ЖК "Ювелірний" -відгуки

Discussion in 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка' started by IrynaDub, Dec 3, 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Uganka

Uganka Well-Known Member

Трапляється таке,що сьогодні немає квартири,яка вам сподобалась,а завтра є - хтось відмовився від резервування,наприклад. Тому ,якщо зацікавлені,подзвоніть до Ігоря і розкажіть,що вам потрібно і може станеться те диво. А нас тут вже така собі кампашка,якій забудовник повинен бонус надати за "продвижение товара на рынке недвижимости" :)))

2. Keith

Keith Well-Known Member

В вигляді брелків з діамантами, а не якимись там Сваровські:haha:

• Подобається Подобається x 1
  3. Uganka

Uganka Well-Known Member

Та можна просто діаманти ,не треба нам тих брелків :haha:

4. Chuvachok

Chuvachok Андрій

До речі, класний документ у себе знайшов. Це правила ФФБ. Минулого року, коли цікавився цією будовою, дзвонив у банк різним людям і в когось з банківських начальників "вибив" цей документ. Вислали мені його поштою :)) Там багато цікавої і унікальної інформації про цю будову.
    Качайте доку, поки є, бо потім стру :)

Ну так, я всередині липня маю заплатити останню суму, еквівалентну близько 8000$. Напевне, решта "співмешканців" десь так само. Так що літом будинку має "капнути" досить немаленька сума.
    + як я щойно побачив почитавши правила ФФБ, ще будинку має банк перерахувати кошти з оперативного резерву (це 5% від всіх внесених коштів людьми)

Last edited: Jun 10, 2014
  5. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Стосовно утеплення будинку - ще взнав деяку інфу від забудовника:

6. Chuvachok

Chuvachok Андрій

я як пару місяців тому був, то якісь труби вже були, витяжка була.
    + перший раз, як я розумію, дані про блоки мені давались для прикладу на інших блоках.

Last edited: Jun 10, 2014
  7. Uganka

Uganka Well-Known Member

З боку камер зовсім не видно,що робиться.Вікна як стояли на дворі, так і стоять. Люди поховались,чи їх немає? А які роботи ведуться,хто знає?

8. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Я сьогодні як з ашану вертався то бачив, що вже десь до 5-6 поверху покрили мінватою і в середній секції закрили газоблоком дві квартири, які закриті не були (зі сторони наукової). Все, що трапило в око поки рухався в корку :)

9. Uganka

Uganka Well-Known Member

Дуже гарна нумерація поверхів у сусідів на Демнянській,одразу пригадала шубку. :) Дешевше було крейдою на стіні написати-і чому забудовник не додумався

10. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Думаю, то у них тимчасово, поки жартівник не наплутає паперчики) цікаво, як нам зроблять? То ж ніде не обумовлено

11. Keith

Keith Well-Known Member

Забудовник діяв по принципу " все гениальное - просто":)))

12. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Маю нову інформацію.
    Газоблок D400.
    Вікна Deceuninck (Дойчланд), вроді лоджії теж.

Прогрес утеплення:

Last edited: Jun 11, 2014
  13. Uganka

Uganka Well-Known Member

Краса! Дякую за фотку.

14. Chuvachok

Chuvachok Андрій

по камері видно, що привезли лоджії (чи балконні вікна?)

15. denverod1

denverod1 Well-Known Member

вікна ніби у вас несдантардні, одне більше, бо ті шо усюди то як радянські, ні шоб суцільні чи панорамні ..

16. Chuvachok

Chuvachok Андрій

denverod1, а вам все не так - не догодиш вам ніяк :)
    Мені вікна подобаються та й профіль хороший, панорамні вікна теж суперові. В кімнаті вікно теж велике і широке. ось, зняв в себе, коли ще вікон не було. На кухні теж широке вікно + панорамне вікно.
    Єдине, над чим думав - то про об’єднання кухні з лоджією і кімнати з лоджією. В обох випадках площа збільшилась би на 3 м2.

Найцікавіші вікна, на мою думку, в квартирах по центрі будинку. Вікно прямо в кімнаті практично панорамне виходить

Attached Files:

Last edited: Jun 12, 2014
  17. Keith

Keith Well-Known Member

Так , класні ;) Вікна ці сантиметрів 50 від підлоги( без стяжки та чистової підлоги) . Але там обов'язкові такі вікна, щоб світла нормально потрапляло, бо кімната ж розширюється в глубину.

18. Chuvachok

Chuvachok Андрій

promisto, ви тут найбільше шарите. Як радите - об"єднувати лоджію з кімнатою заради 3 додаткових квадратів в довжину? (1х3м)
    найменша кімната 12м2, після об"єднання вийде 15м2

19. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Про склопакет лоджії забудовник каже, що "Склопакет з напиленням зовні. Там інший коефіцієнт енергозбереження"

20. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Та ні навпаки добре що у вас не такі як усюди, де ділять рівно навпіл але ідеально це коли суцільне, легше мити, виглядає мінімалістично але от сітку від комарів треба вже дуже велику замовляти

а де твій аватар? :)