ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. SLAVA GIB

SLAVA GIB New Member

Коли орієнтовно будинок буде зданий в експлуатацію ?

2. Iurii

Iurii Active Member

Будинок вже "зданий" http://uvelirnuy.lviv.ua/?page_id=431

3. Uganka

Uganka Well-Known Member

20150721_162819.jpg 20150721_162723.jpg
    Прекрасно,что кому-то было хорошо,когда он пил водочку,но бутылку можно было на газон и не кидать. А чтоб описать свое отношение к выбрасыванию мусора с окон во внутренний двор,а это выглядит именно так,вообще не могу подобрать слов из нормативной лексики. Соседи,следите за своими строителями. Сейчас самый сложный переходной период.Давайте максимально культурно себя вести.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Смішно Смішно x 1
  4. Free women

Free women Member

Ладно на вулиці сміття. Деякі особливо обдаровані викидають обгортки з макдональдсу прямо на поверсі (3). Ніби і не бідні люди живуть але на смітники грошей немають. Нервує коли якесь бидло яке вирвалось з рідного села хоче щось показати з себе.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. prius

prius Well-Known Member

А причьому тут село ,чи всі кто з міста інтелигенти в 20 поколінні,бувають професора більше засранці ніж слюсар

• Зе бест! Зе бест! x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Mr Volodymyr

Mr Volodymyr Well-Known Member

Інформація щодо води

Ситуація така, що забудовник хоч і виконав технічні умови, Водоканал захотів щоби додатково були доставлені електронні датчики передачі інформації та автоматизована система подачі води при пожежі. Для нас це і добре, і погано. Добре в тому смислі, що водомірний вузол тепер буде оснащено за найсучаснішими вимогами і будуть істотно посилені заходи пожежної безпеки. ОСББ би ніколи грошей на такі речі не зібрало. Погано те, що вода раніше ніж за 2 тижні в наших кранах не з"явиться.

Інформація щодо ліфтів

В наших ліфтах порвались ремінці в результаті засмічення розсувної системи дверей. Ремонт будуть робити у п"ятницю. Від п"ятниці на ліфтах буде чергувати наймана особа, яка буде дивитись, щоб ліфти не засипали буд. сміттям і яка в разі чого буде протирати і пилесосити ліфт.

• Інформативно Інформативно x 5
  7. Free women

Free women Member

Ну як всіх і все будемо оправдовувати то скоро побачимо розмальовані стіни і обпісяні коридори.

8. prius

prius Well-Known Member

Не оправдовувати а ловити і мордою тицяти як кота

• Тупо Тупо x 1
  9. Vakitoria

Vakitoria Member

Як ситуація з прокладанням бруківки на території паркомісць? Щось початок робіт навтіь не вимальовується?

10. Uganka

Uganka Well-Known Member

Брукивку положат когда-нибудь,это вопрос времени.
    У меня другой вопрос. Я про схему размещения кондиционеров. Она немного странная и вот почему. Ставит сосед сверху кондиционер у себя под окном.Внешний блок шумит достаточно сильно.А у меня окно открытое и гул мне мешает всю ночь спать.Как мне решить мирно этот вопрос? Лично я не вижу пути мирного решения. Зачем такая схема размещения,если изначально понятно,что без конфликтов не будет? Может быть было бы более правильно кондиционеры устанавливать сбоку от окна причем со стороны глухой створки? Интересно услышать мнение соседей.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. uvelir

uvelir Active Member

Володимир а яка ситуація з газом? Він вже є в стояках і так само потрібно тільки підписати необхідні договори?

12. mariiamariia

mariiamariia New Member

Ну лично у меня уже все выведено под кондиционер по утвержденной схеме( Возможно можно как-то сделать шумоизоляцию блока?

13. Mr Volodymyr

Зараз не можу відповісти. Більш детальну інформацію про газ мала Олена Степанова. Я дізнаюсь і відпишу, до газу щось ще поки руки не дійшли, але там ніби все досить просто.

14. khrystynkaJewelry

khrystynkaJewelry Active Member

Чи є такі люди ,які зробили ремонт і проживають в квартирі?або ті,хто зробив ремонт,коли плануєте заселятись?

15. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Я знаю, що є такі, які вже живуть, правда, в спартанських умовах:) Ремонти ж вже дехто закінчив.

На разі, все залежить лише від Забудовника, наскільки швидко і оперативно він доробить зі свого боку обов’язки по облаштуванні комунікацій, щоб можна оформляти договора, проводити запуски котлів і тд. Там ще є деякі незначні, але важливі недоробки.

Іншими словами, щоб почати повноцінно жити в цьому будинку.
    Наскільки мені відомо, це питання прямо зараз вирішується ним.

Останнє редагування: 24 лип 2015
    • Інформативно Інформативно x 1
  16. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Наша парковка, поки стан справ такий. Чекаєм облаштування стоку-відводу води, який повинен приймати і перенаправляти дощову воду в потрібне нам русло.
    Обіцяють до 2 тижнів вирішити ці питання.

Вкладення:

17. prius

prius Well-Known Member

Щось маленька парковка,цікаво скількі там буде парковочних місць,буде одно місце на квартиру?

18. Vakitoria

Vakitoria Member

Що з ліфтами? Якщо наш народ не може користуватися нормально ліфтом, то значить ліфт треба включати під наглядом!!!! Коли буде працювати ліфт???????????

19. Mr Volodymyr

Це безумовно головна проблема нашого будинку і повірте, в правління ОСББ такі самі ремонти як у всіх інших мешканців і ми теж страждаємо як і всі від цієї ситуації. Ліфт швидше за все буде працювати під наглядом і за графіком, який ми ще погодимо днями. Але наразі він не їздить взагалі, хоч Олена Степанова його постійно пилесосить. Ремонтують це чудо раз на два дні. З обіду їздить, ввечорі вже не їздить, хоча і чистий. Ми намагаємось розібратись, чи проблема у самому ліфті, чи у неякісному сервісному обслуговуванні. Наразі забудовник звернувся до фірми, яка продала ліфти, щоб вона надала своїх налаштувальників і ми з"ясували, що до чого. Ліфт, між тим, не найдешевший.

• Інформативно Інформативно x 1
  20. Vakitoria

Vakitoria Member

Коли орієнтовно запрацює ліфт? Завтра чи у вівторок, я можу розраховувати на це чудо техніки в робочому стані?

а де твій аватар? :)