ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Uganka

Uganka Well-Known Member

М-да,озеро жесть. Але все в наших руках.

2. promisto

promisto Well-Known Member

Роглядав сьогодні робочий проект "Багатоквартирний трисекційний житловий будинок з вбудованими приміщеннями громадського призначення та прибудованим дитячим дошкільним закладом по вул Фр. Скорини, 44 у м Львові" http://kremin-ua.com/ Конструктив аналогічний "Ювелірному" - монолітний каркас, заповнення 300 мм газоблок + 50 мм. мінвата (це після змін у проект, до того була цегла 380мм та утеплювач 50 мм.)

3. Chuvachok

Chuvachok Андрій

4. Uganka

Uganka Well-Known Member

Там немає озера,ФК,Скай-парку,зупинок громадського транспорту в усі боки,закритої території, нас.:nea:

5. promisto

якщо й будете мерзнути, то не одні:)))

6. Uganka

Uganka Well-Known Member

Не замерзнемо :drinks:

7. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Жк "Схід Сонця" вроді теж будували з газоблоку+пінопласт. На skyscrapper є ціла тема з фотками будови, кому цікаво..

8. Chuvachok

Chuvachok Андрій

9. promisto

Порада для тих, у чиїх квартирах ще не виконували штукатурні роботи: домовтися з забудовником, що ви прокладете електромережу - зекономите кошти як на пробивання так і на їх заробку, уникните ризику появи тріщин в місцях виконання штраб під електромережу по штукатурці

• Подобається Подобається x 1
  10. Uganka

Uganka Well-Known Member

Невже у нас нарешті все добре,що всі спрямували увагу на НК (от де битва :bomb:)? Будівництво ззовні нагадує мурашник. А всередені хтось був?

11. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

Якщо треба, то можу побувати, що цікавить?

---------- Додано в 02:05 ---------- Попередній допис був написаний в 02:03 ----------

А що забудовник електромережу не розводить по квартирі?

---------- Додано в 02:09 ---------- Попередній допис був написаний в 02:05 ----------

У них на сайті пише
    як це? та ж програма на цей рік не працює, бо немає бабла на неї в бюджеті, хіба що вони встигли ще за правління овоча на початку року підсуєтитися...
    А ще мені дивно, що така "шанована" проектна фірма робила ту совдепію, а в себе на сайті про то інформації не виставила ха-ха-ха.

12. Uganka

Uganka Well-Known Member

Коли я була,то всередені ніяких робіт не бачила,перестінки не всюди стоять,комунікацій немає,про електричні,штукатурні роботи мовчу.Тому і цікаво,що змінилося. Якщо можете,то розвідайте :)

13. promisto

Якщо і розводить, то у кожного своє бачення де і що буде стояти - розетка за шафою мало чим допоможе

14. Smith Wesson

Я думаю, що кількість точок по проекту вони вам зроблять, решту за додаткову плату. А де хочете щоб воно було, то треба наперед узгоджувати з їхніми електриками, інакше втулять там де має бути по проекту.

15. promisto

от і я про те

16. Keith

Keith Well-Known Member

Наскільки я знаю, в Ювелірному розводку не роблять . "Від лічільника -самі " - слова представника забудовника. Може зараз вже щось змінилося, взнавала місяць тому.

17. Smith Wesson

Так знаю було на Панча в Схід сонця від Нового міста, бо допомагав знайомим виявити недоліки при підписанні акту прийому-передачі.

18. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Треба заново прочитати договір. Але, на скільки ятпригадую, то по договору електрику лише до лічильника квартири

19. Smith Wesson

Якщо то дійсно так, можу всім допомогти, електрику від лічильника вже зараз вам будуть робити якщо забажаєте (за ваші гроші звичайно).

20. Keith

Keith Well-Known Member

В додатку вказано , що замовник будівництва робить -100% на сходовій клітці; мідна електропроводка, лічильник. А довіритель (покупці) - вимикачі, розетки, лічильники.

---------- Додано в 19:59 ---------- Попередній допис був написаний в 19:58 ----------

Допомогти чим? Ви електрик?

а де твій аватар? :)