ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Chuvachok

Chuvachok Андрій

promisto, як я бачу, що все йде до того, що акт мав би бути найближчим часом (можливо, місяць-півтора. може й скорше). Така інфа, як-то кажуть, "літає в єдиному інформаційному просторі".
    Ясно, що після того ще будинок будуть приводити до ладу: робити прибудинкову територію, паркан, деталі по самому будинку..

А коли буде акт, як скоро зможуть видавати свідоцтва про ПВ? Десь за тиждень після того?

2. promisto

promisto Well-Known Member

Після акту вводу мають довірителі підписати акти прийому квартир і після цього уже можна забудовнику виготовляти свідоцтва

3. zvirilka

zvirilka Active Member

Я не вважаю термін простроченим. Враховуючи ситуацію в країні, пару місяців їм ще можна буде пробачити. Цим грішать всі забудовники і наш не встигає все-все зробити до терміну.

Але радує то шо на будові весь час активно шуршать будівельники і проблем з фінансуванням немає. Навіть вночі є бригада. Приємно спостерігати за змінами.

• Подобається Подобається x 1
  4. promisto

promisto Well-Known Member

Головне щоб з газопостачанням не затягували, а то зима на носі

5. Uganka

Uganka Well-Known Member

А ви почитайте і нам розкажете.За останні півроку ми,щасливі власники квартир цього будинку,показали себе оптимістами,не скандалістами,доброзичливими і терплячими (в розумних межах) людьми.Тому мені здається,що ніхто на це не пійде.Ми розуміємо,що забудовник старається,краще в нього якійсь бонус виб'ємо (рідкісні дерева,фуршет при здачі,знижку 10% на підвали і тд):)
    100% Вчора спостерігала,робиться дуже багато.
    Дякую,що просвітили,а то я,наприклад,не знала як ця процедура відбувається. Чекаємо свого свята:)

---------- Додано в 18:01 ---------- Попередній допис був написаний в 17:53 ----------

Думаю,що трішечки ми можемо почекати,а за це виб'ємо бонус (гарні дерева на подвір'ї,фуршет при отриманні свідоцтв,знижка 10% на підвали і тд :)

6. Uganka

Uganka Well-Known Member

вірус з'їв текст.Отже,за останні півроку ми,щасливі власники квартир цього будинку,показали себе оптимістами,не скандалістами,доброзичливими людьми,тому думаю,що місяць-два якось потерпимо.А за це виб'ємо з забудовника який-небудь бонус (красиві дерева,фуршет на даху при врученні свідоцтв, 10% знижку на підвали,6 місяців безкоштовної охорони і тд.)

Це так,сама вчора спостерігала.:)

Дякую за те,що просвітили ,бо я особисто цей момент не знала:drinks:

7. Takamine

Takamine Well-Known Member

Ми минулого року їздили дивитися на цю новобудову. З першого погляду (тоді ще заливали моноліт середніх поверхів) одразу було видно. що вчасно цю будову вони не здадуть, адже пройшов рік з початку будівництва, а будівельні роботи на ділі взагалі не було видно (за рік можна не тільки моноліт витягнути, а й почати вимурувати зовнішні стіни). Краєвид - урбаністичний, нам теж не сподобався, зоч менеджер з продажу переконував, що вони почали продавати квартири за новою схемою. що має пришвидшити будівництво і раціональне використовування коштів, ми відмовилися від цього варіанту. Але вони наздогнали трошки свої плани, хоч те, що зовнішні стіні збудовані з піноблоку чи гіпсоблоків мені не дуже подобається.

8. Chuvachok

Chuvachok Андрій

сам будинок досить широкий, немалий по площі
    по моїм спогадам, фундамент (свайний - 300 паль) був накритий літом 2013, а моноліт середніх поверхів заливали в самому кінці 2013. то ж не будівельна фірма на кшталт ріелу чи карпарбуду, яка має будівництво на потоці і побудувала половину одного будинку і вже за залучені кошти від першого будинку починає другий... тут просто будують будинок.

можна було ще швидше. Але швидкість і якість не завжди пересікаються. тут є деякий текст від будівельників Ювелірного

зовнішні стіни з газоблоку виробництва Польщі

9. Hrom

Hrom Well-Known Member

Свіжі фото, змонтовані всі зовнішні вікна, риштування перекинуто на наступну частину фасаду(залишилась ще одна черга), зонішні металеві огорожі також всі (зверніть увагу на панорамні вікна поцентру будинку там добавили металеву огорожу). Більшу увагу приділяють секції Б, її напевне закінчать швидше.[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 3
  10. gonzik

gonzik Well-Known Member

Дякую за фото, зараз кожне фото дуже корисне.
    Цікаво як ситуація зараз в середині і з комунікаціями.

11. Chuvachok

Chuvachok Андрій

В кого ще таке є?) Брелок чекає ключів)))

• Подобається Подобається x 2
  12. Uganka

Uganka Well-Known Member

Якщо кожен,хто має таке,відповість,будемо знати скільки квартир продано :)))
    Маю.

13. khrystynkaJewelry

khrystynkaJewelry Active Member

а мені не дали такого((((

14. gonzik

gonzik Well-Known Member

Аналогічно, в мене теж такого немає.
    А який сенс афішувати на брелку до якого він будинку? Якщо загубити то той хто знайде зможе собі прогулятись по будинку і підібрати квартиру )))

15. Uganka

Uganka Well-Known Member

На сайті написано,що кожному подарують.
    Та це ж необов'язково його носити :) Так приємна дрібничка,знак уваги від забудовника. Для дівчат є рожевого кольору.

16. В суботу була на будівництві, маю інформацію, що наш будинок здадуть не раніше як за 2 місяці, напевно ближче до Нового року. Забудовник ставить електричні конвектори на сходових клітках до 5 пов (це було зразу в проекті), тобто морози будинку не страшні зі здачею можуть тягнути довго, людей робити ремонти можуть пустити до здачі, якщо будуть тиснути. Хто коли планує починати ремонти давайте вже потрішки організовуватися, ми якнайщвидше. По електриці - кабеля всі сертифіковані київської фірми "Катех-Електро", кому цікаво в мережі є їхній сайт і ціни також.

17. Hrom

Hrom Well-Known Member

Ремонт можна почати тільки після встановлення всіх вхідних дверей в квартири та коли безпосередньо у вашій квартирі буде залита стяжка з розведеним опаленням. Опалення будуть починати розводити з 11п. до низу. Так, що ремонт зможуть робити швидше власники квартир на верхніх поверхах.

18. zvirilka

zvirilka Active Member

хто що чув за водопровідні труби? які мають бути? чи їх бажано зразу поміняти, чи вони будуть хороші?

19. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Що думаєте про парковку? Наскільки я розумію, на даному етапі ще є шанс щось змінити або порадити забудовнику
    Як зручніше: коли парковка ялинкою, чи машини навпроти одна одної?

Вкладення:

• untitled.JPG
      untitled.JPG
      Розмір файлу:
      68,1 КБ
      Переглядів:
      3
  20. gonzik

gonzik Well-Known Member

Так, так. Про здачу до нового року я вже писав, і це оптимістично ще. Благоустрій будуть вже весною коли потепліє робити.
    А стосовно електричного кабелю згаданої компанії то я не знайшов серед їх виробів мідного кабелю. Хоча нам такий обіцяли

а де твій аватар? :)