ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Uganka

Uganka Well-Known Member

Рідко,але ж є таке.От я й кажу,що треба добре поміркувати,щоб потім дерева не рубати.

---------- Додано в 17:10 ---------- Попередній допис був написаний в 17:04 ----------

може ще виросте :mocking:

2. Keith

Keith Well-Known Member

Ой ні-ні , з його характером не треба :rock: я краще йому "старшого брата " заведу;)
    П.с. За машини, правда що не треба ставити де попало. Злочинці вони всюди є і будуть. Тим паче, що поряд немає жилих будинків - ніхто і на звуки не зреагує, коли чиєсь авто на запчастини розбиратимуть.

3. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Ще залежить від самої машини, якщо жигулька чи стартй фольксваген то став де хочеш , шанс шо шось зроблять нехай 1/1000.

Якщо авто дорожче нехай від 10 тис уо тоді:
    -платний паркінг
    -стоянка ( 300г в міс)
    -гараж ( ...)
    -страхівка на всі гроші

У мене знайомий має вісімку, вона коштує 2 тис , в міс платить 300 грн, в рік виходить 4 тис грн .. Кожен ранок йде на стоянку, ввечері вертається зі стоянки, каже ще хтось пошкрябає ..

Загалом 90% ставлять у дворі, хоча раніше десь 30% а решта на стоянку, часи міняються, авто тепер то засіб для пересування а не розкіш ..

4. Давайте краще обговоримо, що би ми хотіли мати на прибудинковій території.
    Можливо, кращий варіант не фонтанчик, а криничка?

• Подобається Подобається x 2
  5. Chuvachok

Chuvachok Андрій

[​IMG][​IMG][​IMG] В деалі - це мати артезіанську скважину :)

Пару фото будинку і самої вулиці Підстригача, яка веде до нього. Також долучаю фото ще однієї новобудови, яку будує Карпатбуд на Стрийськійо. [​IMG]

Вкладення:

Останнє редагування: 23 сер 2014
  6. Uganka

Uganka Well-Known Member

А хіба це реально?

7. denverod1

Класні вікна, усі різні і нема простих звичних

8. Chuvachok

Chuvachok Андрій

[​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  9. denverod1

Чувачок не травіть душу :) шось у тому будинку таке є що вирізняє його поміж інших, фасад чи форма чи вікна, любо глянути, розкажіть шо то за останній поверх, технічний чи ще там шось, бо знаю на сихові на зубрівській 32 новобуд від ваш дім має на останньому поверсі зимній сад , може тут шось цікаве придумають, перепланування плануєте? Маєте якісь екскізи, теж цікаво глянути хто над чим працює

10. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Просто проїжджав повз і сфоткав прогрес будови. Всередині шпаклюють, по ходу. Через вікна було видно. Поки всю інфу що мав скинув.

• Подобається Подобається x 1
  11. Uganka

Uganka Well-Known Member

Є почесні мешканці міста,а вас ми зробимо почесним гостем Ювелірного за любов до нашого будиночка :) Міняйтесь вже нарешті :yes:

12. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Думаю, що цілком реально, якщо захотіти. Хоча і трубопровідна вода в тому районі хороша і придатна до вживання. Я п'ю воду прямо з крану на Науковій.

• А в центрі з крану тече якась технічна вода - неможливо пити і запах неприємний.

13. denverod1

А що то за вода така з крану на науковій котру можна пити о_О невже настільки відрізняється від інших районів львова?

14. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Ну в центрі я змушений замовляти собі бутильовану, а на Науковій п'ютз крана.

15. avatarwin

це вода з інакшого водогону

16. denverod1

Ну це зрозуміло що з крану, а чому саме? Не залишає осаду чи зі скважини?

---------- Додано в 09:35 ---------- Попередній допис був написаний в 09:33 ----------

Пані фаріон, а можна більш детально, що це означає інший водогін? Якість води різна, по різному очищена?

17. Chuvachok

Chuvachok Андрій

В центрі з крану тече якась технічна вода - неможливо пити і запах неприємний.
    На Науковій пити цілком можна і їжу готувати.

18. kritikm

kritikm Well-Known Member

Відгукніться хто переплановував 2-х кімнатні квартири ті що по центру

19. denverod1

Радив би краще готувати і пити на привозній, бо з крану то ..

20. avatarwin

а де твій аватар? :)