ЖК "Ювелірний" -відгуки

Discussion in 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка' started by IrynaDub, Dec 3, 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Uganka

Uganka Well-Known Member

Promisto-Том 1 "Загальна пояснювальна записка" Робочого проекту-це круто,мої мене вб'ють,я вже і так вчитель,доктор,юрист,якщо треба,водій-механік,тепер треба бути інженером-будівельником. Не впевнена ,що це щось змінить,може тільки забудовнику буде не зовсім приємно відповідати на мої питання. Але думаю,наші з вами бесіди будуть читати потенційні покупці ,які тримають реальні гроші в своїх руках, і таким чином впливатимуть на якість і ціну квартир. Коли гроші заплачені,розмови переходять на інший рівень.

2. promisto

promisto Well-Known Member

Правда кінцевий рівень озбоблення та обладнання квартири звісно суттєво інший

---------- Додано в 13:32 ---------- Попередній допис був написаний в 13:29 ----------

Виконання робіт з відхиленням від проекту має серйозні наслідки: не прийняття об'єкту в експлуатацію, позбавлення ліцензії генпідрядної організації, штрафи. А питання дотримання вимог енергозбереження останнім часом стоїть на перших ролях.

3. Grek

Grek Well-Known Member

Сам заради цікавості почав шукати - ось наприклад в Перемишлі квартира в новобудові приблизно виходить 960$ метр - http://olx.pl/oferta/male-tanie-mieszkanie-CID3-ID61L87.html#897e030bb2

4. promisto

Я каже мій батько: "В житті треба усе вміти, але не все робити"

5. Uganka

Uganka Well-Known Member

Promisto,може купите квартиру в Ювелірному,ви краще можете вплинути на забудовника,бо знаєте де шукати потрібну інфомацію. А ми вже з сокирами будем поруч стояти,щоб не було бажання економити на нас.:)

• Подобається Подобається x 1
  6. promisto

Я вже на Демнянській купив:pardon:

Рівень виконання внутрішніх робіт не вище ніж на тій самій Демнянській, а сходові клітки на Демнянській краще оздоблені, за якість сходових маршів не скажу, бо нема фото польських, але думаю що поляки краще зробили

7. denverod1

denverod1 Well-Known Member

8. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Бачу, в нашій темі як мінімум 2 зависники з Демнянської тусуються :)) Жартую

9. denverod1

Та зараз такий період коли в голові оті ремонти і новобуди, за кілька років то пройде і можна буде перемкнутися на щось інше :)

Студіки тусуються вконтакті у фейсбуці а ми все що стосується про будови, живемо тим як то кажуть

От зараз збираю інфу про мікроцементи мікробетони наливні підлоги, так як хотілося б замінити ними плитку

• Подобається Подобається x 1
  10. Uganka

Uganka Well-Known Member

Вони ремонт на Демнянській зроблять і прийдуть до нас озеро-болото в порядок приводити.:)))

---------- Додано в 17:17 ---------- Попередній допис був написаний в 17:16 ----------

За кілька років будемо про інші новобудови говорити,бо стандарти зміняться і захочеться чогось кращого.

11. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Єдине, що я з цією новобудовою шкодую - так це те, що не доклав бабла (не заробив більше) і не взяв 3 кімнатну. Там вигляд з вікна просто шикарний. І планування хороше.

12. denverod1

Обов'язково сходимо, ми доречі у формулу красу ходимо біля вас, точніше дружина а я так пару разів за компанію, а ви до нас приходьте, біля нас духовна семінарія і супер пупер територія де озера, природа, усамітнення а ще добре що біля податковоі роблять корпуси католицького університету і також буде сучасна бібліотека європейського зразка для всіх бажаючих

http://behnisch.com/content/02.projects/1014/1014.pdf

Сів на ровер і за 5 хв ти вже у самому вирі культурного середовища, так шо місцерозташування в тому плані дуже добре

---------- Додано в 17:29 ---------- Попередній допис був написаний в 17:25 ----------

Ще як раптом нема коли обід зварити біля нас є дві непогані їдальні

http://www.fest.lviv.ua/uk/projects/uku
    І
    http://www.fest.lviv.ua/uk/projects/canteen

13. Uganka

Uganka Well-Known Member

Можливо наступне ваше житло- власний будинок з вікнами на ліс. Ніколи не шкодуйте.

14. denverod1

Коли був студентом теж мрія про власний будинок, після того як пожив у тестя в будинку шось перехотілося, а ще коли починаєш вникати в ремонти, взнавати за ціни .. Якби зайві 500 тис уо то так, та й то мабуть краще вкласти їх кудись .. стаєш заручником того будинку .. Шашлик вони смажуть тільки коли зі львова гості приїжають, а так нема ні бажання ні часу, свіже повітря хіба в карпатах, наші села потроху стають міського типу, дороги, школи, хіба горілку пити на старості і радіти за дітей :uanew:

15. Uganka

Uganka Well-Known Member

Заручником 3-кім.квартири теж можна стати,як і заручником бізнесу. Будинок мати добре поки молодий-здоровий.:uaflag:

16. denverod1

3 кімнатна у більшості випадків завжди виходить по ціні 2х, ніколи не розумів для чого брати 2х по ціні 3х або 1 по ціні 2х, це мабуть як взяти авто універсал замість седану, ціна та сама а можливостей більше

---------- Додано в 18:08 ---------- Попередній допис був написаний в 18:05 ----------

Думаю квартира чи будинок це покликання або в крові, треба дуже захотіти і зрозуміти що це тобі дасть, квартира раз зробив ремонт а далі 20 років тільки квиткнції сплачуй за комунальні, займаєшся своїми справами

17. Uganka

Uganka Well-Known Member

Думаю квартира чи будинок це покликання або в крові, треба дуже захотіти і зрозуміти що це тобі дасть, квартира раз зробив ремонт а далі 20 років тільки квиткнції сплачуй за комунальні, займаєшся своїми справами[/QUOTE]

100%.

18. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Думаю, що кашу маслом не зіпсуєш і що 10 чи 15 см мінвати будуть краще тримати тепло, ніж 5. Мінвата теж має недоліки, хоть і служить довше, ніж пінопласт. Вона теж може з часом зминатись, випускаючи тепло.
    10 см мінвати коштують в 2 рази дорожче, ніж 5. Але мінвата не настільки дорога, щоб економити на цьому. Можна було б великі площі стін будинку зробити шаром 10 см (кутові квартири), а там де вікна - шаром 5 см, як варіант.

http://youtu.be/ACcAsXUNVIo
    гляньте відео, як мінватою утепляють. Там досить цікава технологія.

19. Chuvachok

Chuvachok Андрій

на все свій час і все є поступово. щоб мати дітей, треба мати дружину. щоб знайти дружину - треба мати спочатку седан ;)
    а потім вже купувати універсал, щоб возити її саму і ваших діток :)

не повезете ж ви молоду дівчину на дискотеку на сімейному універсалі - вона віддала б перевагу седану чи кабріолету. це зручніше і краще :)))

20. denverod1

Краще холостяком бути, нашо вам ті сімейні тягарі ;)

а де твій аватар? :)