ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Нова оселя малось на увазі файна оселя

Якість матеріалів і буд.робіт то вже до експертів, зі сторони видається якісним, на чому вони могли б зекономити .. То вже треба дивитися на місці

---------- Додано в 23:10 ---------- Попередній допис був написаний в 23:06 ----------

Для прикладу у самому низу в посиланні є фото будівництва еко дому
    http://forum.domik.ua/m-lvv-novobudova-vul-skripnika-4-t23393-20.html

---------- Додано в 23:14 ---------- Попередній допис був написаний в 23:10 ----------

Але навіть попри ті коробки клони які будують стаханівськими методами, еко дім розбирають як пиріжки, бо відома фірма, купа зданих будинків, вигідне розташування, про шклопакети, закриті території, спорт майданчики, якість виконан. Робіт там мова не йде ..

2. Grek

Grek Well-Known Member

мабуть ви маєте на увазі Добра оселя? Але зараз і вони продають по 8700.
    так ніхто не говорить що вони на чомусь економлять, просто було сказано що чогось особливого чи надякісного в тих же вікнах, трубах чи штукатурених стінах немає в порівнянні з іншими добросовісними забудовниками немає.

3. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Справа в тому, що це була розмова постфактум. 100% суми за квартиру мною заплачені, тому забудовнику вже можна говорити мені все, що завгодно. Я вже КУПИВ)))

По моїм враженням, людина (Замовник) захоплено будує цей дім. Підходить до справи з душею)))

Про якість - я так розумію, йдеться мова про принциповий, фундаментальний бік якості. Ясно, що не з золота будують і то не є супер бізнес житло. Проста 10 поверхівка в свому класі.
    Тобто, коробку звести можна і дешевше, поставити на плити, стіни і комунікації поставити найдешевші, на перекриттях можна добряче зекономити, іншу витяжку/вентиляцію...ще є 1001 спосіб, як зробити дешевше і здати дім - ніхто перші 5 років нічого не взнає. А далі вилазить.

• Подобається Подобається x 1
  4. Grek

Grek Well-Known Member

Все правильно, цей варіант називається "Набережний квартал" :)))

5. denverod1

Одним реченням про еко дім

Ювелірний : ціна як в конкурентів, про все решта за вас подбає забудовник

Навіть порівнюючи з демнянською:
    - не треба думати , бігати які краще шкло пакети поставити, яку фурнітуру
    - тебе не ставлять перед фактом де буде шахта під котел
    - не займаєшся питаннями підігріву підлоги
    - не надієшся на міжповерхові комірки
    - не надієшся про майданчики, паркінги, територію
    - які двері ставити у підвалі
    - купити якусь там сітку на витяжку аби прийняли газовщики
    - і т. П.

6. promisto

promisto Well-Known Member

і яким же чином це зробити не порушуючи проекту та будівельних норм? Про решту згоден - як приклад [​IMG]
    темні плями - перепалена цегла тобто дешева і не якісна, хоча тим всі грішать

7. Grek

Grek Well-Known Member

Ну я б не зовсім порівнював Ювелірний із Демянською як цінових конкурентів. В квітні-травні хто хотів купив собі квартиру на Демянській по 585 доларів за метр, а це більше ніж 300 доларів різниці на метрі, в загальній сумі вартості квартири різниця дуже суттєва (для однокімнатної квартири припустимо 14 тис. доларів) і очевидно для багатьох вона виправдує ті недоліки і заморочки про які ви пишите (більше того за таку суму можна навіть ремонт зробити всієї квартири).

8. denverod1

Це як приклад, не беручи до уваги ціну, якби я мав квартиру в еко домі думаю зміг би теж скласти такий список, суть в тому що в ювелірному придертися поки нема до чого і що ціна наразі виправданна, як буде далі час покаже, може десь які косяки .. мені особисто подобається політика ювелірного, прозорість діалогу, доступ до буд майданчика, веб камери, якісні матеріали (відомих виробників)

9. Grek

Grek Well-Known Member

так продавайте поки не пізно на Демянській і беріть в Ювелірному поки є нормальний вибір квартир, це не буде рахуватись за дезертирство :)))

10. denverod1

я не проти :), дружині до термоприладу одною ногою, формула краси поряд з будинком, але де взяти різницю в ціні 20 уо, школа далеко і нема двох санвузлів , оптимальний варіант поряд біля нас то кремінь будує але поїзд вже поїхав ..

---------- Додано в 00:27 ---------- Попередній допис був написаний в 00:22 ----------

Краще про них не згадувати, там певно будуть жити львівські бандюгани, потім шось не то скажуть ми врікли

11. Grek

Grek Well-Known Member

так ось в тому то і секрет чому при майже збудованому будинку продана тільки більша половина квартир. Хотіли б мабуть купити в Ювелірному усі але ціни, зарплати і курс долара спонукають покупців вибирати варіанти сусідніх забудовників.

12. denverod1

Можливо, але знову ж таки еко дім купують, моя думка що мало реклами, фірма замовник без досвіду , хоча будинок майже збудований, курс гривні до всього решта ..

Мав би гроші , купив би і здавав в оренду

13. Grek

Grek Well-Known Member

як на мене основна проблема слабих продажів - відсутність гнучкого підходу до ціноутворення, в той час коли усі конкуренти заманюють різними знижками на квартири хоча б на перших і останніх поверхах, фіксуванням курсу долара або розрахунок за нижчим ("вчорашнім") курсом, можливість розтермінування платежу на рік-два, то в Ювелірному повний штиль.

• Подобається Подобається x 1
  14. Hrom

Hrom Well-Known Member

Привіт майбутнім сусідам!
    Нарешті осилив прочитати весь форум присвячений "Ювелірному будиночку". Є питання, Вас не обурює, що на головній сторінці забудовника написано 10см мінвата, а на будинок клеять 5см. Було б непогано побачити дані по розрахункам теплоопору, особливо в місцях де на участки залізобетону шириною 1м дають утеплення 5см пінопласт + 5 см мінвата.

15. promisto

Тут уже писалось про розрахункову величину теплоопору при теперішньому варіанті утеплення на сторінці 14 та 15:
    - при 10 см. утеплювача показник був би 4.67. (в початковому варіанті 25см блок + 10см вата мав бути 4.27) - зекономили.
    А 10см утеплювача на монолітних ділянках, то загально прийняте типове рішення.

16. zvirilka

zvirilka Active Member

я вважаю, дім буде просто нормальний, доробляти щось після здачі не доведеться.
    про утеплення кажуть, що такий товстий блок можна і не утеплювати взагалі.
    в кредобанку казали, що майже всі, хто купили - це молодь.

17. Uganka

Uganka Well-Known Member

Это не совсем так. Лично ко мне Ювелирный проявил удивительную гибкость,благодаря чему я стала счастливой обладательницей квартиры,а могла и не стать. А вопрос качества-очень спорный вопрос :)

18. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Думаю, Грек мав на увазі рекламу, акції, знижки, бонусні акції, розпродажі, цінопади і тд, - все, що хотілось би бачити потенційним клієнтам. Тут з цим не дуже: ціна +- така-то. Хочеш купуй, хочеш - не купуй. Якось так.

Особисто в мене брали гроші по курсу на день оплати.

Останнє редагування: 31 лип 2014
  19. Grek

Grek Well-Known Member

Можна поцікавитись в чому саме вони проявили гнучкість?

20. promisto

ну раз така справа, то можна і без опалення обійтись :yes:

а де твій аватар? :)