ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Uganka

Uganka Well-Known Member

Які новинки?

2. zvirilka

zvirilka Active Member

На днях прогулювалась і побачила, що у сусідньому домі справа теж почали робити фасад, а ще трохи далі на Стрийській будують ще один будинок (здається, карпатбуд). Район оживає.

3. Keith

Keith Well-Known Member

Це Ви про той інститут на Підстригача? Якщо так, то радує, напевно взялися за ті злощасні компрессори!

4. zvirilka

zvirilka Active Member

якщо дивитись на онлайн-камеру, то справа є якийсь будинок. не знаю, що це за будинок, але там теж почали робити фасад.

5. Keith

Keith Well-Known Member

ось це? Бо в мене вебка відмовляється навідріз працювати:ireful1:

6. zvirilka

zvirilka Active Member

Саме так, той будинок, але набагато правіше того будинку роблять новий фасад.
    самий правий бік того будинку.
    а камеру відкривайте в Internet explorer і буде вам щастя!

7. Keith

Keith Well-Known Member

Нема мені й з explorerом щастя - квадрат малєвіча показує і все. :sad:

8. Chuvachok

Chuvachok Андрій

На численні прохання в ПП трудящих, сфоткав пару фоток по дорозі в Кінгкрос:
    Видно, що за останні пару днів всі лоджії вставили зі сторони 3-кімнатних квартир. З іншого боку будинку почали робити бортики для лоджій.
    це стан пляжу поруч з будинком. надіюсь, він виглядатиме краще і нам буде можливість туда попадати
    [​IMG][​IMG]
    Ну і панорама загальна - було дуже гарне небо

9. Uganka

Uganka Well-Known Member

М-да,озеро жесть. Але все в наших руках.

10. Chuvachok

Chuvachok Андрій

11. Uganka

Uganka Well-Known Member

Там немає озера,ФК,Скай-парку,зупинок громадського транспорту в усі боки,закритої території, нас.:nea:

12. Uganka

Uganka Well-Known Member

Не замерзнемо :drinks:

13. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Жк "Схід Сонця" вроді теж будували з газоблоку+пінопласт. На skyscrapper є ціла тема з фотками будови, кому цікаво..

14. Chuvachok

Chuvachok Андрій

15. Uganka

Uganka Well-Known Member

Невже у нас нарешті все добре,що всі спрямували увагу на НК (от де битва :bomb:)? Будівництво ззовні нагадує мурашник. А всередені хтось був?

16. Smith Wesson

Smith Wesson Well-Known Member

Якщо треба, то можу побувати, що цікавить?

---------- Додано в 02:05 ---------- Попередній допис був написаний в 02:03 ----------

А що забудовник електромережу не розводить по квартирі?

---------- Додано в 02:09 ---------- Попередній допис був написаний в 02:05 ----------

У них на сайті пише
    як це? та ж програма на цей рік не працює, бо немає бабла на неї в бюджеті, хіба що вони встигли ще за правління овоча на початку року підсуєтитися...
    А ще мені дивно, що така "шанована" проектна фірма робила ту совдепію, а в себе на сайті про то інформації не виставила ха-ха-ха.

17. Uganka

Uganka Well-Known Member

Коли я була,то всередені ніяких робіт не бачила,перестінки не всюди стоять,комунікацій немає,про електричні,штукатурні роботи мовчу.Тому і цікаво,що змінилося. Якщо можете,то розвідайте :)

18. Smith Wesson

Я думаю, що кількість точок по проекту вони вам зроблять, решту за додаткову плату. А де хочете щоб воно було, то треба наперед узгоджувати з їхніми електриками, інакше втулять там де має бути по проекту.

19. Keith

Keith Well-Known Member

Наскільки я знаю, в Ювелірному розводку не роблять . "Від лічільника -самі " - слова представника забудовника. Може зараз вже щось змінилося, взнавала місяць тому.

20. Smith Wesson

Так знаю було на Панча в Схід сонця від Нового міста, бо допомагав знайомим виявити недоліки при підписанні акту прийому-передачі.

а де твій аватар? :)