ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Треба заново прочитати договір. Але, на скільки ятпригадую, то по договору електрику лише до лічильника квартири

2. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

Якщо то дійсно так, можу всім допомогти, електрику від лічильника вже зараз вам будуть робити якщо забажаєте (за ваші гроші звичайно).

3. Keith

Keith Well-Known Member

В додатку вказано , що замовник будівництва робить -100% на сходовій клітці; мідна електропроводка, лічильник. А довіритель (покупці) - вимикачі, розетки, лічильники.

---------- Додано в 19:59 ---------- Попередній допис був написаний в 19:58 ----------

Допомогти чим? Ви електрик?

4. Smith Wesson

Ні, я менеджер проектів, отже знаю електриків і всіх хто пов'язаний з будовами, за деталями в ПП.

• Подобається Подобається x 1
  5. vovkas

vovkas New Member

Smith Wesson, мені теж, я теж звідси і теж хочу. Киньте ваші контакти в ПП.

6. Smith Wesson

Цитата вирвана з контексту, "всіх" мається на увазі, що всіх учасників процесу, когось та і знаю вже перевірених часом та співпрацею, мені не обов'язково знати наприклад виконавців робіт з електропостачання чи зовнішнього оздоблення будинків, які існують у Львові, достатньо знати кваліфікованих, порядних та з адекватними цінами на свої послуги. На майбутнє, давайте запитання якісь по "сущєству" а то моє перебування на форумі зведеться до розжовування своїх же постів.

7. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Специфікація робіт - сфотографував свій додаток до договору
    [​IMG] [​IMG]

8. Smith Wesson

З того додатку стає ясно, що розводку по квартирі робить забудовник, але якось воно сформульовано не чітко, має бути вказано що то по квартирі, так як вказано на сходовій клітці.
    Я так розумію продаж через ФФБ, тому що фігурує "Довіритель".

9. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Я б сказав, прочитавши той документ, що 99% розводки в квартирі не буде.
    Там ще є незрозумілий момент з внутрішніми стінами. Там написано: цегла / піноблок. А реально усі внутрішні стіни з газоблоку.

10. Smith Wesson

А чому перед підписанням договору не взнавали за розводку по квартирі?

11. Uganka

Uganka Well-Known Member

А мені казали,що розводка в квартирі буде. Хто перепитає,напишіть,будь ласка.:)

12. Smith Wesson

Взагалі має бути чітко в специфікації вказано, що входить в наповнення квартири.

13. Chuvachok

Chuvachok Андрій

то було так давно і тоді інше було в голові і на порядку денному ;)
    та й ті договора (ффб, додатки), як я зрозумів, надавав банк і вони були максимально стандартними.

14. Uganka

Uganka Well-Known Member

Тоді гроші були в голові-де взяти,вистачить-не вистачить,втратиш чи ні.Думаю,як і у більшості покупців,проводка була чимось мізерним і не таким важливим. А тепер інша річ,хочемо щоб була всюди,і розеткі там де пальчиком тикнеш,ну як завжди -"апетит приходить...":)

15. Smith Wesson

Так, буде, але по одній коробці під розетку та вимикач на кімнату і на один світильник вгорі. Решта за додаткові гроші, цікавить щоб вже робили де пальчиком тикнете? Прошу в ПП.

16. Keith

Keith Well-Known Member

Була на будівництві сьогодні, ділюся фотками,кому цікаво;) Ліфти привезли, якраз розвантажували:
    Також видно процес з укладанням "бортиків" на лоджіях( фото між під"їздами) [​IMG]
    Доречі, в с/у, ванній дійсно не цегла, а газобетон , цегла яку видно з с/у - це вентканал між с/у і кухнею. Ось: [​IMG]
    Вигляд однієї кімнати на даному етапі:
    Ну і двір, на території того інституту лежать квадратики такі - то димохід,верніше короб для нього, а в квартирах уже лежать труби для нього. [​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 2
  17. Uganka

Uganka Well-Known Member

Дуже цікаво :mocking: Найголовніше,що ліфти привезли :good:

18. Smith Wesson

Все нормально судячи по фото. Блоки для комину зовнішні, стандартні для новобудов, всередині монтується керамічна труба, по трубі йде гаряче повітря та продукти згоряння газу вверх, а між блоками та трубою холодне повітря вниз, якось так на хлопський розум.

19. Grek

Grek Well-Known Member

А якої фірми ліфти? Бо знаю тільки що небілоруські :)))

20. Keith

Keith Well-Known Member

Ліфти турецькі, фірма здається -"Has asansor"

---------- Додано в 23:51 ---------- Попередній допис був написаний в 23:44 ----------

Чи керамічна труба буде я не знаю, бачила тільки ось такі [​IMG]

а де твій аватар? :)