ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Grek

Grek Well-Known Member

Та вони і в Білорусі їх збирають на ЗАО «Гомельлифт» але думаю що в Україні ставлять все-таки київські.

2. promisto

promisto Well-Known Member

Нажаль у мене чистокровний француз

3. Uganka

Uganka Well-Known Member

Як ми за вас раді :preved: Це вам нічого не нагадує?:)

4. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

Не зрозумів? (я мав наувазі, що в будинку де я живу, стоїть німецький ліфт, може щось не так мене зрозуміли)

5. promisto

А у мене на роботі - тільки нам натякають на те, що ми тут пі......ми міряємся:)))

6. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

Ааа :haha:
    Роблю днями і ночами, вже не соображаю ;)

7. Chuvachok

Chuvachok Андрій

На попередніх фото (справа внизу) видно, що на одній зі стін будинку "пристрілювали" кольори, якими малюватимуть фасад. Судячи з тої фотки, кольори будинку будуть світлі - різні відтінки кремового.
    На мою думку, краще було б якби кольори були темніші - так сонячне тепло краще поглинатиметься будинком і, загалом, ймовірно буде на 1-2 градуси тепліше :)

Цікаво, а навіщо вони газоблоки дещо висувають з-за площу квартири?

8. promisto

Висувають на 50 мм бо у місці перекриття будуть давати 100 мм утеплювача для уникнення "містка холоду" - це стандартне виконання вузла стику перекриття та зовнішньої стіни будинку при монолітно-каркасному будівництві

• Подобається Подобається x 3
  9. Uganka

Uganka Well-Known Member

Мені особисто теж темний подобається,але не через сонячне тепло,а тому,що через пару років вигорить і буде світлим,а світлий коли вигорить ,то буде безцвітним. До того ж бруд не так видно і будинок виглядає охайніше.:)

• Подобається Подобається x 1
  10. Chuvachok

Chuvachok Андрій

О, я саме про це Ігору говорив, такі ж аргументи йому наводив.

11. Uganka

Uganka Well-Known Member

Можна подумати.що нас хтось запитає,який колір обрати :)))

---------- Додано в 11:49 ---------- Попередній допис був написаний в 11:45 ----------

Ну якщо запитають,то 2 людини вже за темний:)

12. Uganka

Uganka Well-Known Member

Розмовляла з Ігорем,він теж схиляється до темного.:)

13. promisto

Цікава полеміка: темніший, світліший - може час згадати про таку штуку як "Паспорт фасаду" в якому зазначений номер кольору фарб і який підлягає затвердженню в установленому порядку чи може пан Ігор цього не знає?

14. Uganka

Uganka Well-Known Member

А нам вже і помріяти не можна,що ми в цьому житті щось можемо міняти.:) Ну подобається людям темніший віддінок кольору,чому не обговорити це. Колір буде як на папері,а відтінок який ми хочемо.;)

---------- Додано в 16:31 ---------- Попередній допис був написаний в 16:29 ----------

Ой,ошибочка вышла

15. promisto

Здача забудовнику комісії дорожче вийде - треба буде комісії очі закапати щоби відтінок не помітили:drinks:

16. Uganka

Uganka Well-Known Member

А що буває таке ,що комісія без крапель автографи роздає?

17. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Це не проблема - вдягнути комісії фіолетові окуляри на очі.
    Он в сусідів в Хорошій Домівці зробили в під’їзді бутафорську нішу для другого ліфта, бо по нормам треба 2 ліфти. А ліфт-то насправді один. І нічо - здали:)

18. Grek

Grek Well-Known Member

Ага, а порівняйте у Львівській мрії на Рубчака, який ескіз будинку рекламувався і якого кольору отримали в результаті :)))

19. Uganka

Uganka Well-Known Member

Круто. А promisto заважає нам про відтінок задекларованого кольору мріяти :)

20. Keith

Keith Well-Known Member

А біля мене є новобуд "Респекталь" , то там спочатку взагалі його пофарбували в ядок такий, якийсь фіолетовий , який не вписувався ні в які ворота, а потім перефарбували в нейтральні тона, ( чи то самі зрозуміли що жах, чи то проблеми якісь виникли) хоча по проекту, як я розумію, той ядок планували залишити :crazy:

а де твій аватар? :)