ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Площа у нас порахована з коефіцієнтом 0.5 (лоджія, незасклена)

2. Uganka

Uganka Well-Known Member

Так.

3. Ruan

Ruan Member

Я розмовляв з Ігором десь 3-4 місяці тому нарахунок лоджій, він говорив що непотрібно доплачувати зовсім нічого.:dntknw:

Останнє редагування: 23 лип 2014
  4. Grek

Grek Well-Known Member

Хтось писав що склити бдуть після замірів БТІ аби менше платити.

http://uvelirnuy.lviv.ua/?page_id=2 - Усі лоджії та балкони в будинку заскленні якісним білим профілем.

Останнє редагування: 23 лип 2014
  5. Uganka

Uganka Well-Known Member

А давайте не будемо гадать,а ще раз перепитаємо Ігоря. :)

6. gonzik

gonzik Well-Known Member

Так от власне що всім однаково планувалось склити ще з самого початку. Це вже не перший розвод...

7. Ruan

Ruan Member

Не кіпішуйте будь-ласка, це питання які вирішуються виключно з Ігорем. З початку вирішимо тоді будемо робити висновки.

8. gonzik

gonzik Well-Known Member

Так ніхто і не кіпішує. Тверезий логічний висновок на основі власної інформації. Якщо в когось є інша яка спростовує висновок, то буду радий почути.

9. Chuvachok

Chuvachok Андрій

gonzik, все вирішується, заплатимо лише за склопакети.

Хто що думає на рахунок перспективи вулиці Підстригача? Там є місце щоб побудувати як мінімум 4 житлових будинки.

10. Grek

Grek Well-Known Member

"свято место пусто не бывает" (вибачте що на іноземній). Раз є місце то знайдуться і забудовники.

11. Keith

Keith Well-Known Member

Виходить там трохи не така ситуація. Що я зрозуміла з розмови з Ігорем: вони порахували лоджії з відповідним коефіцієнтом ( 0,5, якщо не помиляюся), але будуть їх склити, і такі лоджії будуть при здачі в експлуатацію з коефіцієнтом 1 . Тому , якщо не хочете доплачувати за півтора кв.м. ( а це буде не менше 1350 $) , то вони якимось чином їх здають так, як пораховано, але склять їх, і ви їм платите 3000 грн ( мені була озвучена ця сума з місяць назад) за склопакет.
    Інше, що я не змогла зрозуміти - як вони будуть здавати вже засклені лоджії з коеф. 0,5?! :dntknw:

• Подобається Подобається x 1
  12. zvirilka

zvirilka Active Member

Keith, це вже їхні проблеми :)

13. Ruan

Ruan Member

Якщо я правильно розумію то ставлять тільки рами склопакети будуть ставити пізніше.

14. promisto

promisto Well-Known Member

варіант 1 - засклена лоджія з коеф.1: в свідоцтві про право власності буде вказана площа Х, забудовник робить знижку на певну суму при остаточних розрахунках (надія на порядність забудовника)
    варіант 2 - не засклена лоджія з коеф.0,5 (при умові що БТІ "не побачить рам" для засклення): жодних доплат щодо цього, але загальна площа квартири в свідоцтві буде відповідно меншою
    варіант 3 - засклена лоджія з коеф.1: в свідоцтві про право власності буде вказана площа Х, забудовнику доплачуєте за різницю

15. Grek

Grek Well-Known Member

Про яке саме місце ти писав?
    Бо бачу що в 2012 році там продали три ділянки але із призначенням землі "гуртівня-склади" (хоча його можна і замінити при бажанні) - http://lviv.comments.ua/news/2012/11/08/112142.html

16. Grek

Grek Well-Known Member

Вчора проїзджав Стрийську-Наукову і бачив що вже почепили на даху будинку логотип ЖК - конструкцію у вигляді бриліанта.

17. Grek

Grek Well-Known Member

Веб-камера на будівництво вже кілька днів не працює :shout:

18. gonzik

gonzik Well-Known Member

Вчора був на будові. Оскільки камера здохла то ділюсь фото з вчорашнім статусом.
    Крім того, пару помічених апдейтів:
    1. Ліфти ще ніхто не починав монтувати, хоча всі кажуть що почали;
    2. в загальних коридорах почали мурувати міжсходові перегородки;
    3. Проводку в деяких квартирах вже змотнували, подирявили стіни і причому мене особисто не питались де я хочу мати ту проводку;
    4. Також з особистого, зробили виводи в вентиляції під котел, причому те розміщення котла яке я просив, ніхто не врахував. Тепер треба воювати;
    Одним словом, плюси: будова повільно але просувається, мінуси: в них з внутрішньою комунікацією явні проблеми, тому якшо плануєте щось індивідуальне в квартирах то якраз час щоб жорстко контролювати чи робиться те про що ви домовлялись.

19. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Якраз туда їду, пізніше викладу фотки. Як і обіцяв.

20. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Був на будові щойно. Будівельники як мурашки. На будові досить живо все. Махіна така величезна вимахала.

ДАХ

Найбільше сподобався дах. Купа різних шарів матеріалів + буде площадка з бруківкою для огляду. Ну і металевий символ будинку з нержавійки (можливо, буде з підсвіткою)

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

ЛІФТ

Ліфт на етапі монтування. Повсюди є якісь частини ліфта в коробках. В шахті змонтували якесь спец-риштування для монтування направляючих.
    Хотілось би вже бачити ліфти в шахтах - тут не дуже задоволений, але їх таки монтують, мєдлєнно но увєріно. Кажуть, що у вересні ліфт їздитиме. Побачимо.

[​IMG] [​IMG]

ТРУБИ
    Є труби пластикові.

[​IMG] [​IMG]

ШТУКАТУРКА

Проштукатурених десь третина квартир. Частина ще чекають своєї черги.
    Стіни, дійсно, дуже рівненькі, навіть гладенько пошкурені. Немає перепадів і нахилів. Штукатурка така, що можна вже на неї плитку клеїти. Дуже сподобалось це.
    В багатьох квартирах вже є проводка на світло і деякі розетки, стандартно розведена. Стяжки ще немає. В під’їзді є короб для комунікацій.
    А ще цікаво, що злив з даху йде через будинок, а не на зовні. Кажуть, що це щоб не замерзала зимою тала вода.

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Фотка з 2-кімнатної квартири по центру будинку. Багато квартир мають суперський вигляд з вікна.

ФАСАД

Його відносно досить швидко інсталюють. Коли я був, вже було поштукатурено правий бік, потім візьмуться за серединку будинку.
    Щойно на фото побачив якісь підвіконники - то вони там є, чи ні? Треба буде уточнити при нагоді.

Розмовляв ще по телефону з проектантом. Що взнав: що дім таки буде дійсно теплий (не просто на словах) і що лоджію з кухнею об’єднувати не варто.

[​IMG] [​IMG] [​IMG]

Останнє редагування: 30 лип 2014
    • Подобається Подобається x 6
а де твій аватар? :)