ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. gonzik

gonzik Well-Known Member

Дякую за фото. цікаві.
    А можна детальніше - лоджію з кухнею об’єднувати не варто...?

2. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Сказав, що вони проектували віконний пакет лоджії звичайний. Що склопакет між кухнею і лоджією спроектовано тепліший.
    Але якщо хочу об’єднувати, то треба буде ще, напевне, додаткову батарею. Сподіваюсь, вірно передав думку :)

3. gonzik

gonzik Well-Known Member

Зрозуміло. Насправді батарею додаткову при об'єднанні точно потрібно, інакше вікна будуть запотівати.
    Ще інформація є по електропідстанції. Вона буде далі від будинку, на території офісу Карату (будемо її ділити з іншим будинком який карпатбуд на стрийській будує)

4. Chuvachok

Chuvachok Андрій

ВІКНА і ЛОДЖІЇ

[​IMG] [​IMG]

Спілкувався ще вечером з забудовником (замовником) цього будівництва. Досить довго говорили, все не перекажеш.
    Якщо коротко, то він запевнив, що вони будують "як книжка пише" - все так роблять, як дійсно це має бути, згідно технологій. На всіх етапах будови не обирають найдешевші варіанти, як то всі роблять і не намагаються зекономити там, де це можна зробити (фундамент (тут не бетонна подушка, а палі-сваї, так як район сейсмоактивний), товсте перекриття і шумоізоляція, якість матеріалів). Грунтовно підходять саме до якості.

Взнав собівартість будівництва. Озвучувати не буду, але вона дійсно досить висока, якщо порівняти з ціною новобудов нашого району.

Як висновок - матимемо чи не найякісніший будиночок в районі:drinks: Найближчим часом взнаю і викладу детальнішу інфу...

5. Uganka

Uganka Well-Known Member

Подтверждаю все сказанное в фото-отчете. Добавлю,что мы еще и в подвал залезли и посмотрели кладовки. Пол и стены сухие,приятная прохлада, высоченные потолки. Через 2 недели убирают компрессор. Мечтаем о ремонте :yahoo:

6. promisto

promisto Well-Known Member

Дивно було б, якщо б казав зворотнє:tongue: Матеріали сумнівної якості і на фото видно, але то не критично. До забудовника не варто аж поблажливо ставитись та вірити на слово

• Подобається Подобається x 2
  7. Uganka

Uganka Well-Known Member

Ну никак нельзя без ложки дегтя. Дайте нам с соседями порадоваться.И мы все равно любим свой дом :)

8. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Приклад для інших забудовників, якісно і доступно

9. promisto

Так для того і пишу, що потім не плакали - любити і ставити вимоги забудовнику одне одному не суперечать (навіть в межах одного поверху якість квартир різна через те, що хтось вимагав, а хтось тупо радів), але на здоров"я - більше тут писати не буду щоб бочку не попсути

• Подобається Подобається x 1
  10. denverod1

Цікаво чи отой діамант металевий відображає тільки назву чи вид діяльності, бо якраз у нас фірма адамас тим займається і нам пи пасувало :)

---------- Додано в 21:55 ---------- Попередній допис був написаний в 21:53 ----------

А підіали платні у вас , комірки міжповерхові будуть?

11. Uganka

Uganka Well-Known Member

Так.
    Та пишiть вже :)

12. Grek

Grek Well-Known Member

О вже кажіть забудовнику аби посилив кріплення і ше ланцюгами до фасаду його прив'язав, бо я так підозрюю що його може не стати :)))

13. promisto

А от не буду - я абіделся:cry:

Веду наразі три ФФБ і такі байки чую від забудовників, що враження таке ніби в Україні всі забудовники альтруїсти і ніхто ж не признається, що має близько 100% навару
    Підрядників це також стосується

14. Uganka

Uganka Well-Known Member

Не,наилучшие качества людей,которые будут там жить :)
    А мы всех критиков на новоселье пригласим ... на крышу, Чувачок про смотровую площадку написал,так вот,кто не исправится,будем делать "летите голуби,летите" :) А вообще мы критику любим,я ж уже писала,что она нам строительный бизнес познавать помагает.

15. novoselik

novoselik Well-Known Member

Чи є ще вільні квартири? Цікавить або велика однокімнатна, або мала двокімнатна. Яка зараз ціна за метр?

16. Keith

Keith Well-Known Member

Ну знаєте... Треба бути реалістом , і з точки зору покупця на ринку нерухомості оцінювати те, що купляєш ( я про зажраність замовників/забудовників мовчу) . Коли на вторинному ринку на ладан дихаюча задрипана панелька ( яка за розрахунками проектантів до цього часу повинна була бути знесена) розцінюється продавцями 1000-900$ м2 .... То забудовники і дозволяють собі ставити такі ціни... Тут покупець вибирає із двох зол менше... Хоча зрівнювати неліквід із новим будинком не варто, але я про ціни;)

• Подобається Подобається x 2
  17. denverod1

Попит на квартири є, після цього будинку певно поряд ще один збудють

18. Grek

Grek Well-Known Member

Я доречі як і promisto теж якоїсь особливої якості в порівнянні з багатьма іншими забудовниками не бачу. Це скоріше виглядає як "самовнушение", хоча загалом і повної халтури немає.
    Доречі як на диво будинок майже збудований але не проданих квартир іще дуже багато, принаймі з однокімнатних вибір величезний.
    Попит є але і пропозиція в тому районі велика - у вас на Демянській далі будують, поряд на Скорини теж великий будинок буде, поруч на Стрийській Карпатбуд будує і всюди продажі зараз ідуть очевидно не найкраще.
    Ціна 11070 гривень (станом на вчора) або 900 доларів.

19. denverod1

Ну для порівння варто мабуть брати еко дім як найбільшого забудовника, ціна приблизно та ж сама ~900 уо

Відмінності є:

- нетиповий проект, два ліфти, великі вікна (можливо кращі в тій ціновій катег.)
    - цікава ділянка (поряд нема інших будинків, є озеро)
    - цікаве планування і є з чого вибрати
    - закрита ділянка, паркінги, спорт майданчики усе це як бонус

Взяти до прикладу ще нову оселю, ювелірний дає більше бонусів, або іншими словами будинок є більш сучасніший за ті інші одноманітні де "просто коробка"

---------- Додано в 22:53 ---------- Попередній допис був написаний в 22:44 ----------

Очевидно, коли люди починають виходити на ринок нерухомості, вони закладають певні очікування, моніторять, намагаються запропонувати щось таке що могло б зацікавити потенційного покупця, у випадку з ювелірним ставка робилася на якість, а в наш час, більшість купує те що дешевше, бо не кожен в змозі відрізнити шклопакет чи який тип того фундаменту, фірма ліфта і т.п. Як варіант погана робота з рекламою, якщо це загалі їм було потрібно.

• Подобається Подобається x 1
  20. Grek

Grek Well-Known Member

Ну тут говорилось про якість матеріалів і будівельних робіт.
    Відмінності є у всіх забудовників і кожен по свому розглядає ті відмінності, якщо один ставить озера в привілегію, то деякі люди розглядають як мінус (комарі, запах болота і т.д.).
    Щодо нової оселі то це інша цінова категорія (від 7000).

а де твій аватар? :)