ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

Зимою 100% воду не дадуть, щоб не позамерзала в трубах. На весну реально. Газ якраз зараз по Львову газовщики ходять по новобудовах запускають, але мають бути всі власники зі стояка, якщо хоча б одного не буде, стояк не запустять.

2. Uganka

Uganka Well-Known Member

Цікаво,може ще когось не покидає думка,що треба зустрітись з вищим керівництвом і вислухати його плани на наше з вами майбутнє ?:)

3. gonzik

gonzik Well-Known Member

Сьогодні подзвоню до Ігора і спробую домовитись поспілкуватись.
    Хотілось би щоб активні власники також зголошувались на зустріч

4. VadymF

VadymF Member

+1 за зустріч

5. rkc

rkc Well-Known Member

Нам прийдеться створювати ОСББ. То може варто вже зараз сформувати робочу групу, яка б почала це готувати, і, зокрема, підтримувала б офіційне спілкування із забудовником?

6. volter

volter Active Member

Підтримую

7. rkc

rkc Well-Known Member

І ще одне. Я живу на протилежному боці вулиці Стрийської майже навпроти нашого будинку. Трохи нижче, на куті вулиць Стрийської і Трускавецької теж іде будівництво. Темпи його - вражаючі. Люди працюють до пізна під прожекторами та в суботу. На нашому будинку я ніколи не бачив такої активності. Якщо, як стверджує Ігор, є достатньо коштів, чому ж не працювати інтенсивніше, не найняти більше робітників і т.д.? Гадаю, що ми (інвестори) повинні навчитись впливати на забудовника. А для цього нам потрібно якось об'єднатись, наприклад, створити робочу групу з формування ОСББ.

• Подобається Подобається x 4
  8. Chuvachok

Chuvachok Андрій

В більшості - погоджуюсь. Те, що фасадні роботи в холод робити не можна - це факт. Чекають хоч трошки вищої т-ри. У кого зараз вони робляться - це мінус тим будівництвам.
    А те, що вони у нас літом йшли не достатньо швидко - це мінус організації роботи забудовника. Тут вже хтось писав, що швидкість - це не завжди якість. Хоча, могли б "піднажати" - там, де це можна.

Мені відомо, що зараз в будинку інженерні бригади займаються опаленням.

Про актуальний стан будови: сьогодні 28 жовтня. В Забудовника було як мінімум 28 можливостей почати конструктивний "діалог" з інвесторами. Якщо гора не йде до Магомета, треба йти до тієї гори самим.

• Подобається Подобається x 1
  9. gonzik

gonzik Well-Known Member

Говорив щойно з Ігорем. Він погодився зустрітись в цей четвер і відповісти на питання.
    Нам потрібно організуватись, хто має бажання прийти і визначити час коли зручно.
    Плюс, щоб зробити зустріч максимально ефективною а не переливати пусте в порожнє, варто запропонувати кого ми ще хочемо бачити на зустрічі крім Ігора.

10. rkc

rkc Well-Known Member

Насправді, нам потрібно розмовляти не з Ігорем. Так, він класний хлопець, добре робить свою роботу продавця, проте нам потрібно спілкуватись з відповідальними особами від забудовника та генпідрядчика. Тими, хто реально може вплинути на хід будівництва.

• Подобається Подобається x 2
  11. gonzik

gonzik Well-Known Member

я цілком згідний. маєте пропозиції хто це має бути?

12. kritikm

kritikm Well-Known Member

Буде більш правильно зібрати всіх і ген підрядника і представника власника і поговорити які причини і проблеми ... таку собі очну ставку

13. gonzik

gonzik Well-Known Member

я маю на увазі конкретні імена і контакти. я звязку з ними не маю нажаль

14. VadymF

VadymF Member

Я можу підійти в четвер до 11 або з 12 до 14.

15. rkc

rkc Well-Known Member

Від забудовника - Чеснокова Валентина Михайлівна або її відповідальний представник.
    Від генпідрядчика - це компетенція забудовника, він повинен назвати особу від (я так розумію) ТзОВ 'Наш край'.

І ще. Забудовник вже не виконав умови угоди, яку всі ми підписували з ним - не ввів в експлуатацію будинок та не передав його нам у власність до 1 жовтня 2014 року. Формально, вже кожний з нас може вимагати від забудовника через суд повернення інвестованої суми у ПОДВІЙНОМУ розмірі, як це передбачено в угоді. Тому мене дуже дивує така пасивність забудовника, який за таких обставин повинен був би докладати набагато більше зусиль.

• Подобається Подобається x 2
  16. kritikm

kritikm Well-Known Member

давайте якщо домовлятися про час то краще десь в районі 12-14 або після 18
    в угоді сказана без поважних причин чи якось так ...........

17. rkc

rkc Well-Known Member

1. Кращий час для зустрічі - після 15.00 або взагалі наприкінці робочого дня, бо у першій половині дня вирішуються оперативні питання на роботі.

2. В угоді (принаймні, моїй) жодних посилань на якісь поважні причини, котрі б дозволи ПРОДАВЦЮ не виконувати свої зобовязання, не має!

18. rkc

rkc Well-Known Member

Звичайно, не так важко зібрати інвесторів, оформити від них колективний позов і виграти справу у суді.

Але, по-перше, виграна у суді справа ще не означає реального повернення коштів (включно зі штрафом). Впевнений, що керівник і швидше за все (спів)власник небідної фірми Рундист знайде спосіб уникнути сплат.

По-друге, не думаю, що ми зацікавлені йти у суд. Все, що нам потрібно, це спонукати забудовника та генпідрядчика працювати інтенсивніше.

19. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Так, народ, без паніки! Який суд?! Ви хочете квартиру, чи як? Навіщо так песимістично дивитись на ситуацію і згущувати фарби? Мало-хто в теперішніх умовах здає вчасно, тим більше, що будинок немаленький, як і сам проект.

Сподіваюсь, скоро від Забудовника надійде відповідь, де нам роз'яснять ситуацю по поличкам.
    Будинок здадуть скоро, але дещо пізніше ніж у договорі - можливо, в грудні. Все до того йде.

Я не панікую і вам не раджу. Будьмо мудрішими...

20. rkc

rkc Well-Known Member

Мова не йде про паніку, а мудрість полягає в тому, що під лежачий камінь вода не тече :)

Теперішні умови є цілком сприятливі для успішного будівництва, бо квартири продаються у валюті чи її еквіваленті, тож знеціння гривні не впливає. Внаслідок економічного спаду (зменшення ринку) виробники буд.матеріалів зацікавлені в утриманні замовлень. Робоча сила теж стає дешевшою, бо меншає робочих місць, а військові дії у Львові не ведуться.

Насправді, все йде до того, що справжня здача будинку буде лише наприкінці весни. І так воно і станеться, якщо ми не вживемо якихось заходів.

а де твій аватар? :)