ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. UlyanaV

UlyanaV Member

А вы знали цену предыдущих дверей? Мы не знали.Но старались из всех сил выбить двери оптимальные по принципу цена-качество.[/QUOTE]

Двері повинні відповідати будівельним нормам, зимою такі двері пропускатимуть холод, зсередини буде іній. І як тільки настане зима - ОСББ тут же почне збирати кошти з мешканців будинку для заміни чи утеплення дверей.

2. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Уляно, а про які двері йде мова?
    Наскільки я пригадую, Забудовник ставить металеві двері, оббиті МДФ зі скляними вставками.
    Спочатку хотіли ставити просто металеві, навіть без МДВ. Після довгих дискусій, ініціативна група "вибила" таки МДФ покриття.
    Вже якісь двері поставили і вони не такі?

3. UlyanaV

UlyanaV Member

А Ви ще не бачили встановлених дверей? Двері, які встановили з одинарним склом не підходять навіть для жителів півдня!!

4. Uganka

Uganka Well-Known Member

Не может быть!!! У вас же все в договоре прописано,доказывайте. Я ,к сожалению,строительных норм не знаю и ответ здесь не дам. Могу только рассказать,что первоначально планировались стеклянные ,после голосования по мнению большинства заказали металлические со стеклянными вставками и накладками мдф. Это если вы про подъездные. А если вы про квартирные,даже спорить не буду.Посетила несколько новостроев,наши лучшие. Хотя лично мне они и не нравятся.

5. Uganka

Uganka Well-Known Member

Ульяна,фото есть?

6. UlyanaV

UlyanaV Member

Фотографії не кращої якості, проте видно, що ніяких мдф накладок на них немає. Якщо обшивати двері "на коліні", а не заводських умовах- якісними вони ніколи не будуть

Вкладення:

• image.jpg
      image.jpg
      Розмір файлу:
      76,4 КБ
      Переглядів:
      44
    • image.jpg
      image.jpg
      Розмір файлу:
      104,7 КБ
      Переглядів:
      42
    • image.jpg
      image.jpg
      Розмір файлу:
      56,8 КБ
      Переглядів:
      44
    • Інформативно Інформативно x 2
  7. Uganka

Uganka Well-Known Member

Двери -жлобство. Совсем не тот дизайн,который обговаривался и обещался. Посмотрим, появятся ли завтра МДФ накладки. Жалко,что на них диамант не прилепили.
    Представляю какие будут ворота)

Останнє редагування: 25 чер 2015
  8. Uganka

Uganka Well-Known Member

Ульяна,не могли бы вы нас добить и рассказать поподробней. Спасибо)

9. UlyanaV

UlyanaV Member

Невже мені одній відомо, що на стоянці не планується ні асфальт, ні бруківка? Це в секреті забудовник не тримає і виглядає, що всіх мешканців це влаштовує. Наслідки такого покриття автостоянки навіть не вартує описувати

10. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Кажуть, що територія парковки буде з добре утрамбованого щебеня.
    Мотивують тим, що під парковкою проходять численні мережі.
    Не заздрю любителям чистого взуття і підборів. Але так, мабуть, дешевше...

Ще кажуть, що на встановлених дверях є МДФ-покриття.

П.с. забудовник будує, на його погляд, елітний будинок, ще й підвищеного комфорту. Саме так він його бачить, саме таку парковку і саме такий паркан. В кожного свої погляди на комфорт та елітність. А ДБН вони майже всюди витримують. Принаймні, мінімальні норми точно. Майже;)

11. UlyanaV

UlyanaV Member

Перший мороз підніме весь щебінь вверх і будемо всі дружньо відгортати сніг разом із камінням.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 1
  12. interested

interested Member

ОТ НЕХАЙ ІНІЦІАТИВНА ГРУПА ВИБИВАЄ ТЕПЕР ПРИНАЙМІ АСФАЛЬТ

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 4
  13. Uganka

Uganka Well-Known Member

Вы ничего не перепутали?))
    ИГ уже нет.
    А ОСББ еще нет.
    Все в ваших руках.Дерзайте. Удачи)))

14. Chuvachok

Chuvachok Андрій

А ще що вам вибити? Ініціативна група просить оголосити весь список ;)

15. Uganka

Uganka Well-Known Member

Дмитрий,вопрос опять к вам.Вернее просьба) Киньте нам,плиз, самый последний план нашей территории. А то в старом нет отсева,а везде почему-то асфальт и плитка. Спасибо.
    А еще,я прям вижу,как машинки колею сделали и начали грузнуть,а хозяева устали грязюку месить и понесли остатки плитки от ремонта на отсев,место мостить. Я даже видела где такое есть,завтра постараюсь зафоткать,ну чтоб знать к чему нам готовиться в элитном дворе)))

• Смішно Смішно x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. kritikm

kritikm Well-Known Member

З кожним днем стає все елітніше і елітніше ....

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
  17. Chuvachok

Chuvachok Андрій

18. interested

interested Member

ви ж так квапились створити ОСББ! от саме ОСББ і представляє всі інтереси мешканців перед забудовником! то чому скільки обурення?

19. Iurii

Iurii Active Member

На це були об'єктивні причини які усім пояснили. І це потрібно усім мешканцям - а Ви пишете так ніби це вигідно тим хто в правлінні ОСББ.
    Так представляємо - але по факту ОСББ ще не створене а в процесі. А ІГ вже не може бути - ось це Вам і написали.
    Не обурення а коментарі - тому що як на мене усі мешканці мають бути активні а не чекати чуда на блюдці.

Але то все лірика :) ІГ чи майбутнє правління ОСББ - дійсно займається вже цим питанням, зокрема сьогодні будуть обговорення, потім зустріч з забудовником. Можливо і прийдеться ще раз зібрати збори для вирішення деяких питань разом з усіма.

• Подобається Подобається x 5
  20. interested

interested Member

Не ВАМ а НАМ!!! Ви ж про інтереси мешканців турбуєтесь!

а де твій аватар? :)