ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Grek

Grek Well-Known Member

Так я ж і пишу аби обновили сайт аби покупці бачили реальну картину.

2. Chuvachok

Chuvachok Андрій

В банку казали, що більше половини зі 110 кв. продано. Наскільки я розумію, їм вигідніше продавати квартири у вже зданому будинку. Ціна на квадрат буде на пару сотень ує дорожча. Здача наближається мєдлєнно, но увєрєно.

3. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Трохи фантазій на тему, як можна об’єднати житлові площі.

[​IMG] - я думав про цей варіант, але спізнився. Вже сусіди з’явились і навіть дещо перепланували квартиру на кухню-студіо

[​IMG] [​IMG]
    [​IMG] - напевне, це був би найкращий варіант, але невідомо, чи так взагалі можливо. Там стіна-бетон.

Плюс можна на 9 і 10 купити 1-кімнатну квартиру і зробити сходи між ними.

4. Spravedluvuj

Spravedluvuj Well-Known Member

Grek, так, наскільки відомо мені, то є ще достатньо вільних квартир.

5. Keith

Keith Well-Known Member

о_О Це ви до чого? Для кого? Саме в цих 2-х к. квартирах Ви дуже гарно і легко замалювали монолітну стіну. Ви ж не хочете , щоб Ювелірний завалився? От не малюйте таке, бо ще хто недалекий побачить і вирішить знести ту стіну - біда буде . ( ну , власне, якщо тому недалекому сил вистачить моноліт знести) .

6. Keith

Keith Well-Known Member

а це щоб легше було фантазувати))) Моноліт ( чорним).

7. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Коридори довжелезні, метрів 15 до ліфту, освітлення мабуть тільки лампове

8. Chuvachok

Chuvachok Андрій

ну так, несуча стіна

9. denverod1

новини львова, згадується про перехрестя стрийська -наукова

10. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Ну так, на всіх перехрестях чи зупинках завжди вихлопи.

Добре, що перехрестя Стрийська-Наукова майже вкінці списку і вимірювання проходило впритул до дороги :)

Прикинув відстані від будинку до доріг:

х - відстань до вул. Стрийської - 160 метрів
    у - відстань до вул. Наукової - 305 метрів
    z - відстань до самого перехрестя Стрийська-Наукова - 360 метрів

11. Uganka

Uganka Well-Known Member

Так,на мою думку коштує. +++ 1. Близько до магістральних доріг-легше добиратися до пунктів призначення,але достатньо далеко від них,щоб спати спокійно. Від зупинки не страшно йти ввечері.2.Магазинів поруч купа.3.Школи поруч є.Але навіть не розглядала їх,бо діти повинні навчатися там де краще вчать ,а не там де блище йти. З досвіду,тому тут мене ніхто не переконає. 4. Всього 110 квартир,ніяких 2,3,4...13 секцій ,а в них тисячи людей. Зробили ремонти,вивчили кожного в обличчя,запам'ятали як звуть і дружимо. 5. Якість внутрішніх робіт-спірне питання,бо заходиш і все переробляєш.---1.Той компрессор і вентиляція.Але то все можна змінити.2.Напевно мінусів ще буде і буде (як і на інших новобудовах) ,але нічого ідеального немає .

• Подобається Подобається x 2
  12. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Маю деяку інформацію - зранку розмовляв з забудовником.

Стосовно штукатурки. Каже, що це (на фото) ще не кінцевий обробіток. Там були інші квартири, вже повністю поштукатурені, цих фоток немає. Надіюсь, що Spravedluvuj викладе ці фотки.
    Також були квартири з повністю проведеною електрикою.
    Ліфти вже монтують. Є там вони розкладені - можна все оглянути і сфоткати.
    Компресор - керівник цієї споруди, а також компресора дав запевнення, що всі зауваження будуть виконано СКОРО.

Загалом, забудовник запрошує мене особисто прийти на будову, все самому відзняти і викласти фото сюди, щоб все було прозоро і не було недоговорених моментів. Так і зроблю при можливості.

13. Grek

Grek Well-Known Member

Прекрасно. Передайте йому будь-ласка моє прохання про обновлення сайту і запитайте чи вже визначились із котлами індивудуального опалення ну і за теплу підлогу уточніть при нагоді.

14. Grek

Grek Well-Known Member

Хтось знає як буде виглядати дверний блок на лоджію?
    Ось так чи інакше?

15. Ruan

Ruan Member

На рахунок забруднення перехрестя, нема чого переживати, тому що: важкі метали осідають на відстані до 10-ти метрів при великому вітрі, а вміст діоксиду азоту, сірчистого ангідриду, оксиду азоту і оксиду вуглецю в повітрі нейтралізують дерева, а там АЖ 2-ва парки неговорячи про озеро. Бо там де озера там постійно чисте повітря. таким чином, Я котрий знаю дещо про екологію стверджую, що МИ будемо жити чи не в най екологічно-чистому місці району тай взагалом міста Львова.

• Подобається Подобається x 1
  16. Spravedluvuj

Spravedluvuj Well-Known Member

Доброго вечора!
    Мені видалось, чи поміж Вашими словами все ж таки є нотки сарказму та недовіри.

Так от.
    Я приїзджав з конкретною метою та вибрав конкретну квартиру, її місцерозміщення та вигляд назовні мене і цікавив.
    Фотографії всього будинку і всіх квартир не робив, а ті, які зробив, ті і виклав.
    Виклав з бажанням поділитись, а не з метою отримати в свій "город" камінь.

Я навчився довіряти і вірити своїм очам, а не тому, що тобі росказують по телефону
    Чому - бо як правило співпадінь мало.

17. denverod1

Якщо то правда то буде ідеальний будинок :)

18. zvirilka

zvirilka Active Member

мені дуже подобається алейка з дерев, яка веде з наукової до будинку. по вулиці підстригача.
    а ще гуляла цього тижня біля будинку. є дійсно дуже багато місця для парковки автомобілів і біля будинку, і поруч. машину взагалі проблеми десь на ніч припаркувати не буде.

19. Uganka

Uganka Well-Known Member

Це ще один суттєвий + :)

---------- Додано в 10:56 ---------- Попередній допис був написаний в 10:55 ----------

+ окремий від парковки дитячий майданчик

20. Ruan

Ruan Member

Це правда без сумніву. Ще хочу додати що біля озера літом на 3-4 градуси холодніше ніж зазвичай де нема водойми

а де твій аватар? :)