka Well-Known Member

Хотіла про це саме попросити :)

5. Дмитро Завражин

Дмитро Завражин Well-Known Member

Ок. Ми цю рефлексію почули вже втретє. "Я", "мене", "себе". Це ваші особисті проблеми, я поважаю ваше право носитися з ними. Я думаю, вас просто дусить одне зелененьке земноводне, тому що вчасно не придбали квартиру в "Ювелірному", а тепер підсвідомо намагаєтесь виправдити своє рішення. :)

---------- Додано в 13:00 ---------- Попередній допис був написаний в 12:57 ----------

Виставлю, але пізніше - в кінці тижня.

6. dolenuchka

dolenuchka Well-Known Member

Дмитро Завражин, а що хіба у вас вже скінчились квадратні метри?

7. Дмитро Завражин

Ні ще є, але, наприклад, всі трьохкімнатні з гарним виглядом на озеро вже придбані.

8. Takamine

9. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Такамайн, не буває ідеального. Майте на увазі, що в темі багато людей, які купили тут домівку, віддали великі гроші і сплять та мріють про те, як нарешті в неї заселяться. Тому критикуючи, пропонуйте :) критикувати кожен гаразд. Он я, на разі, відносно фінансово адекватну альтернативу паркану з блєхі запропонувати не можу. Вище постами сфоткав таку огорожу, яку б хотів бачити. Або хоча б таку, якою огороджена Формула краси. Аргумент про небажання сусідів брати фінансову участь у паркані не приймається. Територія будинку - це наша територія, ми там господарі і паркан повинен це підтверджувати. Кожен ХОРОШИЙ господар зробить ДЛЯ СЕБЕ паркан такий, який він ХОЧЕ БАЧИТИ з ЧОТИРЬОХ СТОРІН! не частину людського, а частину (75:wacko: дешевенького. Зайшовши на територія, вже потягне душком жлобства. Це є будинок, де житимуть люди, а не підприємство сусіднє, де люди після 6 вечора втікають додому в свої ЗАТИШНІ домівки.

Дмитре, напишіть нам, будь ласка, чим цікаві будуть "нутрощі" будинку. Що буде цікавого? Бо зовнішня обгортка (газоблок, вікна, мінвата, палі в фундаменті, ліфти, прибуд.територія) вже всім відома, а про серединку ми мало що знаємо. Дякуємо вам за вашу участь в обговоренні. Ви тут найцінніше джерело інформації!

• Подобається Подобається x 3
  10. volter

volter Active Member

11. Takamine

volter, я у кожній темі про забудовників, які я особисто оглядала і мала якусь інформацію, ділилася у відповідній темі. Я жодним чином не хочу чимось образити майбутніх власників квартир, кожен обирає СВОЄ і те що йому більше підходить по ціні чи за іншими критеріями. Форуми і для цього ісують, щоб ділитися інформацією і обговорювати її, правда ж?! То для чого ви обсмоктуєте мої повідомлення за принципом - не купила квартиру, тусуй з даної теми? Зрештою в нас поки свободу думки і слова ще не відмінили, то ж я висловила свою думку щодо ще одного діаманта на огорожі. Невже неможна раціональніше використати ті кошти за ще один діамант? Наприклад зробити криту стоянку для велосипедів? Але як то кажуть на колір і смак друзів нема, то ж може більшості і підходить така ідея. Рада, що у вашій темі ви хоч можете щось пропонувати і намагаєтесь змінити, бо поки що усе в ваших руках, і гуртом легше чогось добитися!

12. Hrom

Hrom Well-Known Member

Мені просто цікаво, в якому будинку ви купили квартиру?

13. volter

volter Active Member

. Чому ви не любите так цих діамантів? Натякніть коханому хай вам купить один маленький. Відразу поміняєте свою думку!:rock: Нам діаманти не заважають.

14. Uganka

Uganka Well-Known Member

Тут немає про що думати,бо баки будуть стояти там ,де їх зручно буде забирати сміттєвозом,тобто біля воріт.
    Повністю підтримую ідею раціонального використання коштів. Особисто мені теж не подобається ідея ще одного діаманта.А пропонувати і щось міняти-це взагалі розкіш в наші часи,і ми добре це розуміємо,і радіємо,що маємо таку можливість.
    Давайте не будемо один одному затикати рота.До цього нам якось вдавалось обговорювати проблеми культурненько.
    Заспокойте нас,пане архітектор, і підтвердіть,що паркан принаймі з трьох сторін буде однаковий.
    Ну і як варіант

15. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Приклад паркану з металу, сьогодні сфоткав на дачному будиночку вихідного дня друзів[​IMG]

16. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Власники ювелірного теж будуть жити у будинку? Це могло б посприяти втіленню ідей

17. Ryduj

Ryduj Well-Known Member

Цікво, що повинно мотивувати жити їх в мурашнику якщо вони вже мають краще житло.

18. Дмитро Завражин

Певно в кожного є свої асоціації з діамантами та з тим що за них видають. Тому і така реакція.
    Мене, наприклад, теж дивують такі речі, як телефони в стразах, чи навушники в скляних "смарагдах". Кітч він і є кітч. Тому я ще раз зауважую на те, що наш діаманд є лише Логотипом і виконує роль саме логотипа.
    Будьте впевнені, якщо б будинок будувала Apple чи Мерседес, замість діамантів ми би бачили яблука чи коло з трьома патичками. Це - логотип, а не дешеві прикраси, з якими у вас (особливо у жінок) може бути нездорова асоціація. І я важаю це кращою і елегантнішою рекламою забудовника, ніж десятиметрові реклами "Рієлу" чи "Екодому". На одному з двох нових будинків на Пасічній (а це так само мій проект) буде на даху величезний бігборд "Ваш Дім", якого має бути видно за 300м. А у нас просто підсвічений діамант на оглядовому майданчику на даху, де можна призначити комусь романтичну зустріч, засмажити шашлик на мангалі, або усім зустрітися у новорічну ніч!

---------- Додано в 22:18 ---------- Попередній допис був написаний в 22:14 ----------

Так. гарний варіант. Але догляд за такими рослинами теж не дешевий. Часто набагато дорожчий ніж самий дорогий кований паркан.

---------- Додано в 22:30 ---------- Попередній допис був написаний в 22:18 ----------

Основні "нутрощі" це будуть ваші квартири. Зі свого боку я постараюсь зробити вхідні холи більш цікавішими ніж в пересічних будинках. Хочеться подбати про такі речі, як таблички з назвою поверхів чи допоміжних приміщень, як це бачимо скрізь у Європі. Про достатню кількість світла в холах і коридорах я вже говорив.

19. Uganka

Uganka Well-Known Member

Сам паркан там металопрофіль, ні? Одна туя 1.2 м коштує 70 грн.Якщо садити через кожні 50-70 см,то виходить дуже дороге задоволення. За догляд мовчу.Це був приклад,як могло би бути. Варіант з диким виноградом (якщо я правильно його ідентифікувала) взагалі бюджетний варіант (чи навіть безкоштовний) :)

20. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Ще запозичена ідея - цікаві вхідні двері. Сьогодні сфоткав ці. Сам будинок, куди вони ведуть, на диво неприємний, неякісний і понурий. Хоча ззовні так не здається. і має металевий паркан, схожий на кований[​IMG]

Дмитре, а нам не буде слизько на тих балкончиках взимку? Двері матимуть дотяжкутна балкончиках? Щось мені підказує, що ці двері з ручками за півроку розлетяться (самі ручки і замки) як я бачу по аналогам на інших новобудовах

а де твій аватар? :)