ЖК "Ювелірний" -відгуки

Discussion in 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка' started by IrynaDub, Dec 3, 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Chuvachok

Chuvachok Андрій

У львові тисячі ліфтів і купа ліфтерів. Це у нас не проблема. Наш ліфтер вже на робочому Румстері їздить)))
    служба аварійна працює як годинник - весною тітку визволяв з ліфтового полону;) спрацювали скоро, як в сша)

2. Grek

Grek Well-Known Member

Цікаве питання законності піднято в сусідній гілці по будівництву набережного кварталу, відповідні запитання виникають і по Ювелірному:
    1. По генплану міста Львова дана ділянка має призначення "промислові підприємства" і там не передбачено житлових будинків.
    2. Цільове призначення по кадастровій карті теж не передбачає житлової забудови, а передбачає Цільове призначення: 03.10 Землі громадської забудови (для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури).
    Виникає відповідне запитання чи не буде через ці нюанси складнощів при реєстрації будинку?

3. Uganka

Uganka Well-Known Member

Призначення території-землі житлової та громадської забудови. (1.Архітектурно-будівельне вирішення . П.1.1.Характеристика ділянки будівництва,прироні та містобудівельні умови.) Толмуд в банку. Спимо спокійно.

• Подобається Подобається x 1
  4. Chuvachok

Chuvachok Андрій

В тому і є перевага Фонду Фінансування Будівництва, що банк (в нашому випадку Кредобанк) конкретно контролює забудовника, перевіряє дозвільні документи, цільові витрати коштів та ін.

У випадку з НК - там інша схема фінансування (пайова участь).

5. Grek

Grek Well-Known Member

Ну написати вони могли так само як і НК, бо так вважали за правильне. І доречі це загальна класифікація землі, а далі іде поділ на Землі житлової забудови і Землі громадської забудови. Так ось дана земля іде під громадську так само як і НК (тільки там під обслуговування закладу освіти а тут під базар або торговий центр чи склад або щось подібне (будівлі ринкової інфраструктури)). І на рахунок власності земельної ділянки - вона є в приватній власності забудовника чи в оренді від міста чи в суборенді? бо я коли їздив дивитись то в такі дєбрі не залазив і не уточняв це все.

Last edited: Jun 28, 2014
  6. Keith

Keith Well-Known Member

Земля в оренді у міста. Там з землею проблем немає.
    П.с. Доречі за ФФБ правильно підмітили, у банку контролюють все, особливо юридичне питання.

---------- Додано в 12:54 ---------- Попередній допис був написаний в 12:43 ----------

Знаю:ireful1: :rock:
    Але я не так вже боюся, в мене клаустрофобії немає:mocking: просто коли заходиш у якусь обшарпану панельку , де той ліфт і так на ладан дише , то в мене перед очима так і стоїть картина як він стрімко летить вниз.

• Подобається Подобається x 1
  7. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

Все правильно, та земля колись йшла під торговий центр. Я його навіть рахував, але коли стикнулися з проблемою переносу інженерних мереж, то ті витрати перевищували будівництво самого ТЦ. Інвестор відмовився і будь-який адекватний відмовився би. Тому я думаю що місто саме зацікавлене щоб там щось збудувати, для чого не треба мереж переносити ( не стільки площі буде багато займати) а не щоб там була пустка. Детальніше за ту ділянку зможу взнати через тиждень.

8. Uganka

Uganka Well-Known Member

Тиждень минув.

---------- Додано в 19:11 ---------- Попередній допис був написаний в 19:10 ----------

Всі мовчать "наче пороблено". Що новенького?:)

9. Keith

Keith Well-Known Member

Може це і добре? Он, дивлячись, як в темі НК не мовчать, то затишшя -не так і погано. Оо.
    А новенького можу сказати лише те, що по ФФБ вже купляти квартиру тут пізно, тепер інший договір ( майнових прав) з Укргазбанком. Незнаю, добре це чи ні, але по новому договору власник майнових прав сам має документи на квартиру оформляти :ireful1:

10. Uganka

Uganka Well-Known Member

Нє,як в НК не треба.
    Не знаю як зараз,а раніше це була не дуже складна процедура. Але коли тобі віддають готове свідоцтво за яке вже заплачено і не треба бігати - це кращий варіант :)

11. Ruta

Ruta Well-Known Member

Коли планується завершення будівництва та оформлення правовстановлюючих документів? На сайті новобудов написано - 3-й квартал 2014 року, але судячи з фотографій, не встигають...

12. Uganka

Uganka Well-Known Member

В банку кажуть ,що йдуть за графіком,навіть на тиждень випереджають.

13. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Вчора вечером. Наступного тижня платитиму останній внесок (десь в ЧТ-ПТ) то розпитаю деталі про те, що всередині змінилось

Last edited: Jul 5, 2014
  14. Chuvachok

Chuvachok Андрій

А, забув сказати - з одного боку вже штукатурка пофарбована. Колір якийсь кремовий. Чи гірчичний. Не знаю, чи то вже фінішний колір, чи ні. Але виходить, що зі сторони 3-кімнатних квартир фасад готовий.

15. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Ось фото. Правда, колір не той, що на фото (Чомусь камера мого андроіда колір не передала. можливо, це через сонце, що світило збоку в камеру).

До речі, з кредобанку протягом всього будівництва дійсно якась комісія весь час їздить і перевіряє стан будови.

16. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Блін:haha: щойно глянув договір - я мусів заплатити не 15 липня, а 1 липня:haha: протермінував декілька днів.

17. Smith Wesson

Сьогодні мав зустрітися по тому питанню з людиною там на будові, але затримали клієнти на зустрічі довше ніж планував собі по часу і та людина поїхала додому. Тепер вже не знаю коли зможу знову зустрітися щоб поговорити, бо все розплановано на наступні 2 тижні, а потім відпустка.

---------- Додано в 23:23 ---------- Попередній допис був написаний в 23:20 ----------

незнаю як інші банки, але укргазбанк від мене вимагав календарний графік будівництва також

18. Smith Wesson

Не знаю, бо там не працюю.

19. Smith Wesson

Моя практика показує, що то все фігня, бо я графік будь-який можу намалювати (перемалювати).
    І як правило в мене їх декілька варіантів (для документації, для банку, для виконроба).

20. Chuvachok

Chuvachok Андрій

кажуть що вже почали штукатурити - біля 10 квартир вже поштукатурено :)

а де твій аватар? :)