ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Uganka

Uganka Well-Known Member

Наш будинок в який не фарбуй,все одно буде найкращим в тому районі :blush:

2. promisto

promisto Well-Known Member

нє, ну то файно - уже сепаратиста мені припаяли:russian_ru:

3. Uganka

Uganka Well-Known Member

:russian_ru: -це ви такий? вам би дуже пасував перший балкончик на 15 сторінці від нашого дизайнера Denverod1 :))) А взагалі то ми нічого вам не паяли,ви наші критикі,ми скоро все про будівництво будемо знати,от ви як напишите якусь каку про наш будинок,то ми одразу в гугл. Так шо "мир,дружба,жвачка" :drinks:

4. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Щось без денверовода сумно, де він?)

5. promisto

Він після бані ще не відійшов:wacko:

6. Uganka

Uganka Well-Known Member

Наступного тижня починають монтувати ліфти (турецькі елітні :) ) Турецькі,французькі,німецькі -це чудово,але хто їх обслуговуватиме,гарантійні ремонти хто буде робити?

7. Chuvachok

Chuvachok Андрій

наші львівські сервісмени. В нас тут не руські Івани працюють. Руки, себто, ростуть звідки треба)

8. Uganka

Uganka Well-Known Member

Ну в мене зараз ліфт чи не єдиний на все місто,і місцеві сервісмени кажуть сорі,гарантія чия?ліцензія на сервіс в кого? і приїжджають хлопці за 300 км ,щоб той гарантійний ремонт чи регламентні роботи провести.Тому і питаю.

---------- Додано в 20:50 ---------- Попередній допис був написаний в 20:49 ----------

Це чудово!

9. Keith

Keith Well-Known Member

А що ліфти так часто ламаються? А то у мене взагалі фобія на цю тему, я завжди як вгості приїжаю до когось, де на ліфті їхати треба то пішком ходжу:pardon:

10. Uganka

Uganka Well-Known Member

Та ні,но в нас 1 раз на кілька місяців якісь сервісні роботи проводять,а їдуть з іншого міста. Хоча буває таке,що хтось застрягає,це ж техніка.

11. promisto

Мій дядько також так завжди чинить, але одного разу все ж таки вмовили спуститись ліфтом...... - думаю здогадались чим то скінчилось:)))

12. Chuvachok

Chuvachok Андрій

У львові тисячі ліфтів і купа ліфтерів. Це у нас не проблема. Наш ліфтер вже на робочому Румстері їздить)))
    служба аварійна працює як годинник - весною тітку визволяв з ліфтового полону;) спрацювали скоро, як в сша)

13. Grek

Grek Well-Known Member

Цікаве питання законності піднято в сусідній гілці по будівництву набережного кварталу, відповідні запитання виникають і по Ювелірному:
    1. По генплану міста Львова дана ділянка має призначення "промислові підприємства" і там не передбачено житлових будинків.
    2. Цільове призначення по кадастровій карті теж не передбачає житлової забудови, а передбачає Цільове призначення: 03.10 Землі громадської забудови (для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури).
    Виникає відповідне запитання чи не буде через ці нюанси складнощів при реєстрації будинку?

14. promisto

Треба змінити цільове призначення земельної ділянки - це не є великою проблемою, але з нашою бюрократією займає час (обрунтування, погодження, затвердження сесією)

15. Uganka

Uganka Well-Known Member

Призначення території-землі житлової та громадської забудови. (1.Архітектурно-будівельне вирішення . П.1.1.Характеристика ділянки будівництва,прироні та містобудівельні умови.) Толмуд в банку. Спимо спокійно.

• Подобається Подобається x 1
  16. Chuvachok

Chuvachok Андрій

В тому і є перевага Фонду Фінансування Будівництва, що банк (в нашому випадку Кредобанк) конкретно контролює забудовника, перевіряє дозвільні документи, цільові витрати коштів та ін.

У випадку з НК - там інша схема фінансування (пайова участь).

17. Grek

Grek Well-Known Member

Ну написати вони могли так само як і НК, бо так вважали за правильне. І доречі це загальна класифікація землі, а далі іде поділ на Землі житлової забудови і Землі громадської забудови. Так ось дана земля іде під громадську так само як і НК (тільки там під обслуговування закладу освіти а тут під базар або торговий центр чи склад або щось подібне (будівлі ринкової інфраструктури)). І на рахунок власності земельної ділянки - вона є в приватній власності забудовника чи в оренді від міста чи в суборенді? бо я коли їздив дивитись то в такі дєбрі не залазив і не уточняв це все.

Останнє редагування: 28 чер 2014
  18. Keith

Keith Well-Known Member

Земля в оренді у міста. Там з землею проблем немає.
    П.с. Доречі за ФФБ правильно підмітили, у банку контролюють все, особливо юридичне питання.

---------- Додано в 12:54 ---------- Попередній допис був написаний в 12:43 ----------

Знаю:ireful1: :rock:
    Але я не так вже боюся, в мене клаустрофобії немає:mocking: просто коли заходиш у якусь обшарпану панельку , де той ліфт і так на ладан дише , то в мене перед очима так і стоїть картина як він стрімко летить вниз.

• Подобається Подобається x 1
  19. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

Все правильно, та земля колись йшла під торговий центр. Я його навіть рахував, але коли стикнулися з проблемою переносу інженерних мереж, то ті витрати перевищували будівництво самого ТЦ. Інвестор відмовився і будь-який адекватний відмовився би. Тому я думаю що місто саме зацікавлене щоб там щось збудувати, для чого не треба мереж переносити ( не стільки площі буде багато займати) а не щоб там була пустка. Детальніше за ту ділянку зможу взнати через тиждень.

20. Uganka

Uganka Well-Known Member

Тиждень минув.

---------- Додано в 19:11 ---------- Попередній допис був написаний в 19:10 ----------

Всі мовчать "наче пороблено". Що новенького?:)

а де твій аватар? :)