ЖК "Ювелірний" -відгуки

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем IrynaDub, 3 гру 2013.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. kritikm

kritikm Well-Known Member

Це так по феншую. архітектор видно прорахувався на пару сантів або будівельники

• Оптимістично Оптимістично x 1
  2. Tarabas

Tarabas New Member

Доброго дня всім. Перила суперські, а за паро тиджнів чи місяців ще в тих прольотах і коридорах повистрілює глина разом з щикатуркою, так як забудовник повторно заробив старі дірки але полінувався викулупати їх причину. А на рахунок дверей в коридорах - то є супер ідея. Це і додатковий захист, і зручність. Більшість людей навіть не буде догадуватись що в них десь на іншому поверсі хтось собі таке зробив, і це 100% не буде нікому заважати, хіба тим людям що жаба давить бо в інших є а в мене нема ))) Тимбільше буде робитись за згодою сусідів. А чи законно чи ні - то до всього в нашому будинку можна придертись, навіть сам будинок стоїть там де немає права, принаймі раніше немав права бути. По будинку є набагато більше інших проблем ніж "змова" сусідів зробити собі загальні двері. Сам живу в такій блочній квартирі, навіть своїх дверей на ніч не треба закривати, головне щоб сусіди були адекватні.

• Не погоджуюся x 3
    • Погоджуюся x 2
    • Смішно x 1
    • Інформативно x 1
    • Баян x 1
    • Безграмотно x 1
  3. kritikm

kritikm Well-Known Member

Забудовник міг би зняти ті бруски щоб його трохи зточили в у вузьких місцях але то лишні витрати тому будемо мати оце елітне чудо

4. rkc

rkc Well-Known Member

Схоже, питання з дверима так допекло :), що люди спеціально реєструються, щоб висловитись з цього приводу. Щодо жаби, то, гадаю, найбільше шкодуватиме забудовник, адже скільки ще квадратних метрів можна було б продати (це тобі не сміттєкамери, тут мова йде вже про площі на порядок більші). Невже так обовязково все робити нахрапом? Невже не можна це зробити без поспіху і так, щоб було зручно і вигідно усім? Нам прийдеться жити громадою, то ж може почнемо вже зараз вчитися цьому?

• Подобається Подобається x 2
  5. riccio

riccio Active Member

"Закривання" коридорів спільними дверима - ні і ще раз ні. І не справа в питанні зручності (для одних - це зручність, а для інших ні), а справа у колективних правилах спільного проживання, доступі до лічильників, інших комунікацій, безпеці та повазі до інших сусідів в кінці кінців. Вирішувати такі питання треба лише спільно на зборах ОСББ, а не кожен собі сам як хоче...

Та й зараз слід турбуватися, що, як правильно підкреслила Южанка, 10 червня вже завтра, а завершенням робіт ще не "пахне". Причини затримок Забудовником не озвучуються. Можливо хтось знає більше ніж почув я?

Але закінчу приємною новиною. Можливо до кінця цього тижня будуть повністю сформовані "пакети" з технічною документацією на обладнання у наших квартирах (котли, лічильники, двері, вікна).

Останнє редагування: 9 чер 2015
    • Подобається Подобається x 8
  6. Hrom

Hrom Well-Known Member

Ось яка перспектива з водою. Воду можна набирати тільки відрами.
    2015-06-09 17.14.29.jpg

• Смішно Смішно x 4
    • Інформативно Інформативно x 2
  7. Free women

Free women Member

20.jpg

• Інформативно Інформативно x 1
  8. gonzik

gonzik Well-Known Member

Шановний забудовник. Сьогодні обіцяне Вами 10 червня і обіцяна повна здача обєкту по факту.
    Відповідно питання:
    1. Чому в квартирах немає води?
    2. Чому не у всіх на руках документи на власність?
    3. Чому прибудинкова територія не готова?
    4. Чому ліфт не запущено?

І найголовніше, як Ви плануєте ці всі питання закривати?
    Сподіваюсь Ви усвідомлюєте що люди несуть ФІНАНСОВІ втрати через чергові обіцянки і затримки.

• Погоджуюся Погоджуюся x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Hrom

Hrom Well-Known Member

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  10. Chuvachok

Chuvachok Андрій

На дедлайн - 10 червня (коли нам мали почати видавати ключі), ситуація така:
    • ключі видають для ремонтів (я свої отримав). особисто я вже провів електрику, сантехніку, фільтра на воду і ще по дрібницях. починаю чистову штукатурку.
    • газ в трубах 100% є - сам перевіряв ;)
    • електрика є - наскільки знаю, трансформатор запускають сьогодні. щоб пустили електрику на вашу квартиру, напишіть заяву. до створення ОСББ тариф буде недешевий
    • до будинку воду підведено. запуск води на стояки в квартирах - в процесі, як видно по фото (мають поставити насоси).
    • прибудинкову роблять досить активно, але не достатньо швидко, тому не встигають... вона у нас гіганська, ще й бетонну подушку з армуванням кладуть.
    • про 10 червня - повідомлення тут
    Знаю, що вже є сусіди, в яких ремонт в розпалі, кладуть плитку, замовляють кухні..
    Це те, що я знаю, бачив і чув. Може, ще у когось є якась інформація?!

Останнє редагування: 10 чер 2015
    • Інформативно Інформативно x 3
  11. uvelir

uvelir Active Member

Електрики по постійній схемі немає наскільки я знаю. Сьогодні проходив біля трансформаторної - там тільки монтують обладнання.
    На рахунок води - ніякого процесу запуску немає, не змонтована ділянка після фільтрів та засувок де мають бути насоси. Така ситуація вже досить довго триває.

• Інформативно Інформативно x 2
  12. NDD

NDD Member

Є така інформація, що ми ще досі немаємо документів ПВ і ніяких ключів для ремонтів. Для мене 10 червня знову обіцянка яку не дотримали.

Надіслано від мого SM-N9005, використовуючи Tapatalk

13. susid

susid Member

Забудовник. Хочеться почюти Вашу офіційну позицію з приводу затримок і інш. Інформація приходить по сухам, хтось комусь переказує, випитує, ще якось дізнається. Виступіть особисто це буде значно пристойніше для відносин з інвесторами ніж вкидувати інфу про двері в коридорах.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  14. Uganka

Uganka Well-Known Member

Кому нужен толковый сантехник,пишите в пп:)

15. prius

prius Well-Known Member

А дитяча площадка в вас буде?

16. Uganka

Uganka Well-Known Member

Обещали:). И даже спортивную обещали :).

17. prius

prius Well-Known Member

А собачу невелику обіцяли? Чи знову пси під ноги будуть робити

18. Uganka

Uganka Well-Known Member

То вы психанули :))). Думаю,если мы сейчас у застройщика попросим площадку для выгула собак,он точно пожалеет,что не сдал нам дом 1 октября прошлого года.

19. prius

prius Well-Known Member

А ви попросіть ще басейн і він до кінця тижня всіх заселить і кожному по фляжці коньяку подарує

20. prius

prius Well-Known Member

А площадку невеличку для псячих справ можете потім самі зробити

а де твій аватар? :)