ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Mr Volodymyr

Mr Volodymyr Well-Known Member

Обов"язково приходьте, не важливо коли видане свідоцтво, тільки прошу повідомити в приват як вас звати, щоб ми заздалегідь могли сформувати документи. Продублюйте інформацію для Chuvachok.

2. Chuvachok

Chuvachok Андрій

3. gonzik

gonzik Well-Known Member

Маленьке уточнення до статуту. Здається юридична адреса у нас Підстригача 3 а не Стрийська 202, хіба ні?

4. Mr Volodymyr

Уточнюємо питання про адресу

• Подобається Подобається x 2
  5. Uganka

Uganka Well-Known Member

20150617_164957.jpg
    Хочется надеяться,что венгерские насосы не будут работать как турецкие лифты☺

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Корисно Корисно x 1
  6. kritikm

kritikm Well-Known Member

А якщо свідоцтво в роботі і" ось ось має бути " як тоді бути???

7. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Тоді ще поки не відкривати шампанське, але вже можна витягнути його з холодильника ;)

8. kritikm

Може бабахнути .... літо на дворі. Тай спокушати буде )))))))

• Подобається Подобається x 1
  9. kritikm

Прийду на збори з ним буду хай і інших спокушає

10. YaOlya

YaOlya New Member

Пояснiть, будь ласка, для тих, хто у танку: якщо я маю Свiдоцтво на право власностi, але неяк не можу бути на установчих зборах, менi треба актуалізовувати свої дані у вищезазначеної формі?

11. Vakitoria

Vakitoria Member

Я б радила всім заповнити дану форму з вашими контактними даним, щоб в подальшому сформувати контактну базу усіх мешканців нашого будинку!

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  12. uvelir

uvelir Active Member

Говорив з Ігором на рахунок ліфтів, чому не працюють. Він сказав, що вчора працювали але ліфтами возили будівельне сміття хтось хто вже робить ремонт і перегрузили ліфт. Не знаю правда чи ні але прохання - ті хто вже робить ремонт повідомте своїх майстрів щоби за раз багато сміття чи матеріалів не возили, краще 2 рази але меньшу кількість.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  13. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Я вчора їздив на ліфті. Не застряг :))), але зауваження до його роботи передав Ігору.

Вантажопідйомність вантажного ліфта - 1000 кг. Його перегрузити в звичайних умовах НЕРЕАЛЬНО!
    Казати так - це так само, що казати, що авто зламалось, бо на ньому здійснили поїздку. Авто повинне їздити. Це його основне цільове призначення.

Шукайте причини далі ;)

Останнє редагування: 18 чер 2015
  14. Vakitoria

Vakitoria Member

Так ви не забувайте, що ліфт новий! Коли купуєш авто теж обкатку потрібно.

• Тупо Тупо x 1
  15. Uganka

Uganka Well-Known Member

:haha: Было бы удивительно,если бы Игорь сказал,что проблема в его работе)

16. Iurii

Iurii Active Member

Ні ... ну сусіди ... з дуру можна і х... зломати (перепрошую).

Давайте дійсно не перевантажувати ліфт. Що до нереально перегрузити - не згідний. Реально - коли це плиточка, клеї в мішка, цегла і т.д.. Я особисто ділю все на декілька разів і все.

І ще - коли хтось щось возить, а воно розсипається - можна і прибрати після себе ....

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  17. Uganka

Uganka Well-Known Member

А вот я интересуюсь, его что можно перегрузить? И что разве он не должен блокироваться и не ехать,если он перегружен? И что такое в него можно засунуть,что весит тонну,он ведь не большой? Вот мне кажется,что его как раз сейчас и надо заставлять ездить как можно больше,чтоб видеть как он работает. А если не будет нормально работать,то нам тогда надо хорошо подумать,брать ли такой лифт на баланс.
    А убирать точно за собой надо.

• Зе бест! Зе бест! x 2
  18. Fon

Fon whom how

вчора вювелірному був. поміряв колєчко із сапфіром на 1.28 карат. таке прикольне. але 60 к грн :sad:

19. Mr Volodymyr

Якщо ви не можете бути на зборах, то поставите підпис у протокол пізніше на тижні і все.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  20. Uganka

Uganka Well-Known Member

Хочу обратиться к Дмитрию. Вы же можете на это повлиять? Судя по тому как эти лунки заполняются всякой гадостью,берут сильные сомнения,что их вычистят.Скорее всего землей присыпят. Деревья там расти не будут. Чтоб нам не делать потом дурную работу,стукните, пожалуйста, кулаком)
    20150617_192341.jpg 20150617_192348.jpg

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
а де твій аватар? :)