ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. gonzik

gonzik Well-Known Member

А що саме цікавить? Я переробляв. Точніше мені вже зробили так як вони хотіли, зараз воюю щоб переробили перед штукатуренням

2. kritikm

kritikm Well-Known Member

які ціни за те що перероблять

3. gonzik

gonzik Well-Known Member

мені наразі ціни не відомі, ще в процесі, але я впевнений що це все буде дуже індивідуально

4. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Долар купити по 14.4, передавайте пану ігору що то 12500 грн за метр, може опустяться трохи? :)

5. Uganka

Uganka Well-Known Member

А вам навіщо?У вас вже є де жити :)))

6. denverod1

Для інших, ціну шоб зменшити )

7. Uganka

Uganka Well-Known Member

Хто ж буде у збудованому будинку ціну зменшувати?

8. denverod1

Якщо будуть давати 12500 за метр то точно ніхто :)

9. Chuvachok

Chuvachok Андрій

denverod1, Uganka, Народ, не флудіть пліз, бо інформативність теми так прямує на зменшення ;) Кому треба і хто матиме можливість - той стане нашим сусідом :) Хтось би тему підчистив від того всього нашого (в т.ч. і мого) флуду :)

10. denverod1

А про що ж тоді говорити як не про ціну і курс на ринку? :) це саме важливе на сьогодні і доречі може вплинути на ціну ваших підвалів

---------- Додано в 13:20 ---------- Попередній допис був написаний в 13:20 ----------

Вважаю питання ціни актуальне сьогодні і це питання номер один

11. Chuvachok

Chuvachok Андрій

У Львові нерухомість ніхто за гривні не купує. Все в доларах... тим більше в зданих будинках... зараз гривня нічого не коштує...

Сьогодні був біля будинку біля 7 вечора, по дорозі в Спортлайф заїхав, глянув прогрес ззовні. По утепленні фасаду змін не побачив, але більше видно через вікна поштукатурених квартир. В 3 кімнатних повставляли всі балконні двері і поштукатурено. Вже повставляли десь до 3 чи 4 поверху кутових 1 і 2 кімнатних квартир на балконах панорамні вікна. Вони йдуть буквою "г" - класно дійсно виглядає!!!
    Ще побачив, що наче каналізацію підключали: купа тракторів, працівників, бетонні каналізаційні круги і тд.
    Потрошки наближається свято :)

• Подобається Подобається x 2
  12. gonzik

gonzik Well-Known Member

Був сьогодні на будові і ось маленький звіт:
    1. На всіх поверхах між сходовою кліткою і коридором ось такі вікна вже стоять

2. Так виглядають зараз ліфти. Троси вже натягнуті і кабіна встановлена. Завершують монтаж

3. Вхід на першому поверсі і спільні балкони
    [​IMG][​IMG]

4. Газова труба і стан електропроводки
    [​IMG][​IMG]

5. Двері квартир. Нараз встановлено біля 10% дверей, але тішить що двері справді якісні, пощупав їх трохи. На них великий логотип діаманту

6. Ну і загальний вигляд, оскільки камера не працює наразі

А тепер трошки ложки дьогтю. Не встигають конкретно. Воду і каналізацію ще копають, електропідстанцію будують. Основні зовнішні мережі планують під кінець жовтня доробити тільки. Жодної підлоги ще, жодного опалення, котли тільки замовили і тд. Так виглядає що здача до нового року то є оптимістичний варіант. А благоустрій скоріше за все буде робитись тільки весною

• Подобається Подобається x 5
  13. Uganka

Uganka Well-Known Member

Дякую вам за звіт,якби ж без тої ложки дьогтю :cry:

14. Keith

Keith Well-Known Member

Вау, які двері козирні;)ювелірні квартири!
    Так, дивлюся роботи ще купа... Але рух іде, і то основне!
    Питання до знаючих- а хіба можна газову трубу так фарбувати? В нас же вона має бути жовтою, по нормах.

15. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Гонзік, дякую за звіт, супер! Думаю, зроблять підлоги і роздадуть ключі починати щось в квартирах робити. Двері ж є.
    Сьогодні бачив здалека, що вже й нам поставили в кутових 2кімнатних балконні двері і панорамні Г-подібні балконні вікна - десь до 5 поверху.

• Подобається Подобається x 1
  16. volter

volter Active Member

100 % ця труба повинна бути жовтою, її просто ще не помалювали, а цей колір це грунтовка або іржа...

17. Keith

Keith Well-Known Member

Ну це явно не корозія, видно дійсно ще не пофарбована просто:)

18. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Ігор каже що скоро запрацює, бо вони там щось почали робити по благоустрою і кабель інету перекладали, тому відключена.

19. novoselik

novoselik Well-Known Member

мінімальна двокімнатна 54,35*12500 = 679375 о_О

20. Chuvachok

Chuvachok Андрій

А ви рахуйте 54,35*870=47,284$ і буде не так страшно:) а якщо і далі буде страшно, то гляньте, що на ріел-естейт пропонують з двокімнатних за ці гроші ;)
    До речі, там вроді вже цю найменшу 2 кімнатну або всі розібрали, або 1-2 залишається. Таку як у мене, трошки більшу, 58,82м2, десь ще 1 лишилась і то не факт..

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)