ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Keith

Keith Well-Known Member

Може це і добре? Он, дивлячись, як в темі НК не мовчать, то затишшя -не так і погано. Оо.
    А новенького можу сказати лише те, що по ФФБ вже купляти квартиру тут пізно, тепер інший договір ( майнових прав) з Укргазбанком. Незнаю, добре це чи ні, але по новому договору власник майнових прав сам має документи на квартиру оформляти :ireful1:

2. Uganka

Uganka Well-Known Member

Нє,як в НК не треба.
    Не знаю як зараз,а раніше це була не дуже складна процедура. Але коли тобі віддають готове свідоцтво за яке вже заплачено і не треба бігати - це кращий варіант :)

3. Ruta

Ruta Well-Known Member

Коли планується завершення будівництва та оформлення правовстановлюючих документів? На сайті новобудов написано - 3-й квартал 2014 року, але судячи з фотографій, не встигають...

4. Uganka

Uganka Well-Known Member

В банку кажуть ,що йдуть за графіком,навіть на тиждень випереджають.

5. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Вчора вечером. Наступного тижня платитиму останній внесок (десь в ЧТ-ПТ) то розпитаю деталі про те, що всередині змінилось

Останнє редагування: 5 лип 2014
  6. promisto

promisto Well-Known Member

В банку, як правило, графік фінансування, а не будівництва

7. Chuvachok

Chuvachok Андрій

А, забув сказати - з одного боку вже штукатурка пофарбована. Колір якийсь кремовий. Чи гірчичний. Не знаю, чи то вже фінішний колір, чи ні. Але виходить, що зі сторони 3-кімнатних квартир фасад готовий.

8. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Ось фото. Правда, колір не той, що на фото (Чомусь камера мого андроіда колір не передала. можливо, це через сонце, що світило збоку в камеру).

До речі, з кредобанку протягом всього будівництва дійсно якась комісія весь час їздить і перевіряє стан будови.

9. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Блін:haha: щойно глянув договір - я мусів заплатити не 15 липня, а 1 липня:haha: протермінував декілька днів.

10. promisto

Мають відвідувати будову мінімум раз в місяць

11. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

Сьогодні мав зустрітися по тому питанню з людиною там на будові, але затримали клієнти на зустрічі довше ніж планував собі по часу і та людина поїхала додому. Тепер вже не знаю коли зможу знову зустрітися щоб поговорити, бо все розплановано на наступні 2 тижні, а потім відпустка.

---------- Додано в 23:23 ---------- Попередній допис був написаний в 23:20 ----------

незнаю як інші банки, але укргазбанк від мене вимагав календарний графік будівництва також

12. promisto

і в укргазбанку є хтось, хто може визначити тиждневе випередження чи відставання по графіку робіт по об"єкту?

13. Smith Wesson

Не знаю, бо там не працюю.

14. promisto

практика показує що добре коли можуть визначити +/- в місячний проміжок

15. Smith Wesson

Моя практика показує, що то все фігня, бо я графік будь-який можу намалювати (перемалювати).
    І як правило в мене їх декілька варіантів (для документації, для банку, для виконроба).

16. Chuvachok

Chuvachok Андрій

кажуть що вже почали штукатурити - біля 10 квартир вже поштукатурено :)

17. promisto

Але він деколи буває додатком до договору та зберігається у замовника, який за не дотримання строків.........

18. Smith Wesson

То і є відповіддю ;)

19. Grek

Grek Well-Known Member

Підкажіть а тепла підлога на балконі передбачена?

20. Chuvachok

Chuvachok Андрій

90% що ні. Лише кухня, ванна і туалет.
    Думаю, при бажанні домовитись можна про балкон, як і про коридор.

а де твій аватар? :)