ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Vakitoria

Vakitoria Member

В честь чого така щедрість?)

2. Uganka

Uganka Well-Known Member

Нууу. Може було пороблено :dntknw:
    А если серьезно, так было обещано всем при покупке квартир,такой был проект,все видели,поэтому застройщик как серьезный и порядочный человек просто не мог не выполнить свои обещания. За что ему и СПАСИБО (мы начнем говорить с понедельника как только ляжет первая брукивочка)

• Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Hrom

Hrom Well-Known Member

Яка ситуація з водопостачанням? На зборах говорили, що буде до кінця тижня.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Сьогодні деякі квартири тестували труби в квартирах, чи нічого не тече;)

Напишу декілька тез від себе:

Стосовно будівельного сміття: на Зборах мешканців минулої суботи прийнято рішення складати сміття ПЕРЕД В’ЇЗДОМ НА ТЕРИТОРІЮ, а не перед входом у під’їзд. Будь ласка, вивозьте своє сміття самі, за вас це ніхто не робитиме. Біля під’їзду сміття не складаємо!!!

Стосовно ваших найманих майстрів: будь ласка, контролюйте їх та як вони носять речі по під’їзду. Ви відповідаєте матеріально за усі пошкодження, завдані ними стосовно під’їзду та спільного майна.

Про вантажний ліфт: Підйом вантажів на висоту - це, справді, дуже і дуже дорога послуга, що деколи може сягати вартості середнього ремонту квартири. На щастя, у нас є вантажні ліфти.
    Вкажіть вашим найманим майстрам, щоб вони бережливо ставились до ліфта. Обережно перевозьте сипучі матеріали, бо вони можуть пошкодити ліфт. Не перегружайте, не зупиняйте двері силою!

Стосовно встановлення кондиціонерів, перегородок на коридорах, сателітарок на фасаді та інших самовільностях: все те, що ви плануєте робити ПОЗА власною квартирою, будь ласка, узгоджуйте з ОСББ. Всі такого типу рішення приймаються Загальними Зборами. Інакше відновлюватимете за власний кошт спільну власність. Рекомендована архітектором будинку схема встановлення кондиціонерів є в наявності.

Останнє редагування: 12 лип 2015
    • Корисно Корисно x 4
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Mr Volodymyr

Mr Volodymyr Well-Known Member

Водопостачання повинні були забезпечити ще у п"ятницю. Сталася типова бюрократична проблема, яку забудовник і Водоканал до кінця тижня не змогли вирішити, не буду тут пояснювати, бо це дуже дрібне питання. Я проконтролюю в понеділок його вирішення, підпишу у Водоканалі кілька документів, після чого мешканці зможуть укласти індивідуальні договори про постачання води. По результатах відзвітуюсь.

• Інформативно Інформативно x 4
    • Корисно Корисно x 1
  6. Mr Volodymyr

Водоканал відклав зустріч на завтра на ранок

• Корисно Корисно x 2
  7. UlyanaV

UlyanaV Member

В першому під'їзді ліфт ламається кожен тиждень. Неможливо ні будівельне сміття вивезти, ні занести будь- які будівельні матеріали. Двері скрпиплять жахливо. Підкажіть у кого зараз ліфт на обслуговуванні і до кого можна звернутись з цією проблемою

8. Hrom

Hrom Well-Known Member

Mr Volodymyr як пройшла зустріч з водоканалом?

9. Free women

Free women Member

Питання до тих людей що вже заселилися. Скажіть чи дуже шумно вдень в будинку?

10. Zabudovnuk

Zabudovnuk Well-Known Member

Мешканці секції А (ІІ під'їзд), в кого є претензії щодо вхідних дверей та їх функціональності прошу зголоситись. Ліфти часто ламають через не правильну їх експлуатацію та засмічення.

• Не подобається Не подобається x 1
  11. UlyanaV

UlyanaV Member

П
    Пане Забудовник, так ж ліфт почав скрипіти з першого дня його роботи, а це свідчить лише про неправильне введення його в екплуатацію. Зараз це призводить до великих незручностей тих, хто живе на вищих поверхах та вже почав робити ремонт.

12. Chuvachok

Chuvachok Андрій

ОСББ: Заповніть дані по ЖК "Ювелірний"

Хто з мешканців ще не заповнював цю форму, будь ласка, заповніть її. Хто вже заповнив - проігноруйте це повідомлення.

Хто хоче протестувати у себе труби водопостачання в квартирі - цієї суботи буде така нагода.
    Контакт: 097-488-1385 Тимофій

Останнє редагування: 15 лип 2015
  13. Mr Volodymyr

Проміжна доповідь по ситуації з Водоканалом

Минулого четверга у Водоканалі мені дали пакет документів, які необхідно було зібрати для укладення договору з ОСББ на постачання води. Всі ці документи є на Водоканалі, але їх не можуть знайти, а точніше не хочуть шукати. Довелося всі ці документи відшуковувати і ксерити помічниці забудовника. Оскільки цих документів без перебільшення кілограми зо два, а складаються вони до того ж зі схем формату А1, то їх не так і просто перексерити. Через це та деякі інші дрібні неузгодженості власне і виникла затримка. Між тим, сьогодні нам вдалося зібрати всі документи, які вимагав Водоканал. Завтра я знову їду туди для підписання договору. Сподіваюсь, що на цьому фініш. По результатах відзвітуюсь.

По ситуації з покриттям паркувального майданчика

Від післязавтра починаються роботи зі встановлення бруківки.

• Подобається Подобається x 3
  14. gonzik

gonzik Well-Known Member

Це жарт такий?
    Оголосіть тоді норми правильної експлуатації (крім обмеження 1 тони і перевезення дітей без супроводу дорослих, бо ці норми точно не могли порушитись).
    Якщо я купив автомобіль який ламається через день тільки через те що Я НА НЬОМУ ЇЖДЖУ, то може це проблема автомобіля і недобросовісних людей які мені його продали?

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  15. Zabudovnuk

Zabudovnuk Well-Known Member

Від завтрашнього дня заїзд на територію будівництва буде тимчасово закрито у зв'язку з укладанням бруківки.

16. Uganka

Uganka Well-Known Member

На воротах появилась обновочка- моторчик :dance3:
    20150716_182154.jpg

• Подобається Подобається x 1
  17. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Хто покрав 2-4 лампочки на кожному поверсі, зізнавайтесь :))):haha:
    Лише на 4 поверсі є всі лампи:haha:

Схоже, у нас в будинку якийсь клептоман купив квартиру :facepalm:

• Смішно Смішно x 2
  18. Mr Volodymyr

По ситуації з Водоканалом. Ми тиждень з трудами збирали документи на підписання договору. А вчора виявилось, що договір підписувати зарано, бо забудовник недоробив документацію по водомірному вузлу. Таким чином, підписання договору відкладається до виправлення ситуації. Забудовник обіцяв протягом тижня все зробити. Як тільки буду мати всі документи, підписуємо договір і протягом кількох днів забезпечуємо водопостачання до квартир. Якщо буду мати якусь інформацію, дам знати.

19. Hrom

Hrom Well-Known Member

І знову мусор біля входу! Думаю потрібно вводити штрафні санкції :)!
    2015-07-18 12.02.18.jpg
    На Стрийській дуже активно почали робити зїзд.
    2015-07-18 13.47.28.jpg

• Інформативно Інформативно x 1
  20. prius

prius Well-Known Member

Свиней і паскуд ще ніхто не відміняв

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)