ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Keith

Keith Well-Known Member

Навіть якщо трохи не встигають , це цілком нормально, і переживати не варто, будиночок то вже майже готовий!

2. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Так чувачок тут лист публікував, адресований мешканцям, що все будують по правилах і тому терміни довші а якби швидше то ще дорожче вийшло б ..

3. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Ігор каже: "Максимум роботи, людей.
    Вже роблять зовнішні комунікації. На 1 жовтня на 100% все не зроблять,а ось комунікації до кінця жовтня всі підключаться."

• Подобається Подобається x 1
  4. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Сьогодні зустрів ще більш позитивну людину - Ігора, тому тепер трошки гарних новин: в одному під'їзді вже є ліфти, штукатурять по повній, на сходових клітках буде прозорий склоблок, діамант на даху будику матиме діодну підсвітку, заїзд в під'їзд до ліфта буде пологий - зручно для мам та інвалідів, прибуд.територія ще обговорюється - можна вносити пропозиції по озелененні і тд. Працюють над комунікаціями.
    Ще взнав, що квартири 2 кімн (ті, які по центру) якось класно переплановують, виходить дуже гарно.

5. denverod1

Дійсно добрі новини, аж самого уявив у тому будинку :) ще би якась тераса і взагалі ідеал

---------- Додано в 20:55 ---------- Попередній допис був написаний в 20:53 ----------

Цікаво що саме там перепланлвується

6. Uganka

Uganka Well-Known Member

Переходьте до нас,поки вільні квартири є,бо ви і так вже душею з нами :)

---------- Додано в 21:34 ---------- Попередній допис був написаний в 21:09 ----------

І Keith нехай повертається :)

7. denverod1

Та бачу точно скоро до вас всі переселимося :) можу уявити шо ще з доброго чекає, благоустрій території, ліфти, підвали .. Видно шо забудовник приділяє увагу усіляким дрібницям, з котрих якраз і складається якісне житло .. Викладайте фото отих шклян перегородок, як будуть готові

---------- Додано в 21:59 ---------- Попередній допис був написаний в 21:48 ----------

Щодо озеленення, може хто цікавився чи приживуться хвойні породи дерев, сосна, кіпарис? в суховолі ростуть, але там грунт здається глинястий, в інтернеті в статтях пишуть що має прижитися, єдине що добрива на початках потрібні, і що бояться багато води ..

8. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Та у вас, на Демнянській, теж затишно, а той вид з вікна в сторону Шувара чого вартий)
    П.с. я б казав зменшити нашу парковку на користь озеленення території. Ігор казав що можливо, буде фонтанчик на прибуд.території. Думаю, на 110 квартир вистачить і 40 паркомісць. Щодо покриття - буде звичайна львівська бруківка.

9. Uganka

Uganka Well-Known Member

Точно знаю,що не вистачить. min-55,а краще - більше. Бо коли всі заселяться,то буде та ще проблема.

Може краще озеро до ладу привести чи хоч той берег біля будинку :scratch_one-s_head:

10. denverod1

Паркомісць якщо керуватися логікою має бути багато, так як будинок розташований віддалено, сам по собі, більшість мали б дітей у школу чи садок возити авто, ну і сам будинок вищої категорії, що теж передбачає велику кількість авто бо контингент буде складатися переважно з заможних власників ..

Ще як приклад тераси на даху

11. Uganka

Uganka Well-Known Member

Дуже гарно. Але постає моє улюблене запитання-хто за це буде відповідати( утримувати ,доглядати)? Що каже практика?

12. denverod1

Практика каже що таке тільки у фільмах або там де теплий клімат, хоча є вийнятки скандинави , просто все що пов'язано з водою, водовідводами, гідроізоляція , вимагає серйозного і професійного виконання .. Наші забудовники поки на той рівень ще не вийшли але помаленьеу йдуть ..

Доглядати мабуть сильно непотрібно, головне аби були дотримані правила норми безпеки, шоб часом пива добре не випив і не полетів .. Листя там нема, птахи? Можливо .. Взяли термос з кавою, купку журналів чи планшет і на лежаку собі лежите, поряд чувачок сидить, зорі рахує ))

13. Uganka

Uganka Well-Known Member

:haha: насмішили,дякую.

Це -головна проблема. Тому поки що будемо мріяти про такі тераси,сидячи десь під деревами.

14. denverod1

Ну то як кажуть лише мрії, але для людей котрі в житті ставлять собі великі цілі , будь які мрії стають реальністю .. Бачучи велике натхнення у чувачка, думаю за кілька років він організує всім терасу :)

15. Chuvachok

Chuvachok Андрій

denverod1, забудовник каже що невеличка тераса буде, навіть бруківка на ній буде. Правда, деталей не знаю. Як знатиму - відпишу. Сумніваюсь, що вона дуже активно використовуватиметься, так як дім на 110 квартир буде як "вулик з бджолами", але невеличкі "плюшки" добре щоб були. Рано чи пізно в теплу літню ніч знайдуть своє використання.

16. Chuvachok

Chuvachok Андрій

До речі, за моїми спостереженнями, на вул. Підстригача є де приткнути десь до 300 машин, при бажанні - безкоштовного паркомісця без охорони там є хмара. Є навіть, дуже велика парковка під охороною навпроти. Тому краще б територія будинку була більш озеленена, а не натикана машинами. Я свою автівку готовий ставити на ніч не на території дому заради декількох лишніх дерев на цій території.

17. Keith

Keith Well-Known Member

:give_rose:
    В мене вже поїзд пішов...ех , а була без 5-ти хвилин вже вашою сусідкою!
    Як заселитесь, мусите вгості запросити, показати володіння, щоб позаздрила трохи;)

18. Uganka

Uganka Well-Known Member

Це буде працювати до першої пограбованої машини. Коли в вас вибивають скло одразу виникає бажання поставити машину десь під вікном чи так ,щоб її було видно з квартири.
    Але за неї треба платити.Як буде відбуватись процес розподілння місць на подвір'ї і хто погодиться ставити свою машину за гроші,тоді як інші ставлять безкоштовно в закритому дворі?
    Молодець,це без жартів. А я точно ні,бо якщо спрацює сигналізація,то вночі не вийду сама на вулицю. Особисто я люблю коли все моє біля мене. А взагалі це питання потребує вирішення на загальних зборах,і якщо воно рік-два не буде актуальним,то через 5 ,коли заселяться всі,можуть бути сварки. Тому треба виважено підійти до нього. А без дерев теж погано,можливо більше їх насадити на внутрішньому подвір'ї. Треба подумати на місці :scratch_one-s_head:,хай кучугури і вагончики спочатку приберуть.

---------- Додано в 14:59 ---------- Попередній допис був написаний в 14:58 ----------

:drinks:

19. Chuvachok

Chuvachok Андрій

У Львові дуже рідко хтось краде машини і б’є вікна, хоча таке може навіть трапитись серед білого дня під вікном. Машин багато, крадіжок мало - статистика працює на вас.
    За парко-місця вже ніхто не свариться. Колись, років 2-3 тому ще сварились, зараз всі зрозуміли, що хто перший поставив, того й місце.
    Єдине що зараз є негативного - це коли машину ставлять на тротуари. Машин багато і кожен хоче бачити свою автівку з вікна. Хоча альтернативне місце таки знайти можливо.
    Я принципово цього ніколи не роблю, хіба у рідкісних випадках і як є 2 метри до будинку для проходу пішоходів. А коли хтось ставить на тротуар біля мого теперішнього будинку - роблю попередження (вже ніхто з сусідів не ставить :))) ). Такий я зануда:)

20. Keith

Keith Well-Known Member

Ой, не скажіть. То і діло , зустрічаються мені припарковані машини на цеглинках і без коліс. Стоять так дружно в ряд. А не так і давно я в себе в дворі , вийшовши з собакою погуляти вночі, стикнулася з трійкою зливателів бензину. Пожаліла що собачка в мене сильно замаленька, так би і спустила з повідка, якби хоч доберманчик був би :mocking: а так поки додому за підмогою побігла - повтікали гади.

а де твій аватар? :)