ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. denverod1

denverod1 Well-Known Member

2. gonzik

gonzik Well-Known Member

Хтось має останню інформацію по термінах здачі будинку? Обіцяють якусь дату коли БТІ зможе приступити до прийому?

3. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Я так поняв, що вони лише в жовтні закінчать штукатурити всередині все. Там кусок роботи є... мене лише такк інфа на разі. Думаю, до кінця року документи точно мають бути.

4. volter

volter Active Member

5. Uganka

Uganka Well-Known Member

Були на будівництві: штукатурять другий під'їзд 3 поверх,штукатурка рівна,пісок не сипиться;ліфти змонтовані;склоблоки біля ліфтів чеські,гарні,плитку на сходах починають класти через кілька днів; газову трубу навколо будинку вже варять,котли приходять наступного тижня з Польщі; компрессор замінили,шуму немає. З документами затримки не повинно бути ,так обіцяють :)

• Подобається Подобається x 1
  6. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Ігор мені відписав:

7. Uganka

Uganka Well-Known Member

Так сталося,що вчора була на Демнянській (райончик ще той),хоча будинок стоїть як цукерочка, і на Княгині Ольги ( паркування -це не проблема,це катострофа). Висновок-наш будиночок найкращий :dance2:

• Подобається Подобається x 1
  8. denverod1

А що саме не сподобалося в районі демнянської? :) просто цікаво

Бо район справді ненайгірший, якщо брати до порівння сихів приміром, багато зелені, школа, базар, наш будинок взагалі з однієї сторони загородженний складом, можливість облаштувати закритий двір від посторонніх, зона взагалі що вона є що нема, поряд а точніше 20м до гаражного кооперативу і т.п. Мінуси це ідеально якби поряд зупинка громадського транспорту але це у свою чергу зробило б двір прохідним, загазованим і шумним і як наприклад по червоній калині пустять трамвай чи тролейбус , нам потрібно пішки до перехрестя стрийська йти ..

Кажу як є без перебільшень :pardon:

9. vincitore

vincitore Member

Люди кажуть, там тюрма близько:sad: і дороги побиті.

А не знаєте які зараз умови купівлі квартир у Ювелірному? ФФБ ж закрили...

10. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Наче, ще можна купити через ФФБ. Були внесені зміни в договір і ці зміни були погоджені з усіма довірителями.
    Перевірте.

11. Uganka

Uganka Well-Known Member

Я одразу уявила,як йду пізно ввечері додому,тягну дітей ...А якщо дитина сама повртається додому з якогось тренування,то посивіти можна,поки дочекаєшся.Але то я така . Можливо коли там живеш і знаєш кожного ,то не так і страшно. Там дійсно далеченько від магістралі,шуму немає,хрущі над вишнями гудуть :)

12. denverod1

Дійсно з часом звикається, також з'являється відчуття що довкола теж купа сімей, дітей, всі теж зацікавлені у порядку, безпеці, спокою, враховуючи також що це львів де під час майдану люди самоорганізовувались, створювали патрулі, міліції не було .. Звичайно завжди є мінамальна загроза, цигани, або як кажуть береженого бог береже .. Взагалі найкращі охоронці це бабулі під підїздом :)

---------- Додано в 16:38 ---------- Попередній допис був написаний в 16:34 ----------

Ми біля тої тюрми живемо 25 років і жодного разу нічого про неї не чули, знаємо тільки що там виправна колонія і все.

Дороги так погані але невеликий клаптик, люди писали раніше петиції у раду про дороги, зупинки, освітлення, зараз вже зробили зупинку, дороги на черзі так як дві новобудови будують ..

13. gonzik

gonzik Well-Known Member

А підігрів підлоги в нас водяний чи електричний? хтось знає?

14. denverod1

Водяний усюди зараз

15. khrystynkaJewelry

khrystynkaJewelry Active Member

хтось знае як там прогрес будови??

16. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Останнє, що бачив ззовні - це газову трубу, що "обнімає" будинок знизу. Також штукатурку через вікна помітно в більшій кількості квартир і в деякий квартирах вже встановлені внутрішні балконні склопакети.

17. sunny sky

sunny sky New Member

Добрий день, підкажіть будь ласка, які на сьогоднішній момент будуються обєкти(житлові будинки) в Вінніках, яка мінімальна сума буде за 1 кв. метр.

18. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Щойно дзвонив Ігор, - я вибрав собі підвал.
    Взнав в Ігора за підігрів - не електричний.

Свято наближається!
    Каже що двері вже частково є, лічильники (ще не підключені).
    Каже, що на жовтень планують здавати будинок і в той період, вже частково благоустрій буде.

Останнє редагування: 8 вер 2014
  19. gonzik

gonzik Well-Known Member

Це позитивно. Спілкувався з Дмитром (архітектор). Конкретної схеми як буде виглядати контур підігріву підлоги немає, і вони планують його на хлопський розум класти по ходу. Це означає що в кого індивідуальне планування то вам вже як повезе.

20. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Я теж якось спілкувався з Дмитром з Креоплану. Тепер gonzik з ним спілкувався.
    Бідолаха, мусить вислуховувати мешканців :)))

а де твій аватар? :)