ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Keith

Keith Well-Known Member

Я такі жаростійкі бачила біля себе в одному типу елітному новобуді на Моршинській , в око кидаються своїм блиском. А чим вони гірші?
    :dntknw: це дорого чи ні? Тут на будові ж 4 ліфти буде на 2 під'їзди .

2. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Що мені не дуже подобається - так це те, що у ванній кімнаті стінка не з цегли... Але то таке - питання спірне.

---------- Додано в 10:16 ---------- Попередній допис був написаний в 10:03 ----------

Мені на днях дзвонили і питали, чи буду об’єднувати кімнату з балконом. Сказав "ні".

3. Uganka

Uganka Well-Known Member

Ніколи не жила в будинку з газобетону,але судячи з того ,як люди будують свої приватні будинкі саме з нього,то думаю,що це не гірший за цеглу матеріал. Маю дві стінкі в ванній з гіпсокартону,по ньому плитка,проблем ніяких-це про досвід. Бачила як різні марки червоної цегли перевіряли будівельники-кидали в ведро з водою,не вся залишалась у "первозданном виде". Так шо цегла-то дійсно спірне питання. Все буде ок.:)

---------- Додано в 10:23 ---------- Попередній допис був написаний в 10:21 ----------

Ми теж відмовились об'єднувати.

4. zvirilka

zvirilka Active Member

До речі, з опису ліфти у нас мають бути афігенні дійсно. ;)

5. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

Яка конкретно модель? Бо знаєте один виробник робить і афігенні і не дуже.

---------- Додано в 10:38 ---------- Попередній допис був написаний в 10:35 ----------

Ну чи гірші чи ні, то вже треба в постачальників тої продукції питати, я маю технологічні карти на то і на то, еле зараз немаю часу тим бавитися, роботи багато маю. То моя суб'єктивна думка, що кераміка краща.
    Ліфти нормальні всі таку середню ціну мають.

6. Uganka

Uganka Well-Known Member

Як і все інше;)

7. zvirilka

zvirilka Active Member

моделі не знаю, але Ігор нам казав, що всі опції будуть.:good:

8. promisto

promisto Well-Known Member

А які в ліфтах опції потрібні окрім надійності?

9. Smith Wesson

Щоб прямо в квартиру заїзжав :mocking:

10. Uganka

Uganka Well-Known Member

От би всіх от заздрощів покрутило :haha:

11. Chuvachok

Chuvachok Андрій

як мінімум, гарний естетичний вигляд. тишина. захист від застрягання. плавність ходу (як їде ліфт у кінг-кросі)...
    а ще щоб щось говорив: "третій поверх...п’ятий поверх" :) бачив такі ліфти

12. promisto

а це як?

---------- Додано в 08:46 ---------- Попередній допис був написаний в 08:44 ----------

Краще б забудовник поставив стабілізатори напруги для ліфтів, бо від "стабільності" напруги в наших електромережах автоматика на ліфтах виходить з ладу дуже швидко - для прикладу плата контролера відкривання ліфта "ОТІS" 1500$

13. Chuvachok

Chuvachok Андрій

як мені пояснював менеджер, є акумулятори, які при зникненні світла активовують аварійний режим роботи ліфта і він довозить пасажирів до найближчого поверху

14. promisto

Ліфти застрягають не тільки від вимкнення елетропостачання

---------- Додано в 08:52 ---------- Попередній допис був написаний в 08:51 ----------

А яка кантора монтує ліфти?

15. Chuvachok

Chuvachok Андрій

promisto, поняття не маю :) що знав - то сказав. такі нюанси - то вже до менеджера.
    думаю, захист від зникнення/перепаду напруги має бути. то ж не самий простий ліфт. де є електроніка - там має бути базовий її захист.

до речі, про ваш випадок - напевне, в ліфтах ОТІС виходить з ладу не плата контроллера, а просто злітає прошивка, тому вам було б класно знайти спеціаліста, який може прошивку перезалити. то дешево і розумно було б.

16. promisto

Та ні, власне що плата (дверний оператор), ліфт на постійному обслуговуванні в ліцензованої фірми. Доки не поставили стабілізатори проблеми були часто і з прошивками також. З ліфтами LIFTMATERIAL проблем більше.

17. Chuvachok

Chuvachok Андрій

ІМХО плата до білоруського ліфта ОТІС ніяк не може коштувати 1500 уо. а собівартість може сягати 20-40 уо.
    там абсолютно немає нічого складного в електроніці
    я більш ніж впевнений, що якщо посидіти на форумах і дослідити то питання, вийти на виробника/розробника тих плат, то можна вийти на ціну 50$-200$.
    можу помилятись, але то малоймовірно і дискусія іншої теми...

18. Grek

Grek Well-Known Member

19. Chuvachok

Chuvachok Андрій

хм, все життя думав, що то білоруський ліфт. а ще подумав, що фірма, яка обслуговує ліфти, не дасть залізти туди іншим (дешевшим) спеціалістам..

20. Smith Wesson

Але в мене в будинку стоїть модніший ніж у вас буде )))
    Ліфт ZIRCON (Німці) без машинного відділення.

а де твій аватар? :)