ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. denverod1

denverod1 Well-Known Member

на іншому форумі

2. zvirilka

zvirilka Active Member

3. Chuvachok

Chuvachok Андрій

zvirilka, Конкуренти зашуршали :))) Особливо, з появою деяких демперів у Франківському районі :)
    Як-то кажуть "не без цього".
    Той дім будує не шарашкіна кантора, а будівельна фірма. За якість будівництва я на 1000% впевнений.

В "свою річку" замовник будови плювати не буде, тим більше, що йому потім "з неї пити"))))

Останнє редагування: 13 чер 2014
  4. Uganka

Uganka Well-Known Member

Меня,как человека,который купил квартиру в этом доме,немного задевает коментарий о "так называемых проблемах" дома. Давайте так-Имя,квалификация по диплому,опыт работы. И если вы правы в том,о чем пишете,мы будем бороться по другому или плакать от безысходности. А слухи,личное мнение нам уже не интересно,деньги уплачены

5. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Южанка, та не сприймайте ви так всерйоз те, що пишуть на великому паркані (заборі) під назвою інтернет :)))
    тим більше, що абсолютно все можете перевірити самі чи розпитати співмешканців))

До речі, ще згадав деяку інфу : буд. Компанія, яка будує Ювелірний, будувала цей будинок: http://maps.gstatic.com/m/streetvie...18&hl=ru&ved=0CBAQ2wU&ei=QjGbU5bNLYHu8AOw5IFw

Можу помилятись, так як мені їхній керівник колись пояснював і я не на 100% впевнений, що вірно зрозумів, але кому буде цікаво, зможе уточнити, розпитати мешканців за відгуки...

Останнє редагування: 13 чер 2014
  6. TGIF

TGIF New Member

Всім привіт! Я теж тепер майбутня мешканка цього будиночку (4 поверх)! Прикольно, що тут є ціла тема з обговоренням!!!!!!! На разі проживаю в Києві, але сподіваюсь познайомитись зі всіма на здачі будинку десь осінню!

7. Chuvachok

Chuvachok Андрій

8. Uganka

Uganka Well-Known Member

Привезли вент.канали,наступного тижня ліфт. Найближчим часом починають працювати в 2 зміни.

• Подобається Подобається x 1
  9. Uganka

Uganka Well-Known Member

Cама не розумію навіщо включилась , нерви,хвилювання,як писала одна розумна дівчина "не мобілку купляємо". Знаю,що наш будинок буде найкращим. А ще я почитала про карст " Карстові процеси розвиваються майже на 60% території України, в тому
    числі найбільш небезпечні процеси відкритого карсту. У деяких областях
    України ступінь ураженості карстовими процесами сягає 60-100% території. Карстові провали в Украинї утворюються вздовж рік Южний Буг, Дісна и Дніпро." І ще багато іншого.Кому цікаво погугліть. Ніхто не може бути впевненим ,що його будинок стоїть там де треба,тим паче у Львові,де багато підземних річок .

10. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Цікаво, привезуть одразу всі 4 ліфти?

11. Uganka

Uganka Well-Known Member

Дуже сподобалось перше фото. Це ваш?:)))

---------- Додано в 22:28 ---------- Попередній допис був написаний в 22:23 ----------

Ми за! Розкрутимо власника на барбекю,потім все зафоткаємо і в нет,хай всі заздрять. :)

12. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Ну та :blush:

13. Uganka

Uganka Well-Known Member

Які новинки?

14. zvirilka

zvirilka Active Member

На днях прогулювалась і побачила, що у сусідньому домі справа теж почали робити фасад, а ще трохи далі на Стрийській будують ще один будинок (здається, карпатбуд). Район оживає.

15. Keith

Keith Well-Known Member

Це Ви про той інститут на Підстригача? Якщо так, то радує, напевно взялися за ті злощасні компрессори!

16. zvirilka

zvirilka Active Member

якщо дивитись на онлайн-камеру, то справа є якийсь будинок. не знаю, що це за будинок, але там теж почали робити фасад.

17. Keith

Keith Well-Known Member

ось це? Бо в мене вебка відмовляється навідріз працювати:ireful1:

18. zvirilka

zvirilka Active Member

Саме так, той будинок, але набагато правіше того будинку роблять новий фасад.
    самий правий бік того будинку.
    а камеру відкривайте в Internet explorer і буде вам щастя!

19. Keith

Keith Well-Known Member

Нема мені й з explorerом щастя - квадрат малєвіча показує і все. :sad:

20. Chuvachok

Chuvachok Андрій

На численні прохання в ПП трудящих, сфоткав пару фоток по дорозі в Кінгкрос:
    Видно, що за останні пару днів всі лоджії вставили зі сторони 3-кімнатних квартир. З іншого боку будинку почали робити бортики для лоджій.
    це стан пляжу поруч з будинком. надіюсь, він виглядатиме краще і нам буде можливість туда попадати
    [​IMG][​IMG]
    Ну і панорама загальна - було дуже гарне небо

а де твій аватар? :)