ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. novoselik

novoselik Well-Known Member

Поясніть мені, будь ласка. Секції А та Б будут одночасно сдані у вересні 2014 року? Чи спочатку А, а потім Б? По сайту дивлюсь дуже багато ще вільних квартир. Не впевнен що розкуплять всі до вересня... Хоча, все можливо. Чому б біля вільних квартир не зазначити вартість?
    Яка схема фінансування на зараз?

2. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Судячи з того шо я бачу, сайт не оновлювали пару місяців

3. Uganka

Uganka Well-Known Member

Секції А і Б повинні здаватись одночасно. За ціну вам розкаже представник забудовника. Сайт не оновлюється (з моїх спостережень),мабуть немає часу.

4. Keith

Keith Well-Known Member

Здаватимуть весь будинок одночасно в вересні ( по плану) , по крайній мірі так казали, не згадуючи яка секція перша, яка друга.
    Так, квартири вільні є, і не 2-3 а майже половина, забудовник цього не приховує. Для мене це плюс - є вибір. Ну і дійсно, вони ж не в нуль працюють, так що здадуть і будуть залишки продавати вже по іншій ціні. Тай трохи розкуплять до того, теж не впевнена що всі.
    Не зазначають вартість, бо вона міняється, тут писали вже - долар, попит-пропозиція- все впливає на ціну. Дзвоніть за номером на сайті і Вас вмить зорієнтують по ціні, так що проблем з тим нема.
    Фінансування зараз - вся сума , або кредит. В договорі є пункт , що розтермінування закінчується за 90 днів до здачі, так що такі пироги. Ну хіба що конкретніше розпитати, може які уступки є - не знаю:dntknw:

5. novoselik

novoselik Well-Known Member

Тобто інформація про вільні квартири не актуальна? Дуже погано :sad:

6. Uganka

Uganka Well-Known Member

Трапляється таке,що сьогодні немає квартири,яка вам сподобалась,а завтра є - хтось відмовився від резервування,наприклад. Тому ,якщо зацікавлені,подзвоніть до Ігоря і розкажіть,що вам потрібно і може станеться те диво. А нас тут вже така собі кампашка,якій забудовник повинен бонус надати за "продвижение товара на рынке недвижимости" :)))

7. Keith

Keith Well-Known Member

В вигляді брелків з діамантами, а не якимись там Сваровські:haha:

• Подобається Подобається x 1
  8. Uganka

Uganka Well-Known Member

Та можна просто діаманти ,не треба нам тих брелків :haha:

9. Chuvachok

Chuvachok Андрій

До речі, класний документ у себе знайшов. Це правила ФФБ. Минулого року, коли цікавився цією будовою, дзвонив у банк різним людям і в когось з банківських начальників "вибив" цей документ. Вислали мені його поштою :)) Там багато цікавої і унікальної інформації про цю будову.
    Качайте доку, поки є, бо потім стру :)

Ну так, я всередині липня маю заплатити останню суму, еквівалентну близько 8000$. Напевне, решта "співмешканців" десь так само. Так що літом будинку має "капнути" досить немаленька сума.
    + як я щойно побачив почитавши правила ФФБ, ще будинку має банк перерахувати кошти з оперативного резерву (це 5% від всіх внесених коштів людьми)

Останнє редагування: 10 чер 2014
  10. promisto

promisto Well-Known Member

переважно банк тримає 10%

11. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Стосовно утеплення будинку - ще взнав деяку інфу від забудовника:

12. promisto

Дай Бог - перед тим Ви писали, що забудовник надав інформацію, що буде при D-400 3.47, тепер виявлеється, що блоки D-300 - виходить, що довший час забудовник не знав, яку марку блоків використовує? Чи може вирішив замінити раніше поставлені блоки марки 400 на 300, бо виявляється по факту зменшення товщини утеплювача тепловий опір вийшов меншим, а якщо розказати, що марка блоків 300 (ніхто ж не перевірить), то вийде, що Європа ховається зі своїми нормами.
    Всі склопакети в новобудовах обов'язково мають бути енергозберігаючими (можу з вікон Демнянської Вам наклейку спрезентувати) - а три чи п'ять камер в профілі помітного ефекту Вам не дадуть - дядько Гугля Вам в допомогу.
    Мені там не жити - Вам там жити, от і Ви думайте.

Р.S. - а в будинку уже прокладено внутрішні мережі та проводяться внутрішні оздоблювальні роботи чи тільки фасадні?

13. Chuvachok

Chuvachok Андрій

я як пару місяців тому був, то якісь труби вже були, витяжка була.
    + перший раз, як я розумію, дані про блоки мені давались для прикладу на інших блоках.

Останнє редагування: 10 чер 2014
  14. promisto

Цегла також буває різною: повнотіла, пустотіла, силікатна, керамічна - і у них різний коефіцієнт теплового опору.

---------- Додано в 11:50 ---------- Попередній допис був написаний в 11:47 ----------

чому питав, бо якщо фасад ще не закритий і внутрішні оздоблювальні роботи не проводяться, то вересень надзвичайно оптимістично, хоча здати в експлуатацію можуть - (див. http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/z0160-14)

15. Uganka

Uganka Well-Known Member

З боку камер зовсім не видно,що робиться.Вікна як стояли на дворі, так і стоять. Люди поховались,чи їх немає? А які роботи ведуться,хто знає?

16. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Я сьогодні як з ашану вертався то бачив, що вже десь до 5-6 поверху покрили мінватою і в середній секції закрили газоблоком дві квартири, які закриті не були (зі сторони наукової). Все, що трапило в око поки рухався в корку :)

17. Uganka

Uganka Well-Known Member

Дуже гарна нумерація поверхів у сусідів на Демнянській,одразу пригадала шубку. :) Дешевше було крейдою на стіні написати-і чому забудовник не додумався

18. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Думаю, то у них тимчасово, поки жартівник не наплутає паперчики) цікаво, як нам зроблять? То ж ніде не обумовлено

19. promisto

А чого - гламурненько:blush:. Без нумерації поверхів не підпишуть акт вводу в експлуатацію ліфта - це окрема комісія

20. Keith

Keith Well-Known Member

Забудовник діяв по принципу " все гениальное - просто":)))

а де твій аватар? :)