ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. MarOlesya

MarOlesya New Member

Володимир, велике спасибі за вичерпну та доступну інформацію!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Хтось з будинку не вміє читати. Треба ще там причіпити оголошення з картинкою: "сміття тут не класти, а класти за брамою у спеціально-відведеному місці"

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
  3. Iurii

Iurii Active Member

От вичислити тих рагулів і оштрафувати - вчора в обід цього ще не було ....

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  4. riccio

riccio Active Member

... Якраз теж хотів аналогічне фото тут опублікувати. Ну що можна сказати, якщо сьогодні це не прибере "власник" цього сміття, то +1000 грн. на користь ОСББ

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. gonzik

gonzik Well-Known Member

теж це сфоткав. зявилось воно вчора між 17:00 і 19:00. Думаю вичислити рагуля буде не важко

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Meshkanets

Meshkanets Member

А коли буде розіграш золотого ключа з діамантами? Варто провести розіграш у вересні між наявними власниками квартир і не чекати коли всі квартири продадуться.

7. Free women

Free women Member

Хочу звернутися до рагулів з першого під'їзду які регулярно залишають бутилки з сечею на поверхах. Якщо у вас нема туалету то в піцерії на перехресті можна за 1 грн попісяти!!!

8. Iurii

Iurii Active Member

Привіт. Не полінувався, одів рукавиці і в кульку знайшов надруковані документи http://postimg.org/gallery/2q8npziy6/ - сміття на 99% як на мене з квартири 44 - самі судіть по фото. Надіюся, що це зробили не власники, а майстри - хоча це не знімає відповідальності з власника квартири. Тому штраф, як і попереджалося, чекаємо оплати...

Останнє редагування: 4 сер 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  9. Uganka

Uganka Well-Known Member

Золотые ключики с диамантами уже не разыгрывать надо,а каждому вручить за терпение и оптимизм,которые нас никак не покинут:)))

Сегодня имела счастье застрять в лифте. Мне и раньше доводилось застревать,правда лифты были не элитные. А здесь,из стены выкатилось кресло для удобства,открылся мини-бар и не знаю откуда взялся био-туалет.Под тихую музыку из динамиков,закрыв глаза,ожидала,когда меня освободят. Это я так хотела бы. На самом деле было так.Резко тухнет свет. В лифте кромешная тьма,просто чернота. Никакой аварийной лампочки нет,не работает ни одна кнопка вызова .Через несколько минут не хватает воздуха.Хорошо,что я одна и лифт грузовой. Я ж за водичкой в подвал сходила,а там тоже света нет,поэтому,чтоб не уронить в калюжу телефон,оставила его дома. Если бы я знала... Вспоминаю возмущения одного из соседей,что кто-то открывал двери лифта руками. Пробую,получилось.Только за дверью стена,не сообразила с какой стороны) Плюс-из шахты пошел воздух. Минус-в шахте тоже нет лампочек. Остаюсь в темноте.Нащупываю другую дверь.И,о чудо,свет и выход.Немного не удобный конечно,потому что до этажа полметра.Но это уже неважно. Для чего пишу все это. Детей ни в коем случае не отпускать в такой лифт самих,там реально страшно оставаться. Также родителей в возрасте. Игорю описала,не так культурно,конечно. Надеюсь,мое застревание пойдет на пользу всем и те,кто должны отреагировать,отреагируют. Ничего из обещанных опций типа -горит свет,лифт доезжает до этажа при отключенном свете и тд и тп, я не увидела,не нащупала,не испытала,к сожалению.

• Зе бест! Зе бест! x 5
    • Інформативно Інформативно x 2
  10. Mr Volodymyr

Mr Volodymyr Well-Known Member

Дзвонив господарю 44-ї. Він сам з Франківська, квартира оформлюється. Казав, що майстри в нього не працюють, сам він у тій хаті вже кілька місцяців не був і до сміття стосунку не має. Каже, що сміття могли викинути тільки майстри забудовника, які там щось доробляли, але він про це не чув. Словом, буду завтра на будові, викину сам.

11. uvelir

uvelir Active Member

Володимир чи є якась нова інформація стосовно води?

12. Mr Volodymyr

Mr Volodymyr Well-Known Member

Обіцяли на цей тиждень, але швидше за все буде таки наступного.

• Інформативно Інформативно x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  13. uvelir

uvelir Active Member

Можливо хто в курсі - наші котли беруть повітря з кімнати чи з димоходу? Можна котел зашивати наглухо?

14. gonzik

gonzik Well-Known Member

15. uvelir

uvelir Active Member

Дякую. Схоже на то

16. khrystynkaJewelry

khrystynkaJewelry Active Member

Яка ситуация з водою ?

• Корисно Корисно x 2
  17. Uganka

Uganka Well-Known Member

20150811_164713.jpg
    О,чудо!

• Оптимістично Оптимістично x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Оптимістичний робітник ;) взявся за ТАКУ площу:cools:

19. gonzik

gonzik Well-Known Member

Сьогодні придивився, плитку цю кладуть так собі. Деяка вже просіла через те що по ній ходять...

А з водою і справді цікаво, чи є які новини?

20. TPG

TPG New Member

шановне паньство,
    маю 3-кімнатну квартиру і думаю вчепити додатковий кондиціонер (основний буде у вітальні) в спальній кімнаті. оскільки східна сторона, думаю літом в таку жару, як зараз, він буде ой як доречний. проте, на схемі розміщення кондиціонерів на фасадах не бачу куди б його можна було вчепити. оскільки не маю за мету псувати загальний вигляд будинку пришитим як-небудь кондиціонером, вирішив запитати поради у громади. є варіант вчепити його під вікном у ванній.

можливо хтось із власників 3-кімнатних квартир вже вирішував таке питання?
    заздалегідь вдячний.

-Тарас

Вкладення:

• Інформативно Інформативно x 1
а де твій аватар? :)